Senaste Inlägg

hejdå

NU LONDON MED MOR & FAR I 2 DAGAR BYE!

finbesök

Nu är mor och far här. Lägger upp bilder ikväll! Vi har internet på hotellet. Ska kanske gå in då. har inte tid att göra det nu tyvärr. Vi hörs sen  

princess Adrian


lilla prinsessan :D! haha, han var faktiskt nöjd med att se ut såhär. Synn att det inte fanns en lite manligare outfit. men spelarroll, han är en bebis han vet inte vad som är vad.

WOhooo grattis :D

Johan har fått jobb, åh är så glad för hans skull!!! Detta är toppen toppen! Grattis Älskling! :D

Londonlondon

Åkte in till kära London igår, på något vis så känns det alltid så skönt att vara där. Lite mer glädje än lilla Oxted liksom. Hur som helst, mötte min kära på Oxford Circus och vi drog oss vidare till Vapiano. Där åt jag exakt samma som i tisdags och var nöjd med det. Vi satt och pratade och skrattade och hade det trevligt i nåra timmar, sedan var det "adjö vi ses om 5 veckor". Och jag tog tåget hem igen. Är förvånansvärt pigg idag, med tanke på hur lite jag sovit. Men klagar inte. barnen sover och jag och Laia ska snart på Lekklubben.

hata att allt försvinner ibland

hade skrivit ett aslångt inlägg som jag råka ta bort... nu orkar jag inte skriva ett nytt. TYVÄRR. kan lägga in bilden i alla fall.


Missar "tyvärr" badet ikväll. Vad verkar roligast, bada barn eller middag med kompisarna??? hmmm, svårt val!

vilka problem

fattar inte hur det kan var så klibbigt ute. Är helt kladdig och äcklig det är för vaaaaaaarmt

mumsig lurre

Gjorde en god lunch till mig själv bestående av en stor sallad och paj. Dolores har kompisar här så jag sitter med barnen som leker så tyst och fint och äter lunch. Ska snart ut och gå som alltid, men ska gå förbi Morrissons och köpa lite gott tills mami och papi kommer. Sen efter promenaden ska jag hem och laga middag, Beef in beer. Lät komplicerat men var typ lätt, tog bara en halvtimme. När det är klart ska jag sminka mig och byta om och dra till staden. Det är synd att det tar 40 minuter att komma hem därifrån, det betyder att jag kommer komma hem vid halv 12 typ om jag tar tåget 22.23, och då kommer det vara segt att gå upp imorrn. Men jag ska inte klaga, det kommer bli asnice att träffa dom igen :D Nu måste jag tvätta dom små och sedan är det snart dags för barnvagnen och sova. Vi hörs senare!

regn såklart

Nu har jag duschat och satt på en tvättmaskin, hann till och med göra några få styrkeövningar innan duschen. Hinner ju inte träna nu för tiden. Men nästa vecka är allt som vanligt igen så då ska jag börja springa på min lediga tid. Jag går ju mycket iaf det måste ju vara bra eller?

Appropå vädret som Barbro nämne, jag kollade upp det. Skojjjj, imorrn är det sol. Sen ska det regna lördag och söndag. Såklart att det ska vara sol och hetta i 2 veckor och se när man ska spendera en hel helg i London så regnar det. Det är ju typiskt. Men vi får väl göra inomhus saker. Jag har ju halva priset på madamme Toussads. (vet inte om jag stavade rätt!) Eller nått sånt. Kolla affärer och liknande saker.

vill ta en lång nap

Idag kommer det en hit och ska titta på huset. jag undrar vad människan har att säga! Undra om han ska köpa, fast Dolores snacka nått om att han kom från en byrå som säljer hus så han kankse inte ska köpa. Jag fattar inget. Hur som helst måste det se prydligt ut när han kommer klockan 10. Men mitt rum är ju städat och så redan eftersom jag får finbesök imorgon. Eller dom kommer ju ikväll, men jag träffar dom inte föränn imorrn. Om vi inte råkar stöta på varandra på Victoria Station ikväll! Jag ska ju till London ikväll till Majken och Fello. Skojj skojj, och jag slipper natta barnen. SKÖÖÖÖNT!

juste, måste försöka hinna läsa ut min bok också så pappa och mamma kan ta med den hem. har typ 150 sidor kvar, kommer jag hinna? Not sure!

mycket att fixa

Har mycket att göra idag:
allt som alltid görs med barnen
packa tills imorrn
ta fram allt som ska skickas hem
duscha och göra mig i ordning
Laga middag

och allt detta ska göras innan halv 5 och jag är inte ens ledig idag. Hur ska jag hinna??

min högre

Ska snart lägga mig i sängen och umgås med min kära vän Filippa. Saknar alla våra telefonsamtal. Klart vi ringer ibland men det är ju ingenting mot hur mycket vi brukade prata. Vi ringde ju typ 3 gånger om dagen, och nu är det typ 2 gånger i månaden :(. Msn är inte samma sak liksom. Men nu ska vi prata som vanligt innan vi somnar, det känns bra. Saknar min bästa vän

d

tänk vad gott med dumle

candy king


åååh godis, och choklad. har inte ätit choklad på tusen år. Det är något jag är sugen på nu!

se vad duktigt

Juste, jag har redan gjort engelskaläxan som vi fick idag. Jag är en duktig flicka. Men jag har ju hela veckan fullbokad, tänkte att det var lika bra. Är du stolt mamma???

svetten rinner ner för ryggen

Efter engelskan piggnade jag till lite men var inte hungrig. Så jag gjorde en mumsig fruksallad och tog med mig på den dagliga promenaden. Köpte ett chiabattabröd och yoghurt och med sällskap av beccy och Josefin hade jag picknick i parken. Dom spelade stress och jag gungade barnvagnen. Sen spelade jag 2 gånger mot Beccy och vann såklart båda. Än så länge är jag mästaren, Beccy är inte helt nöjd med det men vad ska jag göra, det är naturbegåvning. Efter ett tag drog vi tillbaka till Morrissons och köpte mjölk och lite andra spännande saker, sedan blev det en varm, tung och svettig hemfärd. Jag var dygnsur på ryggen närjag kom in i huset. Det ser inte så varmt ut så jag gjorde misstaget att ha långbyxor. Har nu bytt om och njuter i kortisar.



Barnen är glada, Dolores är glad, jag är glad. Allt är toppen idag faktiskt. Hon och jag skrattade till och med tillsammans förut idag. Och hon fixade så jag får sluta 5 imorrn så jag kan åka in till mina vänner i London. Vet inet vad som hänt med henne, först det och sen är jag ju ledig hela helgen också för att pappa och mamma kommer. Men jag ska njuta så länge gladheten varar. För det är så mycket bättre stämning när alla är glada. Nu ska jag göra barnen sällskap och bara ta det lungt ett tag.



(hade skrivit ett annat inlägg, som var asbra. Så råka jag deleta allt, så det här är inte lika kul)

skoldax

dax för skola igen, hann inte göra läxan igår så fick slänga ihop den imorse lite snabbt. men det gick väl okej. ingen bryr sig egentligen, får ju ändå inte betyg i det så. Vet inte när jag kan skriva igen, men jag kan tala om att idag är jag trött igen. Somnade inte föränn 12 ungefär och det är för kort att sova 7 timmar när man går upp 7 varje dag och jobbar till 7. Fy bubblan, det var härligt när man var hemma och kunde sova till 11 fast man jobbade. Det ni!! Men ska inte klaga, jag ska ju hem om 5 veckor exakt idag, och då ska jag bara göra roliga saker!! Måste springa

fina vänner växer inte på träd


Fick äntigen träffa mina kära vänner som jag saknat så mycket, Vi mötter på Oxteds gator och sedan gick vi till Cucina, en italiensk restaurang här. Åt god mat och pratade och pratade om allt som jag itne hört förut och allt var toppen. Dom gav mig en liten present: en påse bilar, den försvann fort. Dom tog tåget tillbaka till London och jag fick ensam gå tillbaka till stora huset. Men förhoppningsvis träffar jag dom på torsdag igen. Nu väntar sängen för somliga är inte på semester!!!!! Tack för ikväll flickor I LOVE YOU!

helt slut

uuuuuuuuuuuuuuh, nu har jag städat, duschat, bytt lakan och sminkar mig i en och en halv timme. Herre. nu är jag trött. avnjuter sista stunden av min rast med en banan och sällskap av LAIA!!! nu är mina vänner här om 3½ timma.

