Senaste Inlägg

majken

Har precis pratat med Mikis i telen :D det är så skönt att prata med henne igen. Det är andra gången vi pratar på 2 veckor. Vi brukade typ prata 2 gånger varje dag förut. Vi fick dock hastigt lägga på eftersom Dolores behövde telen, och då kan ju inte jag be henne vänta. Känns lite taskigt när jag är gäst i deras hem. Men vi hann ändå prata i typ 40 minuter. Jag saknar henne mycket mycket.

Puss på dig

time off

Nu är jag ledig. Helt underbart med tanke på att förra söndagen fick jag sluta halv 11. Men jag tänker gå och lägga mig tidigt så ska faktiskt gå snart tror jag. Ska läsa igenom min läxa och sen skicka den till Dolores för hon ska skriva ut den. Undra om dom andra kommer skratta åt mig för att jag gjorde det på datan. Får man göra på datan? äsch det är lättare så gillar hon det inte får hon säga till faktiskt.

Bebisarna är förkylda så dom vill inte äta så mycket, det är dagens problem. Imorgon fyller dom 6 månadet och på Tisdag fyller Dolores någonting. Borde man ge henne en present??? jag vet inte. aja.


mmmmm gott :)

jag är hungriiiig

Jag är ledsen för dålig uppdatering idag. Men om jag ska vara ärlig så har det inte hänt någonting roligt här idag. Var på promme med dom små och köpte en ny deo och 4 tidningar för 4 pund. Tänkte läsa lite om kändisarna och se vad dom hade för sig. Men det får bli ikväll för idag har jag inte haft tid. Ska låna Hannah Montana the movie av Nico idag och kolla på ikväll. Fast vill typ se på vänner... hmm vilka problem.

Ikväll ska vi äta smoked salmon, så får se vad det är. Alltså lax men jag vet inte hur dom menar med rökt.. men äsch jag är så hungrig så det slinker nog ner. Vi åt pizza till lunch vilket inte satt helt fel. Men något jag vill ha är faktiskt Tacos vilket dom där hemma ska äta ikväll. när jag kommer hem en vecka i Juni ska jag ha:

- Tacos
- Kyckling i pestosås
- Oxfilé
- Fläskfilé med saker i
- Lasange
- Hemgjorda köttbullar
- Köttfoundue
- Vit chokladmousse
- Sourcream & Onion chips(finns inte här)
- Pannkakor
- Godis
- Coops juice
- Chokladfoundue

Minns inte mer vad vi brukar äta för gott. Men sån vanlig mat som jag älskar. En stor stek, gud vad gott...

utvilad

aaaah, jag har sovit i 11  timmar inatt :D det var jag förtjänt av. Nu ska jag ligga och kolla på vänner tills jag börjar jobba om 1½ timme. Har verkligen ingen lust att göra det. Skulle vilja bara vara. Men jag måste säga att jag har tur med vädret. Alltid när jag är ledig är det bra väder. Idag spöregnar det och blåser jättemycket. Så det gör inget att jag kommer vara inne hela dagen. Har lite glass kvar från igår så ska nog äta upp den också nångång under dagen.

Nej fy nu skriker barnen måste upp till rummet. Vill inte höra barnaskrik på min lediga tid. NEJ TACK! skriver senare dååå. hoppas alla har det super där hemma:)
puss

filmkväll


Nu är jag hemma igen efter en snabbn filmkväll hos Beccy. Vi såg upp, men jag somnade ifrån den lite så vet inte hur den slutade. Men den var helt okej lite tråkigt för min smak. Nu pratar jag med mamma i telefonen och snart ska jag gå upp och lägga mig och läsa eller kolla på vänner tills jag somnar. Godnatt på er allihopa.

london baby

Hemma från London nu, trött som tusan. Ska nog gå upp och sova en stund innan jag går till Beccy. Jag tänker inte tala om vad vi ska äta för då kommer bara tjatet om allt jag äter. Men vi ska njuta av en lördag på bästa sätt. Film och gott snask. I London gick vi mest runt och kolla lite i affärer och så. Vi träffade en annan svensk au apir
som heter Sandra. Hon var trevlig, hon bor i Kent så det är lite svårare att träffa henne än dom som bor i Oxted. Jag köpte endast ett par trosor som var söta.