städa städa varje fredag

Träffade Beccy och gick genom stan, köpte varsin isdrink och mötte Josefin. Sedan satt vi och pratade i parken och kollade på folk. Nu är jag svettig och helt slut. jag hade Linne och Kortbyxor, men svettades ihjäl ett tag där. Nu är jag ledig men inte betyder det vila för det. Nu ska damsugaren fram och jag ska städa rummet och toan från topp till tå. Vill ju inte ha några invändnignar när mor min kommer och hälsar på. Fast ska jag vara ärlig så är mitt rum inte så stökigt.. Men smutsigt kanske? hehe. Vi hörs när jag är klar. Juste ska också duscha och göra mmig klar så jag kan gå så fort barnen somnat ikväll. :D

babysim igen

Hinner egentligen inte skriva nu, men jag har sovit gott, barnen sov också rätt så bra. Vilket kommer göra dagen lite lättare för mig. Mindre gnäll vill säga. Nu är det dags för babysim, det var 1 månad sen vi var där nu. har ju varit lov och sen förra veckan var dom små sjukaaaa. Men nu så är det dags igen, även om det inte är superkul så har jag saknar poolen lite faktiskt. Så ni är jag i min bikini har kortbyxor idag för det ser så varmt ut. Måste få lite färg på benen bara. Efter simningen är det lunch och sen 2 timmars promenad som alltid. så någonstans efter den kommer jag ha tid att skriva igen. ha det bra så länge. Pussi

Från Hever Castle, vacker va?

vänner i stan

Hungrig är jag som ett svin och Laia har lagat en middag som ser Fabulous ut. så längtar till Alex somnar så jag får smaka på det. Kvällens planer är: YOGA! Jag tycker bara det känns så konstigt att vara i samma land som 2 av mina bästa vänner men ändå så sitter jag här i ett hus och dom är inne i london. Men imorrn klockan halv 8 kommer dom hit. WOHOOO!!

tjolohopp

Vaknade och barnen gallskrek, undra varför!? Men dom lugnade ner sig efter ett tag och morgonen var exakt likadan som alla andra mornar, jag duschade och gjorde mig klar för skolan. Blev hämtat av Josefin 20 över och 5 över halv satt vi i skolbänken. Vi gick igenom två prov vi gjort som läxa. Och sedan pratade vi mer om saker vi inte skulle klara oss utan. Dom flesta sa Mobil och Datan, vi är alla lika.

Kom hem från skolan och pratade med Dolores om imorgon, när Mikis och Fellan ska komma till Oxted, sa att jag ville gå kvart över 7, hon var tveksam men vi får se hur det blir. Frågade också om torsdag om jag kunde få gå vid 5, det visste hon inte heller. Men också där vi får se  hur det blir. Något postitivt dock, mor och far får komma och hälsa på här i huset och jag hade tydligen hela helgen ledigt, hade bara inte fattat det. Väldigt snällt av henne. det betyder att jaghar pappa och mamma för mig själv från halv 4 på fredag till sent på kvällen på söndag. Toppen ju, 2 hela dagar i London. Skön helg. Skön vecka!

Kom precis tillbaka från 2timmars promenaden, det är molnigt ute så man tror att det är kallt, men icke, luras inte av det. Jag svettades och blev till och med blöt. Fick gå in på Costa och köpa en isdrink så jag kyldes ner lite. Nu leker barnen och jag passade på att slänga ihop det här inlägget. Ska nog leka med dom snart. Ikväll står inget på schemat, ska nog göra yoga annars som vanligt: mata barn, bada barn, lägga barn.

nice dag

Dagen blev skön till slut. Dolores och barnen kom ínte hem föränn kvart över 5 vilket betydde att min arbetsdag idag var 2 timmar lång. Hjälpte i och för sig till med middagen men det kan man ju göra i alla fall. Vi åt soppa och bruschetta och korv och sallad. blev lagom mätt, ville spara lite plats åt glassen som jag har kvar från förra helgen. Ska umgås lite med filippa nu ett tag och kanske kolla lite på Antikrundan (jag tycker det är roligt OKEJ!) och sedan har jag lite Hannah Montana att se på! haha Gud vilken nörd jag låter som: "Hej jag heter Stina, jag är 19 år och gillar antikrundan och Hannah Montana."

Juste tänkte på en grej, Nico åt chips precis innan middagen, så frågade han om jag kunde skicka påsen när vi satt vid bordet, jag svarade såklart, nej vi ska äta mat nu. Men Dolores rättade mig och sa att han visst fick äta chips. Jag tycker det är skitkonstigt att han fick det. precis innan maten... Sen orkade han inte ens äta korvarna. Undra varför??

10 veckor

Har gjort lite av engelskaläxan men har halva. har sovit i princip hela dagen, familjen Gage är inte hemma än så jag har inte börjat jobba än- klagar inte har varit ledig 1 timma extra så. Det är tråkigt här i huset och england idag.

Men veckan blir trevlig. Mycket besök från nära och kära så det ska bli härligt. Har varit här i 10 veckor idag. orkar itne skriva mer nu. Det är tråkigt att göra det idag, ni får vänta på bättre skrivardagar.

trött

Nu är jag vaken igen, kom hem halv 5 igår, tidigare än vanligt. Men jag klagar inte, tycker det är för sent i alla fall. Men det är ju bara att det tar typ 2½ timme att komma hem. Vi började hemma hos beccy med pizza och monopol, sedan drog vi till stora staden och ett ställe som heter Mahiki! Tydligen känt, men man var tvungen att ha bokat bord för att komma in så vi drog oss vidare till Camden och Elecric Ballroom, där vi dansade och hade roligt till klockan 2. sedan började färden hem. 20 i 5 låg jag i sängen igen, men tyvärr så vaknade jag innan 10... Ska försöka sova lite till så jag orkar med barnen senare idag. Börjar jobba halv 3 så har fortfaranade nåra timmar till att ta det lugnt på.

Hever castle

Tillbaka efter en mycket varm och solig dag. Termometern visade på 22 grader innan jag åkte så då åkte kortbyxorna på. Det ångrar jag inte. Det jag ångrar är att jag inte hade ett linne, hade en trekvartärmad tröja = Alldeles för varmt!! Det var mysigt där, det är ett slott där Queen Elisabeths mamma hade växt upp. Massa fina blommor och sånt vacker. Vi satt på filten köpte glass och spelade kort och solade i en sisodär 5 timmar. Sedan åkte vi tillbaka och handlade pizza till ikväll på Morrissons och nu ska jag ta det lungt och duscha och läsa lite innan jag drar till Becccy igen.

skriken ekar i huset

jag kom 2a, på monopol alltså. Beccy vann och Josefin kom ganska så sist faktiskt. Men det var skojj, efter monopolet kollade vi på "Panic Room", typ en thriller om jag ska gissa. Spännande men inte jätteläskig. ganska bra faktiskt, men inte så bra slut. Kom tillbaka till huset runt halv 1 och somnade runt halv 2. Och vaknade för en halvtimme sen. GUUUD så skönt att få sova ut. Hörde hur Dólores skrek åt Laia att hon var tvungen att skynda. Och när jag säger skrek menar jag verkligen skreeeeeeeeeeek. Så himla otrevligt. Ska höra med Laia när hon kommer hem vad som hände egentligen. Det är lite jobbigt för mig att höra henne bli så arg på Laia, för det ligger i min natur att stå upp för Laia och skrika tillbaka att man inte behandlar folk och anställda på det viset. Skulle verkligen vilja säga att om hon vill ha oss kvar får hon börja behandla oss med respekt. Men jag håller mig.. borde väl göra det också antar jag.

Idag ska vi till nått slott? jag minns inte namnet, men det var tydligen jättemysigt där och det passar ju bra till vädret. Sen ska vi äta middag tillsammans och sedan gå ut. Blir nog Electric Ballroom. Så inatt blir det inte mycket sömn, ska jobba imorrn också. Fy jag har verkligen ingen lust alls. Men what to do..

svar

Svar till Kajsa: Hej, vad roligt att du ska till London. Det är asnice här. Jag åkte inte med någon Agency utan blev medlem på aupairworld.net och easyaupair.com. Så hittar du familjen där och besätmmer allt med dom. det är kul att vara au pair, det är ju "gratis" upplevelse eller hur ja ska säga det. Man går lite plus minus 0. Även om jag sparar pengar. jag pluggar engelska här också, vilket  du borde göra, fört och främst för att träffa andra au pairer och dessutom komma ifrån huset ett tag. Fast jag jobbar väldigt mycket, 10 timmar om dagen, 6 dagar i veckan. Några timmar färre på söndagar, då är det nog bara runt 5 timmar. Dom flesta andra au pairer jobbar bara 5 timmar om dagen. Om jag vore du, så välj en sån familj, för det blir för mycket som jag jobbar nu om jag ska vara ärlig. Är det något mer du undrar hör bara av dig :) hoppas du kommer iväg

mat framför tv

åhåå, vi ska äta middag framför tv:n ikväll. det var något nytt. Ibland är det trevligt här. Vi ska nog se på Nanny McPhee. WOHOOOO! haha, sen ska jag försöka dra mig över till beccys hus. Försöker få med mig Laia. Men hon är lite tveksam på om hon orkar. Men we'll see, we'll see!

mina änglar

feeling better

Mår mycket bättre nu, har varit ute med barnen i 2 timmar och är faktiskt hungrig igen. Vill ni höra min kost sen igår:

13.00  köttbullar och ris
21.00  två skivor banan
04.00  resten av bananen och lite yoghurt
13.00 halv skål flingor
14.00 banan

INGENTING, konstigt att jag är hungirg. Eller egentligen är jag inte hungrig men börjar känna att det skulle sitta fint med middag liksom! Ikväll ska vi till Beccy och spela Monopol, och ikväll ska jag vinna. Hoppas bara jag kan äta chipsen jag köpte. Vi får se, behöver ju inte äta hela påsen liksom. Men skulle vara gott med det salta på chipsen. Mums! Nu ska jag relaxa en stund innan det blir skrikiga barn och jobb igen.

miss you

hej

Känner mig bättre fortfarande seg och hängig i kroppen. har dock inte ätit på nästan ett dygn. Är inte hungrig. Men har inte spytt eller så, så jag tror jag kommer klara mig från det också. Vaknade flera gånger inatt, svettades och var törstig så nattsömnen var inte på topp. Men som tur är så är jag ledig imorrn! Har inte mycket att skriva, ingen energi till det heller. Så hejdåååå!!

kul

jag är sjuk. mår illa och har feber. Hoppas jag inte spyr. jag försöker vila bort det och så kanske jag slipper det. Men har inte ätit något sen klockan 1 idag, så är egentligen lite tom i magen men ändå inte hungrig. vet inet riktigt vad jag ska göra. Har legat och vilat i 2 timmar, men kom ner för att ringa mor och far så vi kan boka flyget. Men det är upptaget så får vänta lite. Så förlåt för tråkigt inlägg men jag mår inte bra alls. Godnatt!

i am coming home

talade om för Dolores när jag ville hem idag. Det var helt okej att jag åkte hem 2-13 Juni! Så se upp sverige då kommer jag :D! Sen när jag sa att jag ville hem i mitten av Juli blev hon lite mindre glad. han sa: Jag är besviken för jag trodde du skulle stanna till slutet av Juli. Men jag sa att jag aldrig lovat stanna till då och att jag sa till 2½ månad innan så hon borde hinna hitta en ny au pair. Hon sa: jag måste komma upp det går. men gillar hon inte läget är det inte mitt problem, jag har sagt till i god tid innan och jag ska hem i mitten av Juli! Punkt slut!!!!


Och hör och häpna hon är ute och går med barnen !!!! Dra på trissor, der har hon inte gjort på år och dar. Så nu har jag min lediga tid. Ska väl göra lite lunch. har inte ätit det än. men är inte så hungrig heller. vet inte riktigt vad som hänt med min aptit... Men ska kolla om vi har några rester. Måste ju äta liksom!

info om nya huset

okej allihopa, har fått reda på lite mer info om flytten. Kommer förmodligen lämna detta hus den 12e Maj så om 3 veckor ungefär. Jag får eget rum inne i huset och Laia får det i garaget. Det är förmodligen fördigt då. Anlednignen till att hon ville ha mig i huset är att hon lätt skulle kunna hämta mig om hon behövde mig för bebisarnas skull.!?!? fattar inget, är jag ledig så är jag väl ledig. Men orkade inte tjaffsa plus att Laia varit här längst och tycker hon ska få ett "eget" hus. Vilket det i och för sig inte är.

Jag ska dela toa och badrum med bebisarna, så det är ju lungt egentligen. Blir ju typ som min egen. Toan var i ett eget rum och badkaret och så var i ett annat rum. Hoppas det var en dusch också. Det glömde jag fråga. Ska göra det snart. Huset har inte heltäckningsmattor, vilket jag klarar mig bra utan. Det är 2 våningar och Dolores sa att det är ett normalstort 4 bäddrumshus. Så frågade jag hur många kvadrat det var då gissade hon på 250. Så jag undrar vad hon menar med normalstort.



är skittrött, vet inte vad felet är, men vill bara sova hela tiden.

sjuk?

Mår inte på topp. nått knas med magen tror jag. inte rörig eller så(tack gud!) men jag är liksom inte hungrig, åt lite soppa till middag och det räckte gått och väl. Hoppas jag bara inte blir sjuk eller nått. Barnen skriker som vanligt. jag börjar bli otroligt trött på dom nu alltså. Dom har gnällt hela eftermiddagen. Och jag har varit extremt trött, skulle kunnat somna vart som helst. Vet inte vad det beror på men men. jag och laia ska i alla fall göra Yoga där uppe igen. Tänkte att då kanske jag får lite energi i alla fall. Nu måste jag upp till skriken. ha så trevligt hemma i era barnfria hem.

fan då..

papi  och mami kommer inte i helgen :( jag är jätteledsen.. Känns skittråkigt när man liksom har sett fram emot något så blir det inte av. Men dom skulle boka om till nästa helg istället. Och en vecka klarar jag ju av att vänta :) och så kommer förhoppningsvis Mikis och Fellan på måndag :D wohooo!!! Blir en härlig vecka nästa vecka. bara den där jädra vulkanen kan ge sig...

solen skiner himlen är blå

Kom precis hem från 2timmarsprommen. Idag hängde både beccy och josefin med. Jag köpte pasta och sallad till lunch för var inte hungrig innan jag gick ut med barnen. Så gick vi till Masterpark och myste ett tag. Barnen började gnälla i vagnen så tog ut dom en stund. Sedan la vi tillbaka dom. Alex somnade aldrig om men Adrian sussar där nere i garaget. Jag bli helt slut av solen, är inte riktigt van ännu. Undrar om jag får nån färg? vad tror ni :P

morning

Alex hade blivit sämre igåtnatt och spytt och så. Men verkar pigg idag. Men både Dolores och Pedro har insjuknat. så nu ber jag till gud att jag itne blir sjuk. Jag hatar att vara magsjuk. Usch och fy. Sen har jag också tänkt, vad händer om man vaknar på natten och måste spy och inte hinner till toan??? Dom har ju heltäckningsmattor överallt. Det kommer ju bli asäckligt. Håll tummarna och be till gud för mig!!

Dolores sover nu, om 20 minuter ska jag väcka henne för då måste jag ducha och göra mig klar för skolan. Har gjort läxan (fast kunde inte allt). Kommer tillbaka vid 12 och sen blir det jobb resten av dagen! härlig va ;D

buuuuuullar

finns inget jag hellre vill ha just nu. Bullar och kall mjölk.

inställd monopol

det blir ingen monopol ikväll. Mitt huvud sprängs efter att ha hört två bebisar gallskrika i 2 timmar. Ja det är så länge nu. Jag orkar inte höra mer helt ärligt. Plus att Josefin kunde inte komma föränn efter halv nångång. Och vi behöver mer än 1 timma på att spela monopol. det tar ju minst 2 timmar typ. Men vi bestämde helt enkelt att vi skulle spela imorrn istället. Hoppas det inte krockar med min och Laias yoga dejt som vi planerade in idag. men det löser vi imorrn. Kvällen blir istället lugn i soffan, med en god bok och tidig sänggång för jag är helt utmattad, har 0 energi när jag vaknar på morgonen. Så det krävs ändring.

JUUUSTE har ju läxa också. SNARK. hade glömt det. okej men bra då vet jag vad som ska göras först. Puss för stunden, nu ska jag plugga

my life

mitt liv just nu:

värma mjölk
rapa barn
vika små kläder
gör fula grimarser
ont i huvet
lyssna på barnskrik
torka floder med bajs


jaa ungefär, härligt va?? ;) haha

mysig dag

Har varit ute på 2timmars promenaden nyss. I solskenet. det är varmt som tusan på dagarna nu. Hade bara tshirt och jeansjackan. Men hade nog kunnat ha kortbyxor. Vi köpte fruktsallad på Sainsbury´s och satt i parken och myste. Sedan gick vi mest för barnen sover typ inte när man sitter still. Men det var trevligt att ha sällskap faktiskt. kanske lyckades få lite färg på köpet också, det skulle ju vara trevligt.

Vi pratade om att spela monopol igen. Ikväll. Ska fråga Laia om hon vill komma också. Jag har ju inte fått vinna än, även fast jag köpt hur många gator som helst. Men det är väl bara att inse, jag är bättre på Finans hemma. För det vet ju alla att jag alltid vinner på finans.