Ful tjej utanför Buckingham Palace, tog bara en bild på mig så ville ta den så ni vet att jag lever.

Ett fjuttigt "Times Square", alltså Picadilly Circus

Finns inget att skriva till den här bilden.

Minns inte att jag varit här, har jag mamma och pappa??

Men det här minns jag. Skitstor leksaksaffär för dom som inte vet. Vet att jag köpte en JoJo där när vi var i London.

Det var vad jag hade att visa denna gång. Kanske skriver ett ikväll, det beror på när jag kommer hem och hur trött jag är. hihi. Puss så länge.

what a beutiful day

godmorgon, har sovit typ 4 ½ timme kanske så är rätt så trött. Det var helt okej kul igår, vi var på ett ställe som heter The Roxy, men det var inte min sorts musik. På 10 låtar kände jag igen typ 1. Det var mer indie musik vilket jag aldrig lyssnar på. Men precis innan vi skulle gå så kom ABBA och då sjöng jag. Dom stängde halv 4, men eftersom att vi bor ute på landet här så fick vi sitta och vänta till halv 6 på tåget. Inte så roligt, så jag var i säng halv 7 kanske, och då kollade jag på lite vänner. Kvällen var okej men det ska bli skönt med en myskväll också faktiskt.


Om en timme ska jag möta dom andra tjejerna och åka in till London. Beccy hade pratat med en tjej från Kent som också var svensk, så vi ska träffa henne på Victoria Station. Jag och Josefin ville titta in på Totally Swedish affären och se om det finns något skojj. Sedan ska vi äta middag någonstans innan vi ska dra hem till Beccy och typ spela wii och kolla på film. Min typ av kväll :D

fel

Ursäkta filippa, jag hade nog fel angående blommorna. Dom kanske inte är vårblommor heller? Börjar tvivla på min kunskap inom floran. Någon som vet nått??

vårvår

Händelselös dag det är därför jag inte skrivit så mycket. Men jag har hursomhelst försökt plugga lite grann. Har gjort grammatik delen och nu håller jag på med Writingdelen. Det är lite jobbigt för det tar en sådan tid och så måste det var på avancerad nivå, så känns inte som att det kommer bli så bra. nu sover barnen och det är lungt i huset. Har pratat med Dolores om ikväll också och jag kunde få gå runt 8 nångångg det är super, för då kan jag komma till Beccy typ vid 9. Jag hoppas på kanske en timmas rast här snart så jag kan få sova lite. Kommer komma hem 6 imorgon bitti. För tåget hem går inte föränn 5.23 så vi har sagt att vi tar det för att slippa betala taxi. Jobbigt men vad ska man göra. jag hade velat ligga i sängen vid 3 för då är jag trött. HEHE!! Men nu är det inte bara jag som ska ut, så då blir det som alla andra tycker också. Men jag tror det blir roligt i alla fal.


Känner att våren är på väg. Vitsippor är ett gott tecken!

tråkigt

Jag är frisk:D har nu tvättat lite grann så hoppas att allt blir rent och inte går sönder. Jag fick ringa pappa om råd så allt skulle bli bra. Har inte mycket mer att skriva för tillfället. Byeee

yes

japp nu är det definitift att barnen är magsjuka. nice!

illamående

var och fikade med Beccy och Josefin en kortis idag, men glömde kameran igen. Åt en Lemon Cheesecake och den var god. Men mitt problem nu är att jag mår illa. Inte efter cheesecaken utan bara magsjuksmåilla typ. Och barnen har spytt massa idag, och inte små barnspyor utan stora som har forsat ut liksom. Nu känns det lite bättre. Men tror att det kan vara för att jag äter mindre salt här än hemma? eller låter det dumt? allt jag stoppar i mig har inte så mycket salt i sig. Plus att jag äter kakor och choklad(som btw håller på att slut, och jag ska påminna om att man får skicka presenter) såklart äter jag inte det så ofta som det kanske låter. Men jag kan inte komma på vad som är salt här som jag äter... Smöret. men jag äter knappt smör. men jag är kanske helt ute och cyklar. Nu är det snart middag :)


Något som skulle sitta fint nu är köttbullar. Jag såg att dom hade köpt det här. Men det var Meatballs with apples and cheese. Nej tack!

hemlägtan

Idag längtar jag hem. Blev lite dyster när jag såg på Glee. Vet inte varför men folk gjorde slut hit och dit och folk blev ledsna och allt vad det var. Då blev jag också ledsen. Ska kolla på lite vänner sen så blir jag kanske glad igen.