Väntar på att D ska komma hem så ska jag ha 2 timmar ledigt, på planeringen står det springa och ta det lungt med min bok.

hej

Godmorgon. det får räcka för nu. Är alldeles för trött för att skriva ett långt trevligt inlägg. Hoppas ni sov gott i alla fall. det är det bästa jag vet. SOVA!!

barnen får men inte jag :(

.

laia ville köra lite yoga med mig ikväll. så eftermiddagen har smällt har vi Yogadejt i lekrummet senare ikväll. Ska göra övningarna bättre idag. Vissa grejer förstår jag bara inte hur jag ska klara av. Typ böja benet rakt upp men ha huvet i golvet typ och samtidigt stå på huk eller nått. helt sjukt. Men efter några veckor så kommer jag var utmärkt på detta!! Promise

askmoln


är så arg på detta askmoln, jag ser ju verkligen fram emot att pappa och mamma ska komma och därefter Mikis och Felicia. Nu vet jag inte om någon av dom kommer iväg. Kan inte molnet bara försvinna. Eller något som gör att man får flyga i alla fall. Såg att Arlanda var öppet nu i alla fall, men Gatwick är ju  fortfarande stängt så det hjälper ju inte mig i alla fall.. jag är i stort behov av att skicka hem ltie grejer så jag själv får med mig allt sen och jag är i stort behov av lite familjekärlek, ingen har tagit hand om mig på 2 månader. Eller johan såklart :) hiH!

titta vad jag slängde ihop

ny vecka

Sorry för tråkigt förra inlägg, ville bar skriva så ni såg att jag lever. Båda barnen är sjuka, Alex sover just nu Adrian ska nog göra det också. Eftersom dom har diarré så är det ingen idé att gå ut med dom, för kan ju inte byta en diarré blöja på en parkbänk liksom. Dolores har varit vaken hela natten så jag sa att hon kunde gå och sova så jag kunde se efter barnen. Hon blev jätteglad. Nu hoppas jag bara att båda somnar så jag kan göra lunch till mig:P men det löser sig.

Skolan var kul, att se alla igen! Eller mer träffa folk vi itne umgås så mycket med. Vi fick reda på att speakingdelen på engelskaprovet är flyttat till 25 Maj, uuuh. det är ju snart. Men har absolut inga problem att prata längre så hoppas det går toppen.

Måste säga att yogan igår, oj jävlar(ursäkta svordomen) vad jobbigt det var. Var helt dygnssur efteråt. Riktigt bra träning. Ska göra ikväll också för jag hinner inte springa idag, har ju ingen rast så. Ska fråga om Laia vill vara med, tror hon säger nej. Hon gillar typ inte att träna. men det gör inget så kan jag pusta och stå i konstiga positioner själv.
 

hej fort

Idag var påsklovet slut och alla återvände till skolan liksom jag. Kul att få komma utoch träffa dom andra igen. Men hinner inte ksirva. barnen är sjuka. skreiver när jag har tid

yoga

Nu innan sängdags ska jag göra lite yoga, hittade på youtube, ett 30minuterspass. Perfekt såhär dags på kvällen. Så ska jag ta en dusch efter det och sedan krypa till kojs med min bok och sedan somna för att börja en ny vecka igen. Längtar redan till imorrnkväll när jag får slappna av igen. men livet är hårt, bara att bita ihop och le. Ska ju vara här i 2 månader till så! Godnatt allihopa hoppas ni sover fantastiskt.

just nu

picknik


kom precis hem efter en perfekt eftermiddag i parken, med god mat jordgubbar och vindruvor. Satt och solade pratade skit och läste tidningen. PERFEKT!

vårmys

nu blir det picknick i parken :D mysigt

....

Sa till henne idag att jag inte jobba 7 dagar i veckan. Och lite sånt, och att jag kunde jobba på helgen om hon hellre ville det men ville i så fall ha en ledig dag under veckan. Jag fungerar inte som människa om jag ska jobba varje varje dag i 3 veckor. Hon blev typ sur. Men jag stod på mig och sa att det inte kommer gå. Då sa hon, ja jag får väl prata med Pedro och se vad vi kan göra. Jag ska göra mitt bästa.

Men det lät ungefär som att hittar vi ingen lösning har du inget val. Sen började hon snacka om att huset dom skulle flytta till var mindre, och massa möbler behövde tas bort, och om dom flyttade till ett större hus så skulel dom inte behöva arbeta så mycket innan med att välja möbler. Så slänger hon ur sig, det finns ett större hus i Blenshinger(?) men då har du inga kompisar eller ett tåg. På något sätt fick hon det att låta som att det är mitt fel att dom valde det lilla huset så jag skulle få det bra. Usch hon var så otrevlig. Är så arg på henne nu. har inte ens nån lust att vara kvar här. Känner bara dålig energi från hennes sida.

irriterad... IGEN

har haft en lugn kväll, har varit med tobbe! eller vi har umgåtts på datan spelat lite spel och sådär. Kan man inte ses så får man göra det bästa av situationen. Åt middag med Pedro och Dolores. Då sa dom att Laia ochjag behövde jobba dom 3 sista helgerna innan dom flyttar. hela helgen. Alltså tror dom att vi är maskiner eller, i alla fall jag som jobbar hela dagarna. Dom sa att vi självklart skulle få betalt men alltså helt ärligt kan du verkligen säga att vi måste eller kan jag säga nej. Nu sa jag bara okejokej, visste ju inte vad jag skulle säga. Men jag är människa jag kan inte jobba så många dagar i sträck då kommer jag ju gå sönder. Plus att jag vill väl göra saker också, åka till London och gå bio kanske eller bara hänga med Josefin och Beccy. Men ska prata med Laia först och höra vad hon tycker, håller hon med mig kanske vi kan säga ifrån tillsammans.

Just nu när dom sa det blev jag så trött på familjen. Ville bara hem ännu mer. Jag är 19 år och inte en slav. och jag vet att dom behöver extrahjälp nu innan dom flyttar, men i alla fall. Men dom behandlar inte oss bra ibland. Jag jobbade 17 dagar i rad när vi var i spanien och jag höll på att spy på hela grejen. Hur ska det då gå när jag ska jobba 3 helger extra i rad. Vill bara gråta när jag tänker på det. Mitt problem är att jag inte vet hur höga krav jag kan ställa heller. Får jag säga: Nej jag vill ha min lediga tid, punkt slut! eller är det fel??

härlig dag med promme och frukt

Nu har jag varit ute och gått i solen. Genom skogen i 40 minuter. Jätteskönt. Synd att det är en mycket liten skog. På något sätt så är det i skogen jag trivs som bäst ibland. hehe, undra varför? ;) har gjort en härlig fruktsallad med allt möjligt gott i och ska gå upp och läsa min bok och bara ta det lungt ett tag med mig själv. Har också laddat ner lite spännande att se på pa datan om jag inte orkar läsa. Hoppas eran dag varit lika bra som min. Det är så varmt ute, jag ångrade faktiskt att jag inte tog kortbyxor. hade varit underbart. Men nej, salladen väntar på mig där uppe. Puss på er.

Ser det inte underbart ut? Jag skulle vara avundsjuk om jag vore er.

mys i sängen och ha det bra.

Gud så skönt att vakna sent för en gångs skull. Sova till 12 och bara ligga och dra sig. Mycket underbart. har typ itne gjort det sen jag kom hit. Att sova till 11 halv 12 förr var ju vardagsmat. Nu är det 07.00 vaaaarje morgon. Tungt ibland, men man vänjer sig.

Adrian är tydligen sjuk, hade spytt och haft diarré hela natten och tydligen nu också. Har inte sett han än så undrar om han ser jättesjuk ut. Stackars liten. han förstår ju inte heller.

Vädret idag är underbart, det ser ut som en riktig sommardag. Men kollade på vädret och det ska typ bara vara 12 grader. Men jag ändå ut och röra lite på mig sen, är för trött i kroppen för att springa, men ska ta mig en prommenad i skogen. Kan ju inte sitta här hela dagen om vädret är som det är. Men har sovit 5 timmar så behöver lite mer sömn. Tycker det är asjobbigt att komma hem så sent/tidigt på morgonen. Men det finns ju liksom inget att välja på. Hemma i Sweden kan jag ju komma hem med nattbussen om jag skulle vilja men här är det liksom ta tåget 12 eller halv 6. Roliga alternativ.. Nu ska jag ringa hem till mor och far och se vad som hädbner där, och sedan frukost!

god natt? eller god morgon?

guuud vad trött jag är. kom precis innanför dörren. Klockan är snart halv 7 på morgonen och ja har varit vaken i 24 timmar, ´förutom dom 20 minutrarna jag sov på tåget hem. Jag såg datan och tänkte, det är ju trevligt om ni vaknar med ett litet inlägg från mig. Eftersom min plan för morgondagen är: sova länge, äta frukost, läsa min bok, kolla på en svensk film jag lånat av josefin, sova/vila, simma om jag orkar, och somna tidigt på kvällen. Härlig dag eller vad säger ni?