Vill träffa alla hemma, äta middag med familjen och bara ligga i soffan hemma eller i min säng och kolla på tv och bara va. Känns inte som att jag kan bara va här. Men ska träffa dom andra tjejerna idag så hoppas det känns lite roligare då. Men längtar verkligen tills Johan kommer hit! Behöver få kramas lite just nu känner jag..

glee

Kollar ikapp det jag missat!!!

love to read

trött igen, har legat och haft typ sendrag i vaden hela natten. Vaknade halv 6 av att benet typ satt fast och jag inte kunde räta ut det. Och helvete vad ont det gjorde. och i morse när jag skulle gå upp kändes det som världens träningsverk och jag var tvungen att stretcha för att kunna gå ordentligt. Knäppt.

Just nu leker barnen och jag tänkte läsa lite i min bok. Skriver senare igen.

Kanske borde plugga...??

godnatt

Tillbaka, vi åt middag på Ghurka eller nått sånt med alal au pairerna tror jag. Det var jag, Josefin, Beccy, Laia, Svenja, Sandra, Anna och Anna. Fast jag och Laia och Josefin hade redan ätit så vi tog en sallad var för att äta på nått. Så satt vi och snackade och åt och sedan drog vi till puben och pratade lite till. Är så glad att jag träffat några man kan ha roliga samtal med och som inte alltid handlar om barnen. Aja, imorrn ska jag Beccy och Josefin och Laia träffas och fika eller nått. Och på fredag ska vi ut. På lördag ska vi till London och på kvällen bara kolla film eller nått hemma hos Beccy. I alla fall är det så planen ser ut sen får vi väl se hur det blir. På fredag ska vi nog gå till ett ställe som heter Notthing Hill Art club, det skulle tydligen vara bra där.

Nu pratar jag med min älskling på msn och sen blir det sova för imorrn ska jag upp klockan 8 som alltid. Godnatt och ikväll får ni ingen bild för jag glömde kameran...

barnen sover wihoo


Ännu mera läxor. Hittils har jag sammanlagt 68 % rätt på Camebrigde Certificat in Advanced English(CAE). Har Writing kvar och så har vi gjort speaking men det är ju svårt att bedömma. Hon tycker att alla i klassen borde göra det provet men jag är osäker. Känns som jag borde göra den nivån under. Men vi får se. Och pappa grattis du har sparat 110 pund. För eftersom att jag hoppar in i klassen efter halva terminen så behöver jag bara betala 90 pund för klassen!! Enjoy.

alltid detta regn

Godmorgon världen! Nu har jag gjort mig klar för skolan, förutom att jag inte har på mig jeansen än. Men barnen skrek så får göra det precis innan jag ska gå. När jag vaknade imorse var jag lika död som alltid. Jag förstår inte för jag somnar ju inte ens värsta sent.. Hur som helst så sover jag bra i sängen där uppe. Gick upp kvrat över 7 och duschade och sminkade mig. Jag har till och med plattat håret dagen till ära. Men så tittar jag ut genom fönstret och det regnar mer än vanligt. Stora och många droppar. Så håret lär inte vara platt länge. Fan!

cookies and cream


Nu glasstime :D och ledigkväll. Myspys

i love food

För alla er som är oroliga över mina matvanor säger jag bara ta det lungt. Jag ska väl börja springa snart... antar jag! plus att jag dansade massa i lördags så det var ju som träning ;). Plus att jag måste äta massa här det är ju gott och jag är på upptäcksfärd i ett annat land. Måste ju prova på olika mumsiga saker! Så ta det lungan! Fast Hanna sa att hon hade gått upp 10 kg på 4 månader eller vad det var så jag ska väl se upp lite kanske. fast äsch!

summertime

jag vill ha sommar och sol. vill kunna gå i ballerina och kortbyxor. Vill var brun och fräsch.

tired

jag är väldigt trött. skulle vilja ligga i min säng på johans axel och sova nu

husen

Dom flesta husen här ser ut såhär:

Men idag på prommenaden såg jag ett hus som är i mer min stil:

Tänk om jag kunde rusta upp England lite, för ledsen att säga det. Husen här ser ut som spökhus. vilket inte är så fint. Det är typ mysigt om solen lyser men typ idag när det var grått och lite regnigt så är det bara sorgligt typ. Så kan dom få bort heltäckningsmattorna i husen. Kanske ska bli arkitekt och bygga fina hus i England!?!? hmm..

oxted

nu har jag precis varit ute och gått med dom små liven. Väldigt skönt för jag hade ont i huvet innan. Gick runt i Oxted och tog lite kort. sedan gjorde jag ett kap på mataffären. En Häägen Daz cookies and cream för 2 pund!!!!!!!! Herre vad billgit. Hemma kostar den ju för tusan typ 50 kronor. SÅ jag är nu lycklig och längtar tills jag är ledig. Då ska jag mumsa:D Något ja tänkte på när jag var ute och gick är att alla hus här har namn. Typ som det här "The Grange" och jag trodde itne att alla husen hade ett namn. Men till och med småhusen har det. Knäppt.



Babysim

Adrian på min toalett imorse när han vägrade sova. Busfrö!


Nu har vi varit på babysim, det var roligt:) vi 30 minuter i poolen och där fick vi skvätta vatten på dom små dra dom upp och ner och åt sidan och sjunga barnsånger jag inte kunde. Jag kunde bara "the wheels on the bus". Efter  var det lite knökigt med att byta om oss själva och byta om på dom. Men det gick efter ett tag. Efter det åkte Dolores och visade mig slingan hon brukar gå med barnvagnen och då åkte vi förbi biblioteket, så vi gick in och registrerade mig. Det kan vara bra om jag vill läsa nått på engelska plus att man kunde hyra film där också. Man får ha filmen hemma 1 vecka för 2.5 pund! Super tänkte jag :) Nu skulle jag verkligen behöva plugga somnade ifrån igår så har bara gjort lite grann. men jag jobbar ju hela tiden... svårt att koncentrera sig här. Men det löser sig nog!

bra dag gott folk

Idag har varit en bra dag. Jag har varit ledig nästan hela dagen = toppen! Var ledig mellan 2.40 - 18.45 vilket var fabulous. Josefin var här, vi pratade och kollade på "Solsidan" mycket trevligt med en ny svensk vän. Just nu sover ett av barnen vilket betyder att jag har "ledigt" alltså sitta här nere och vänta på att han vaknar. Men klockan 9 ska jag fråga om jag kan gå och duscha. För igår sa hon att 9 var en tid jag förmodligen skulle sluta vid. Så detta känns rätt så bra.

IMORGON DÅ: dä jädrar är det babysim, ska stå blek som tusan med en svullen mage(har ätit mycket kakor och saker sista dagarna. och ätit en massa massa massa mjölk!) med massa mammor och massa barn och göra gud vet vad. Men jag tycker de ska bli skojjigt. ´

Snart dax för sängen :D som för övrigt är otroligt skön!
 

skolan

Ja idag var ju i skolan. Josefin hämtade mig kvart över 9. Klassen är hemma hos Lucy(läraren) och vi fick kakor och te och sånt. Jag fick göra ett test så hon skulle veta vart jag låg ungefär. På det fick jag 41/50 vilket jag är nöjd med om man tänker när jag pluggade engelska sist. Sedan hade vi hörprov som var ett litet test till något stort prov som vi kan få göra sen. På det fick jag 25.5/30 vilket också känns bra! Fick en läxa också att göra ett readingtest och en writing test. Men jag kommer bara hinna göra reading för jag jobbar så mycket. Hon sa att det var okej. Dom andra tjejerna jobbar inte på dagtid som jag gör.

Men jag är förvånad över hur kul jag tyckte det var att vara på engelskalektion. Vi var 5 tjejer vilket var askönt. Jag fick prata massa engelska och skriva i boken och så. Har man gått i skolan i 12 år och sen inte gör det på ett x antal månader är det faktiskt roligt!!!! Längtar redan tills på onsdag. Plus att jag fick komma från huset i 2½ timme och träffa andra au pairer.