Kvällen började sämst. Vi åkte till Soho och drog till ett ställe som hette Club 49. Först kostar det 10 pund att komma in = dyrt. Så är stället pyyyyyttelitet. Så köpte vi lite att dricka, 1 shot för 6.50 pund = jättedyrt. Så vi var ltie besvikna, asbra musik men äckligt folk. Alla såg typ gamla ut. Vi övervägde om vi skulle gå eller inte men bestämde oss för att stanna. Det slutade med att det faktiskt var roligt. klart jag har ju haft roligare ute, men helt OK liksom. Stället stängde 3 efter det gick vi till Victoria station ocj fick sitta i 1½ och vänta på tåget hem skojjjjj. Och nu ska barnen vakna snart och jag ska somna. SÅ godnatt hoppas ni sovit gott. Puss

hahah

haha, ibland är det roligt här i huset. Jag är nyducshad och fräsch och Laia sitter under en filt och biter på naglarna och kollar på nått läskigt på spanska. Så vänder jag mig om och säger BUU! Och hon skriker så jädra högt, hahha! det är itne ens mörkt ute. Hon blev verkligen asrädd. Jag bara skrattade. MOHAHA!

Nu kommer barnen hem om 20 minuter och då är det maaaaat för deras del. Innan det ska jag ringa ett samtal.

hurtiga jag

Nu är jag och Laia tillbaka från den dagliga 2timmars promenaden med barnen. Det var kul att hon följde med för en gångs skull. Lite sällskap liksom. Vi letade efter det nya huset men hittade det inte. Och vi var en bit bort. Nu kollade vi nyss på Google earth vart det låg. och det låg ännu längre bort än vad vi var.!!! det tar lätt 30 minuter att gå från det huset till Oxted Station. Det är ju jättelångt. Och gå där ensam på kvällarna herre gud. Men dom har inte helt bestämt sig ännu så vi får väl se.

Nu är jag redo och ombytt för att ge mig ut och springa. Ska ta en längre tur idag och sedan göra lite övningar hemma. jag fattar inte jag tycker jag går varje dag och springer då och då men ändå så blir jag större. Jag har slutat äta kakor också. så undrar när det börjar synas skillnad och jag får tillbaka min gamla kroppsform. eller ja, det är ju bara magpartiet som växt vad jag kan se.

fredag

Jag har ingen lust att vara vid datan för är så inne i min bok så vill mest läsa hela tiden! Men jag tänkte att jag kunde skriva ett kort inlägg så ni vet vad jag har för mig idag. Vaknade som vanligt helt död 10 i 7. Och gjorde det jag alltid göra varje morgon. Åt en god frukost bestående flingor, ägg och macka(utan pålägg, det finns inget pålägg). Barnen hade problem att somna idag igen, vi fattar inte varför men nu sover dom och ska göra det en halvtimme till. Hoppas dom inte vaknar, jag älskar dom här stunderna på dagen. Idag har jag ingen aning om vad som händer, Dolores har inte sagt nått så vi är nog förmodligen bara i huset idag. Och jag lär ju få gå ut med dom som vanligt vid halv 1 till halv 3. På min lediga tid idag ska jag ut och springa, ska försöka springa lite längre, kan ju ta en omväg hem eller något, för känner att jag inte får ut så mycket av att springa bara en halvtimmme. Det enda positiva med det är att jag faktiskt hinner både duscha och ta det lungt efter. Har ju inte all tid i världen direkt. Nu ska jag återgå till min bok, hoppas eran dag blir toppen.



Tycker lite synd om Patrik som skulle ha flygit till tyskland idag, men som jag fattade det igår så lär ju inte det hända. Rätt irriterande. Hoppas han får tillbaka pengarna!

?

jag är i en bloggsvacka, har inget nyss och spännande att skriva. Och min hjärna tänker mest på om jag ska hem eller inte i Juni! Vad tycker ni, hjälp miiiiiiiiiiig!!


Imorgon ska vi ut i London igen, det var ju ett tag sedan. Jag frågade Steven och han skulle prata med dom andra så vi kanske blir fler än bara vi 3 imorrn, det kan bli roligt :)

sorry

ja jag vet, gud vad dålig jag har varit på att uppdatera idag. Men jag har faktiskt inte haft tid. Vi var och vägde dom små gullungarna och dom vägde 9 kg ungefär. Alex lite mindre än Adrian men det visste vi redan, han har alltid varit den lite tjockare. Efter det raka vägen hem ooch prommenad med dom. jag gick så fort, jag powerwalkade liksom med barnvagnen och det känder i hela benen. och när jag kom tillbaka var jag helt dyblöt av svett. Snacka om träningspass. Ni anar itne vilka benmuskler jag har fått av att vara här. För det första är det alla dessa trappor jag springer upp och ner för varje varje dag. Sen är det 2timmars prommenaderna som jag går varje dag. Så akta er för mina baksida lår, där mina vänner finns det muskler.

Nu har jag lite fritid, vilket betyder läsa min kära bok och vila ett tag. Känner jag henne rätt så blir det ingen lång vila. Så den ska jag ta vara på. Puss på er

barnaskrik

barnen skulle sova för en halvtimma sen. Det gör dom inte. Men Dolores sa låt som skrika bara. Så nu skriker dom, jag ringde nyss Röda Korset utan svar. Ska prova sen igen!! Så nu funderar jag på att ta en snabbdusch så jag känner mig lite fräsch. Hoppas barnen slutar skrika snart...

Snart läggdags

Nya gleeavsnittet har kommit upp på nätet, och ni vet väl vad det betyder!? WOHOOOOO!

stressat lite grann

papper papper papper, förlåt för dålig uppdatering, kvällen blev inte som planerad. Dom andra flickorna är på bio och jag skulle prata med mikis i telefonen. Men inget av detta hade jag tid med. Har pratat med Johans mamma och fick reda på att man kan skicka in ett brev om att man vill komma på intervju till högskolan. Så har hela kvällen i typ 2 timmar försökt knopa ihop nått bra med mor och far i andra änden av luren. Disskuterat fram och tillbaka om vad det ska stå. Samtidigt har jag ansökt till högskolan och nu är jag helt körd i huvet. pappa läser igenom brevet igen och sedan ska jag skicka iväg mejlet. men jag måste också imorgon ringa till Röda Korset och säga att mitt brev kommer komma sent och att jag har skickat mail till dom om det är akutbråttom.

men vad gör man inte för att få komma in på skolan man vill...?

.


snälla somna

1a hjälpen

Haha, första hjälpen för bebisar. Det var för trångt så jag fick sitta ensam i väntrummet i 2 timmar. Jag och en annan au pairer, Betty faktiskt. så hade lite sällskap. Läste min bok, råkade somna till. Matade Alex i 10 minuter. Jag hade verkligen kunnat stanna hemma. för hon tog ju med båda bebisarna in i själva lärorummet. Men det var väl skönt. Drack te och sådär, var som en rast fast jag var någon annanstans. Nu sover barnen i barnvagnen utanför. Det fick bli så idag för vi kom hem så sent att jag inte hann gå ut med dom, hade ju itne ätit lunch än. Om en timma har jag ledigt. Ska gå upp och läsa i boken, kommer säkert somna men det kan vara skönt faktiskt. Nu måste jag kolla så inte barnen har vaknat. Pussi

första hjälpen

Ojoj, idag var det tungt att gå upp. Var helt utmattad. men nu har den vanliga morgonrutinen börjat och vi ska iväg till första hjälpen för bebisar om 5 minuter. Det är slut 12. Hoppas det är spännande och inte tråkigt. Sen ska jag ut med barnen och gå och efter det har jag fritid i 1½ timme och sen ska Dolores iväg och kolla på hus så då ska jag och Laia leka mamma och pappa själva. Vädret idag är inte alls lika roligt som igår, det är grått och jag skulle inte bli förvånad om det började regna när som helst. Vilken tur att jag var ute och sprang igår istället i solskenet. hihi! Jag skriver senare, önska mig lycka till.

söta


mina favvisar

ännu svettigare

Tillbaka från springturen, det är så skönt väder att man inte kunde låta bli att vara glad och känna gud vilket bra liv jag har. Sen så fort jag kom in i huset försvann lite av energin. men det är lungt. Dolores har varit så snäll idag så är på bra humör och allt känns bra i alla fall. Men fick reda på att hon skulle kolla på hus imorrn, och bara 1 låg i Oxted... Dom andra låg "rätt långt bort" som hon uttryckte det.


Tycker också det är roligt att jag får visa folk runt i lilla Oxted. Fick nyss visa en kille hur han skulle komma till golfbanan, förklara vägen liksom. Känns som man att man verkligen bor här när man får visa andra engelskmän liksom. Nu duchsen.

varmt och skönt

Har varit ute med barnen i 2 timmar, jättevarmt så var helt svettig när jag kom tillbaka. Och sista biten är så backig så det blev nog lite träning i baksida lår där också. Jag gick till gymmet här i oxted och kollade vad dom hade för pass. jag jobbar så myckte så tiderna var inte super för mig. men idag klockan 7.30 var det vattengympa. Blev jättesugen först. men sen kom jag på att jag hellre vill gå på aerobics imorrn samma tid och springa idag. Eftersom att det är soligt liksom. Det kostar 5.80 pund per gång. Sen kom Josefin och vi fikade, eller vi drack varsin vad vi trodde var smoothie men det var typ milkshake och smakade inte så gott. Alldeles för sött och ni vet sådär slibbigt det kan smaka. Så jag drack bara halva. Sedan gick vi runt en stund och skilldes sedan åt.

Dolores har varit och handlat och har inte kommit hem än. Vilket inte är bra för mig, ju senare hon kommer desto kortare rast får jag.. jag har redan bytt om till springkläder så behöver bara mata barn och sedan är jag redo. Ska göra mina övningar när jag kommer tillbaka sen också. kanske ta ett bad om jag vågar:P! Det är ju alltid spindlar i badkaret, är rädd att det ska komma någon när jag ligger där i. Nu blev Alex grinig måste underhålla honom. Hörs sen pussi

Svar

Barbro: Hejsan! Jättekul att du läser min blogg. familjen har 3 barn, tvillingarna och en 7 årig pojke som gör allt för att få föräldrarnas uppmärksamhet. Det är därför vi är 2 au pairer, hon tar hand om honom och jag om tvillingarna. Hon jobbar mycket mindre än jag men samtidigt får jag dubbelt så mycket pengar som henne.

Yvonne har slutat, hon åkte hem för 2 eller 3 veckor sedan, minns inte riktigt. Men vi kör fortfarande på hennes schema och det fungerar ganska bra. Men jag gillade hennes sällskap för hon var helt knäpp. Galen på något sätt. och det var härligt med en glad människa i huset som pratar och skrattar om allt. Dolores är inte lika lättsam på
det viset.

Familjen letar hus här i Oxted, nu flyttar dom itne på grund av hans företag utan för att hyresvärden ska sälja huset. och sonen går i skolan här så då vill ju inte hamna så långt bort. Men denna flytt gör det svårare för mig. Jag vet inte om jag kommer stanna. Allt beror på vart dom flyttar och om jag behöver dela rum med Laia. Inte för att vara bortskämd men är man au pair så behöver i alla fall jag mitt eget rum, och en plats där bara jag får vara.

Engelskaprovet hoppas jag att jag kan flytta till sverige om jag skulle åka hem, men det kommer nog bli svårt. Men annars får jag väl göra det i vinter eller nått. Men åker jag hem, så missar jag provet. Men det är ju inte så mycket att göra, fast lite tråkigt är det.

Pappan jobbar på banken Santander i London. Han jobbade i Madrid men blev hitplacerad. Dolores jobbar inte, hon hade ett jobb i Madrid men eftersom dom flyttade slutade hon. Men hon är typ konstnär och gör lerskulpturer. Men har inte gjort nått sånt sen tvillingarna kom. Det hon gör på dagarna nu är att sitta vid datan och göra gud vet vad. Det är jag som leker med barnen, går ut och går med dom och byter blöjor och klär på dom, medan hon gör annat. Det är lite därför jag är trött på det här, för jag har största ansvaret känns det som.

kanskse får ta och gå på ett museeum nån gång, som omväxling till shopping liksom. haha. Ja det ska bli roligt att dom kommer, men som du säger tomt. Har ju varit jättejobbigt sen johan lämnade landet.

vart åkte ni skidor? Trysil? det hade jag velat. Ojdå det lät inte bra. Hoppas allt är bättre nu. Ha det så himla bra. Vi hörs igen.

Kramar

tidig morgon & påskkort

Har sovit mycket gott, men det var tungt att gå upp klockan 7 igen, det är verkligen för tidigt för mig. men det var bara att bita ihop. Åt ägg och gröt till frukost. och nu är gröten slut så det får pappa och mamma frakta hit mer. barnen sover för tillfället så det är bara att njuta så länge det varar. Jag ska passa på att börja läsa "Snabba Cash" och lite veckorevyn för sen är det full rulle igen. Dolores sa att imorrn skulle vi gå på nån första hjälpen för bebisar mellan 10 och 12. kan bli rätt så intressant, så det ska väl bli roligt.

Har också fått ett kort av Mormor och morfar :D tack så mycket!! Alltid lika roligt att få kort från folk, då vet jag att ni tänker på mig. Så det betyder mycket för mig. Vi ses snart, för jag ska försöka komma ner till Jonas student. vilket bara är om 8 veckor eller något sånt. Puss på er!

Glad påsk från mormor och morfar. thank you very much!!

godnatt gtt folk


har pratat i telefonen hela kvällen för har varit rädd. Åt omelett till middag och nyss kom familjen hem barnen såg stora ut. Dom har jag inte träffat på 5 dagar men shit dom växer verkligen. Fick också reda på att familjen måste flytta senast 20 maj, så vi får väl se hur allt blir. om jag stannar eller om jag åker hem igen. Tiden får utvisa. men nu ska jag sovaaaaa. ska ju upp klockan 7 imorrn igen. Puss och godnatt. Känner mig inte deprimerad längre. För nu sitter kära kära Laia bredvid mig som alltid i soffan.

lite bättre

Okej nu känns livet lite bättre igen. Har haft en trevlig eftermiddag med lunch och Monopol. det är vår nya grej. jag kom visserligen sist men jag hade skoj i alla fall. Hörde att det var skönt väder hemma så då blir man lite avis, även om vi har det ungefär likadant men i alla fall.

Nu ska jag läsa Veckorevyn och kolla på Dating in the dark om det fungerar, det gjorde inte det varken igår eller idag på morgonen. men jag ger inte upp i första taget. jag vill prata med folk i telen idag, så skicka sms så ringer jag på studs. Mikis, filippa och Mia jobbar finns det nån annan själ därute som vill hålla en ensam tjej sällskap?

.

Nu ska jag över till beccy på lunch och kanske lite spel. Måste sätta på diskmaskinen här men det fungerar typ inte. Skitkonstigt. Så får nog vänta tills dom kommer hem ikväll.

godmorgon

nu är jag utvilad och har sovit tills jag vaknat och det var underbart. men jag är fortfarande lite depp.. Sitter och tänker på hur skönt allt skulle vara om jag var hemma och så räknade jag att det är 52 dagar tills jag kommer hem igen och det kändes som en evighet. Vad har jag gett mig in på egentligen. jag saknar alla där hemma för mycket. Huhuu! Nu äter jag frukost och ska se på massa svenska program på datan. har huset för mig själv i ca 7 timmar till.

myskväll

Josefin och jag åkte och fixade tacos grejer och lagade god middag, och gud vad jag saknat tacos!!!! mums. Sen kom Beccy och vi spelade Monopol vilket Beccy utklassade oss på. Jag är helt död, helt slut och känner mig fortfaranade lite deprimerad. Vet inte varför det känns så himla sorgligt. men jag vill liksom inte göra något. bara kolla på tv eller prata med folk hemma. Känns jättetomt. Men ´Johan skulle ringa klockan 11 igen så då hoppas jag det känns lite bättre.

.

Jag är inte ens hungrig, så dyster känner jag mig! och jag har bara ätit lite frukost klockan 8  idag..

nu har han åkt igen...

Nu är jag tillbaka och det känns så himla deprimerande. Har vinkat av dom andra och åkt ensam tillbaka till ett stort tomt hus. Det enda jag vill just nu är att åka hem till kära Rotebro och ligga i min säng och kolla på tv. Äta god middag med familjen och mysa med Johan ikväll. men det kommer inte hända föränn om 7½ vecka.

Helgen har varit toppen, vi har gått runt lite här och var, sett big ben och London Eye, ätit glass i parken ätit gott på kvällarna shoppat och haft det allmänt myspys. Tur med vädret hade vi också. Sol sol sol alla 3 dagarna och vi läste i tidiningen att det skulle vara 18 grader och det kändes som det stundtals. Riktigt skönt.