Idag är jag ledig mellan halv 3 och typ halv 5 så jag har bjudit hit Josefin och ska fråga Beccy också. Men vi får se om vi kanske gör nått annat istället.

en ny vecka!

Nu är jag inne på min andra vecka här i england. Jag trivs helt okej, lite mycket jobb det pratade jag med Dolores om igår och har bett om lite mer exakta tider när jag slutar och när jag har rast och så. Fick inte så exakt som jag skulle vilja med det går väl inte med bebisar. Men alla torsdagar mellan 2 och 5 i alla fall och det är ju bra. Sen går jag i skolan mellan halv 10 och halv 12 måndagar och onsdagar. Sen ska jag få sluta runt halv 9-9 när pedro är hemma annars lite senare beroende på när bebisarna somnar. Skönt att ha pratat om det faktiskt.


bye

har haft ett långt samtal med Dolores om mina arbetstider och så. Nu är jag trött. skriver mer imorrn. godnight!

min helg

Hej, ledsen för dålig uppdatering men igår hängde jag i London hela dagen med Hanna vilket var jätteroligt! Skönt att träffa en riktig kompis som faktikst känner mig. Vi sågs vid High street Kensington och sen gick vi upp till Notting Hill och sen har jag ingen aning om vart va var. Hanna styrde kursen och jag hängde på. Vi fikade 2 gånger och avslutade dagen med Burger King. 

Sen blev det stress hem och duscha och byta om för att sen gå till Beccy, där var också Hannah, en gammal au pair som åkte hem för ett halvår sen. Hon var på besök. Vid 10 gick vi till tåget till Victoria och sedan Taxi till ett ställe som heter KOKO, men där var man tvungen att ha några biljetter som vi inte hade så vi gick till Electric ballroom istället. Det var roligt, väldigt blandad musik, 80-tal och ny musik som man är van vid att höra om man går ut hemma. Vid 3 stängde dom och då började den jobbiga färden hem. Efter 1½ timme var jag innanför dörrarna. Rolig kväll var det hur som helst.

Beccy på Oxted Inn

Blueberry Cheesecake, den andra som smakar citron leder fortfarande

Hanna och jag på Starbucks

Det enda jag köpte igår, Köpta på Primark för 4.5 Pund! det mina vänner är ett kap!

Nu ska jag vila upp mig börjar jobba igen om 2 timmar, ska kolla på vänner i sängen :D skön dag, plus att det regnar ute idag. Igår vare soooool!

Grattis Morfar

Idag fyller min kära morfar år och hela familjen ska ner och fira honom, jag själv ska utforska London! Ska möta upp Hanna vid 11 och jag hoppas jag hittar henne utan problem...


Grattis Morfar!!!!! Hoppas dagen blir underbar :)

Oxted Inn

Ganska tråkig dag, har inte hänt nått speciellt. Därför har jag längtat hem en del. Fick äntligen prata med Filippa på telen så det var skönt faktiskt!!! Nu har jag fått ledigt så jag och Laia ska möta dom andra tjejerna på Puben nu. Kanske skriver ett till senare om jag orkar. Ska upp halv 9 imorrn för ska möta Hanna klockan 11 i London :D

pussar

saknar


Jag saknar Johan

freeedag

Inatt hade Dolores ringt mig, upsii jag vaknade inte utan det utan såg imorse att hon ringt mig klockan 1. Jag bad om ursäkt i morse men det var lungt. Jag kan inte hjälpa att jag inte vaknar, jag hade ju ändå inte mobilen på ljudlös så. Barnen leker och är glada, men känner på mig att dom snart kommer bli trötta och då blir det inte roligt.. tänkte lägga upp lite bilder på Oxted, men såg att jag tydligen inte hade tagit några så det blir på lite hus som är påvägen in till Oxted"city". Men det är ungefär så det ser ut här i byn.

rainy

Nu har jag och Laia varit och fikat igen, idag tog jag en Sicilian Lemon Cheesecake, mycket god. Det leder godhetstävlingen. Snart ska mammorna gå härifrån och då måste jag vara aktiv "mamma" igen. Är så trött bara. Bebisar överallt jämt. På Café Nero var det säkert 10 bebisar.:P dom förföljer oss!!