Lägger upp fler bilder sen, nu ska jag vila. och bara ta det lungt med veckorevyn som pappa och mamma skickade med hit. 4 stycken. Så nu ska jag njuta. Ha en bra eftermiddag. Lär ju skriva snart igen. hihi

pirr

Jag är nervös för att träffa min pojkvän. Åker härifrån om 23 minuter, hoppas ni får en bra helg :)

mätt som en plätt

Idag var det god middag, bakat potatis och korv. Pedro gjorde brushetta och det var trevligt. Både Pedro och Dolores hade köpt efterrätt, jag valde Dolores som hade köpt cheesecake. Mysig kväll med skratt. Skönt såhär innan jag inte ser dom på 5 dagar. Men nu är jag så mätt så jag spricker. Och nyss fick jag en tröja av Dolores som hon skulle slänga, en svartglittrig kofta, faktiskt fin. Är lite förvånad. men den är perfekt när man ska ut. Fast  har itne provat den än så vi får väl se hur den sitter på. Ikväll ska jag packa ner lite saker som fortfarande hänger på tork och sen slappa framför datan och sen sova hyffsat tidigt. Vill ju vara pigg imorrn när världens bästa Johan kommer :D. Så bara så ni vet så kommer jag inte hänga vid datan torsdag- söndag. Kommer hem söndag mitt på dagen eller nått sånt. ÅÅh jag hoppas helgen blir toppen. Klockan 09.30 kommer jag befinna mig på London Victoria. Vilket betyder att jag måste gå härfrån runt 08.30 så måste upp typ 07.00. måste hinna duscha och så. Vilket betyder att jag en än gång måste upp med tuppen. YEEEY!

jobbig

just nu: storstädning. han som bestämmer om dom får bo var här kommer imorrn! det betyder springa upp och ner för 3 trappor med stora kartonger. snacka om träningspass

aha!!

okej, nu bara en timma senare känns det mycket bättre. Vi hade en liten disskussion uppe nyss. Eller hon lät grinig mot mig och jag var på så dåligt humör så jag råkade nog låta lite otrevlig tillbaka. Hon sa: är något fel du låter irriterad. Då sa jag nej det är ingenting, men jag hörde inte vad du sa och du blev så arg bara. Jag trodde du skulle göra det!

Efter det så ändrade jag inställning. Täntke att ingen vinner på att jag är irriterad på henne. Eller det spelar ju ingen roll om jag gillar henne eller inte, jag måste ju ändå vara här. Så jag tog Alex gick ner och lekte jääääättemycket med honom, i 45 minuter utan stopp. Sen kom Adrian ner och jag lekte med han också. jag var trevlig och frågade frågor om ord i en bok jag inte förstod och sedan föreslog jag att jag skulle rosta grönsöker till barnen. Hon sken genast upp och var mycket gladare. Så nu är allt bra igen. Tror allt handlar om inställning. Och det var faktsikt kul att leka så länge med barnen för dom skrattade åt mig. Och Dolores var glad och ville hjälpa till och så.

Så dagens insikt är: Är jag trevlig och glad mot folk, så är dom trevliga tillbaka! Även om människan i fråga har varit grinig sedan vi kom hem från spanien. En riktig AHA-upplevelse!

irriterad

jag är så trött på den här familjen. Inte att det är nått större fel på dom. men att spendera varje dag varje timma med personer som man snabbt tröttnar på är rätt så påfrestande. Jag börjar bli mer och mer irriterad på småsaker som sker i det här huset. Jag vet inte om det beror på att jag inte har haft en ledig dag på 17 dagar eller om det är nått annat. jag hoppas åp alternativ 1 för om jag ska vara här länge till så går det inte att vara irriterad på någon.

Jag D är så olika personer, vi har olika tankar och jag är uppvuxen på ett annat sätt än vad hon verkar vara. Hon gör inte myckte själv utan ber mig göra allt. Efter barnen hade somnat så skulle hon plocka undan efter sin frukost. Jag tar alltid bort min egen och fixar så fort jag ätit den, för att ha det gjort. Då säger hon, kan du hjälpa mig att plocka bort på bordet. Och ja hon har anställt mig, men alltså hon är 45 år gammal. Jag tycker att vissa saker borde man väl klara av att göra själv. Och jag är uppvuxen med att man plockar undan efter sig själv. Och jag har gjort det så länge jag kan minnas. Hon lämnar ALLTID kvar så någon annan råkar gå förbi och plockar upp det åt henne. Hon ber inte ens Nico ta undan efter sig vid matbordet. Och han är gammal nog att göra det själv. Hon är så fruktansvärt lat att jag nästan vill säga något till henne om det. Men såklart kan jag inte göra det. Men jag vaknar på morgonen och känner "jag orkar inte vara med henne hela dagen idag".

Så tack pappa och mamma för att ni uppfostrat mig bra! Känner att mitt sätt att se på saker är mycket bättre än hennes.

trevlig kväll

puben

Nu middag och sen puben med resten av gänget. Idag ska Laia va med oss också :D och så ska vi träffa resten av au pairerna. Så det ska bli skojj. Imorrn ska förmodligen jag och Josefin och Beccy äta middag ute, för sedan åker jag till storstan i några dagar. Ska bli asniiiice. hohO! Köttbullar med ris till middag. Mumsi!!

härlig dag

jag vet, har uppdaterat dåligt idag men har liksom inte haft tid med datan riktigt. Morgonen började okej, vi skulle åka på nån lekstuga grej men det var tydligen stängt så jag gjorde lite ärenden till posten och sedan åkte vi hem igen. Jag var ute med dom små i 2 timmar. Skönt väder: 13 grader och sol! Så det var mysigt att prommenera och äta en GB glass. Verkligen härligt!

Nu kom jag nyss hem från Oxted Lesuire center, jag Beccy och Josefin var och simmade. Eller vi satt mest och pratade och smög in i bastun som egentligen kostade 2.5 pund. Sen blev vi upptäckta och fick gå därifrån. Men nu känner jag mig som en ny männsika. FRÄSCH!

Johan är sjuk!... inte så jädra bra tajmat med tanke på att han ska komma hit om 2 dygn... han har 39 graders feber :( Jag hoppas han mår bättre för det kommer inte bli roligt för honom att må dåligt när han är här. Stackars liten. PUHU!

GRATTIS FELLAN!!!!!!!!!!!!!!

Idag fyller fellan 20 år :D:D!! Grattis på dig! Hoppas dagen blir toppen med tårta och paket!


Måste bara tilläga, gud vad gamla vi börjar bli... lite läskigt faktiskt.

jag kommer hem

Förmodligen kan ni vänta er mig hemma under sommaren 2010. Det känns både bra och dåligt. Vill ha svensk sommar. Men samtidigt har jag varit inställd på att vara här till slutet av sommaren och mina planer är ju totalt blanka. Har ingenting planerat. Och jag kan ju inte sitta en hel sommar och glo. Finns massa jag skulle vilja göra, men alla andra kanske redan planerat när jag väl bestämt helt och fullt att jag kommer hem. så känns lite jobbigt nu..

Anledningen till att jag förmodligen åker hem är att dom nu ikväll sa: Det är svårt att hitta hus med många sovrum, så du och Laia kommer nog få dela sovrum bara så att du vet.
Då svarade jag: jag vill nog inte det, men vi kan ju prata om det när det är bestämt.

Blir det så, vinkar jag adjö till england och återvänder hemmåt!

helt ok dag faktiskt.

På barnens långa sovstund gick jag och Laia och Nico till parken, Nico fick leka av sig och jag passade barnvagnen. Det var härligt väder med sol, men efter ett tag började det blåsa något fruktansvärt så då gick vi tillbaka hem. På min lediga stund tog jag en härlig dusch och sedan mötte jag Beccy på Café Nero. Det var kul att ses igen efter 1½ vecka. Hon hade ny frisyr och var lite brunis. Hon har ju varit i egypten. Nu skriker Adrian för fulla muggar, ingen har gjort mat och hyresvärden kommer hit om 15 minuter och ska disskutera om dom måste flytta eller inte. Båda Laia och jag är lite oroliga för det. Klockan 8 ska vi typ till Puben men jag vet inte om jag ätit då. Beccy ville äta hamburgare där men jag kände att jag måste lugna ner mig lite på onyyttigheterna så sa att vi tar det en annan dag. Duktig man kan vara!!!


vardag igen

Tillbaka till vardagen, klockan ringde 06.50 och sedan vare bara att köra. Barnen ska väckas om 10 minuter och jag har ingen lust alls att ta hand om dom idag. Har jobbat så mycket på sista tiden så jag vill bara ligga i sängen en hel dag och prata i telefonen med alla mina kära vänner som jag inte pratat med på länge. Klockan 4 har jag rast så om någon vill prata då, skicka sms!!

Vädret är itne så skoj här idag vilket gör mig deprimerad. Men ska försöka träffa Beccy idag så jag åtminstone har gjort något skoj. Men Laia är hemma hela dagen, vilket underlättar saker. Skönt att träffa henne igen. Skriver senare, har fått kramp i fingrarna och måste på toa innan det blir lekdags igen.. Min enda ljuspunkt just nu är att Johan kommer snart!!!

playtime

spanien

Efter tisdagen så hände lite mer saker, jag fiick kall mjölk till frukost och jag fick ta kort på floden. Jag gick med barnen dit och kollade på när dom åkte i en plastbåt i den. Brännan hade lagt sig och jag är lika blek som innan jag åkte dit. Möjligen att näsan höll sig röd i några dagar men inget annat. Maten smakade lika mumsigt som i början av vistelsen.


På skärtorsdagen åkte vi in till Salamanca för att kolla på påskprocessionen. Salamanca var en fin stad med många kyrkor och myckt historia. Christoffer Columbus hade åkt hit för att fråga om han fick åka och upptäcka USA. ja han visste ju inte att han skulle hitta USA men ni fattar. Plus att universitet låg där. Ett av europas 3 äldsta universitet efter Camebridge och Oxford. Vi åt jättegod middag på någon pub, vi bytte bajsblöjor och matade ungar därinne också. Allt tog typ 3 timmar. Väldigt långdraget. Men trevligt. Efter gick vi ut för att kolla på processionen. Det var jättehäftigt. Jag hade aldrig hört talas om det förut men det var verkligen en upplevelse. Ett långt tog av katoliker iförda konstiga dräkter. De spelades musik och 30 män bar på olika statyer från Jesus tid. Statyerna vägde runt 1 ton tydligen. Vissa gick barfota för att verkligen visa att dom brydde sig. En man bar på ett kors och gick barfota för att han hade fått något av Jesus i utbyte mot att göra detta. Hursomhelstmycket coolt. Men jag fattade inte att det var så seriöst. SÅ när vi närmade oss sa jag lite halvhögt "ja eftersom jag är turist borde jag ju få ställa mig längst fram" Men blev snabbt hychad för folk tog detta tydligen riktigt seriöst. Och folk är nog mer religösa är jag fattade..



På fredagen bar det av till Madrid, så vi lämnade den pyttelilla byn och åkte till storstaden. Vi fick bo i Pedros brors lägenhet som var jättefin och skönt med lite mer befolkning runt omkring. Vi gick till ett köpcenter där jag köpte glass för 5 Euro. Verkligen värt det, jag gjorde itne av med mer den veckan haha. På kvällen åkte vi till Dolores mamma och åt middag och efter middag kollade vi på mer Processioner i Madrid, inte lika häftigt den här gången för jag såg inte så mycket, men ändå kul att se. Sen hem och somna sent.

Lördag åkte vi till familjens hus som dom hyr ut. Ett asstort hus med jättefin tomt och pool, synn att det inte är där vi bor! Dom var tvugna att träffa den nya familjen som skulle flytta in och skriva på papper och allt vad det var. Jag satt med barnen var ute och gick med dom, matade dom och bytte blöjor. Efter 4 timmar var vi klara! Då åkte vi till nått lekcenter och jag förlorade på Yatzy mot en 10 åring, inte så skoj men men. Den här kvällen blev ännu senare, familjen åkte till kyrkan och jag passade barnen, dom kom inte hem föränn 10 så middagen blev otroligt sen. Inte så skoj. Och igår hände ingenting, jag läste ut min sista bok och sedan for vi hem.

Sammanfattningsvis har veckan varit bättre än förväntat men ändå så jäkla skönt att den är över. och  nu har jag vara 3 ensamma nätter kvar innan Johan och co. kommer hit! Wohoo! Det som är synn är att dom bara stannar i 3 nätter. Men om 2½ vecka kommer mor och far och när dom åker kommer Mikis och Fellan, så det går nog ingen nöd på mig inte.

foton


Ni får mer dataljer imorrn, orkar inte nu! Men ungefär såhär har det sett ut för mig sista tiden!

Tisdagen 30 mars in spain

Hej allihopa, jättetråkigt att inte skriva i bloggen, vill ju dela med mig av vad jag upplever här. Så idag är det tisdag och jag skriver detta på Word!

Men nu har jag varit på resande fot i 4 dagar utav 9 dagar. Och jag trodde ju att jag skulle dö. Men då kan jag tala om att det faktiskt är helt okej. Jag får god mat och sådär, mycket skinkor och massa salami som pappa skulle älska. Och grytor och pasta och fisk. Så mig går det ingen nöd på gällande mat. Det enda i matväg jag har att klaga på är frukosten. Dolores köpte Special K till mig eftersom hon vet att jag gillar det. MEN! Första dagen höll jag på att dö. Mjölken , den var inte kall. Den hade stått framme så den var pissljummen. Och jag klarar inte av det. Höll typ på att spy. Så jag frågade om jag kunde ställa in mjölken i kylen en stund. Och fick bara ett svar: ”Men mjölken behöver inte vara i kylen, den blir inte dålig i alla fall”. Nehe och? Man ska väl ändå inte dricka fisljummen mjölk? Så vi hade 3 paket på golvet i köket och ett i kylen för jag behövde ha det kallt. Sedan har jag fått ställa in det eftersom för dom andra verkar inte bry sig. Pedros dotter tog flingor och mjölk och värmde i micron???? Fattar ingenting. Men så länge mjölken är kall när jag ska ha den är jag nöjd!

Resan hit gick super. Dolores och Pedro tog hand om barnen på flyget, och jag rök in om dom behövde en extra hand. Jag sov ungefär 45 minuter så det var skönt. Sedan väntade en lång biltur till den lilla byn vi är i: ”El Tejado”. Det tog ett tag för vi var tvungna att stanna och mata barn, byta blöjor och så vidare. Men jag sov nästan hela bilresan så inte heller här har jag nått att klaga på.

Första dagen var det strålande sol och jag brände på såklart. Vi gick till en jättefin flod där jag låg och solade i 45 minuter på klipporna, ni skulle sett bakrunden. Porlande flod, klarblå himmel och gröna träd och så berg med snö på längst bort. Men såklart hade jag glömt kameran i huset så det blev inge kort därifrån. Solningen resulterade i att jag brände mig litegrann, inte så det gjorde ont. Men lite rosa sådär. Och jätteful linje på bröstet efter min t-shirt.

Dag 2 var det grått, regn och blåst. Helsikesväder om jag får säga så. Jag var på promme med barnen och träffade en gubbe som pratade spanska med mig, och även om jag visade att jag inte förstod så fortsatte han att prata. Senare på kvällen så berättade Morfarn här att alla i byn hade frågat honom vem den blonda sötnosen var. HAHA! Lite kul för så fort en bil åker förbi så stirrar dom. Dom är väl inte vana vid att nån har ljust hår såhär långt ut på landet. Och i den här byn kan ingen engelska och det bor bara gamla här. Det bor nog inte med än 100 pers här också. Hände inte så mycket den dagen förän på eftermiddagen. Då åkte vi på en biltur till någon vacker stad och kollade in naturen från bilen och sådär. Kul att se faktiskt. Plus att det blev inte så mycket jobb med barnen eftersom vi åkte bil i 3 timmar. Middagen blev sen, vi åt inte föränn klockan halv 11. Vilket jag inte är van vid men vi är ju i Spanien så vad jag kan vänta mig.

Jag hade frågat om jag kunde få sovmorgon idag så började inte föränn 8. Idag har det inte heller hänt så mycket. Jag var ute och gick en stund med barnen igen, men sedan gick jag hem och läste ut min bok ”När ingen annan ser”. Barnen sov ute i barnvagnen i 2 timmar. Dagen gick och jag fick 3 timmar ledigt på eftermiddagen. Mycket skönt och välbehövt. Barnen var på gott humör och skrattade och åt bra och somnade sedan utan större väsen. Synn bara att natten till tisdag så skrev Adrian i 2 timmar i sträck och Alex i 1 timma i sträck. Då vaknade jag till nåra gånger. Nu har vi ätit middag och jag har bortstat tänderna och nu är det dags för sängen. Eftersom jag läste ut boken på dagen så ska jag se på vänner ikväll. Ska börja med den nya boken imorgon tänkte jag.

Så god natt puss

back on track

Yes people, jag vet att ni saknat mig! Men jag är åter på engelsk mark och det känns SUPER!

det är ju ett slags hem för tillfället. Även om det inte är hemma så har jag mina köder här, min garderod, min toalett, MIN NALLE, all mat som jag kan ta av. AAAAAAAAAAh äntligen tillbaka. Jag har skrivit ett superlångt inlägg på Word från i Tisdags som jag ska lägga upp. Nu är klockan rätt så mycket men om jag orkar ska jag skriva och berätta om resten av veckan och lägga upp lite bilder. Annars väntar lite smaskens information imorgon vill jag lova. Jag är engentligen bara så trött jag vill sova sova sova.