Sicilian Lemon Cheesecake

Café Nero

The gates ouside The Grange and the family Gage

The Grange

inget att göra

Barnen sover och har gjort det i 2 timmar nu, hur skönt som helst. Jag har precis gjort lunch. Spagetti och köttfärssås. Eller Laia gjorde köttfärssåsen igårkväll jag har bara gjort spagetti!! Vi ska snart äta, men jag tror jag hinner kolla på nått program på tvn först. Efter maten ska vi åka och väga dom små och efter det kommer det 5 andra mammor hit. Dom ska ha tvillingträff så det kommer vara typ 12 barn här. UJUJUJ!! men då får jag ledig och ska hitta på nått roligt.

Juste, idag regnar det igen..

svar

svar till pappa: Ja man kan äta på Oxted inn också, såg bilder på hamburgare som såg väldigt goda ut. Nej jag är inte mycket för öl, hehe! Bakelser är godare. Men jag köpte faktiskt en cider igår, bvar ju tvungen att dricka nått när alla andar gjorde det. Nu sover bebisarna då är dom mycket gulligare. Men jo dom är söta! Speciellt när dom är glada, men det är kanske inte så konsitgt. Har en bild på Adrian:

fullt upp

Igår var vi på puben, det var trevligt. Vi satt och pratade en stund och sen åkte vi hem igen. Det var jag Laia, Josefin och en annan au pair som heter Beccy och hennes kompis Colin. Tog inga kort, fanns inte så mycket att ta på. Men puben hette i alla fall Oxted Inn.

På eftermiddagen var jag och Laia i Oxted och fikade en stund.



Nu är tvillingarna jobbiga måste få dom glada igen. Skriver senare. har mycke att göra fram till 2 ungefär!!!

puben

Nu: ledig tid = puben!

Skön kväll. Ska försöka ta lite kort:)

matlagning

Nu håller jag på att laga grillad kyckling. Eller jag visste inte hur jag skulle göra så i princip så var det Dolores som gjorde allt. Jag ska bara vända på dom om 12 minuter;). Jag har också fått reda på att jag är ledig mellan 4 och halv 7 senare idag. Vilket är skönt. Då kan jag planera dagen lite mer. Ska fråga Laia om hon vill gå med till Oxted så jag kan fixa en Engelsk mobil. Annars kanske jag går själv om hon inte orkar. Idag har vi sol, så det ser jätteskönt ut utomhus faktiskt. 

 
I den soffan rakt fram spenderar jag större delen av dagen!

Utsikt från The Grange

bakom stängda dörrar

Jag är trött idag också. Vet inte varför för jag har sovit gott i 8 timmar, så jag borde vara utvilad. Jag blev ite väckt inatt heller. Men Dolores hade varit vaken hela natten i princip. Adrian leker för sig själv och jag tittar på. Så just nu är det rätt skönt. Det jag inte blir klok på är när jag jobbar och inte. Böjar ju 8 och slutar när dom somnar typ.Men dom somnar ju olika tider hela tiden. Sen har jag lite kedigt under dagen. Men det är ju alltid beroende på barnen. Vi får se om det löser sig. Det är skönt att sitta vid datan men ibland vill man ju kunna gå hemifrån och inte känna att man måste springa till ett barn så fort dom skriker. Nu ska jag i alla fall läsa min bok:)

.

trött...

fika

Idag träffade jag en vän! Väldigt skönt att göra något som inte var i huset, att få komma ut lite. Jag och svenska Josefin åkte in till Oxted och fikade. Hon var jätteduktig och körde bil på fel sida av vägen. Herre gud, det hade jag aldrig klarat, trodde vi skulle krocka för jag tänkte: vad gör hon nu, nu kör hon på sida, när vi svängde. Men det var jag som hade fel. Jag åt en "Black & White chocolate tryffle Cheesecake. Mycket god men lite för mycket i min smak. Och te såklart, det måste man ju dricka här i england. Hela tiden snackar dom om att ta afternoon tea. Jag visste att dom drack te men det är som om det vore ett eget mål. En kompis till Dolores var här idag och sa "Jag måste åka hem nu så att ungarna för sitt te i tid!" menmen nu är jag i ett annat land.



Ikväll blir det soppa och pannkakor till middag. För det är Pancakes day. Men i pannkakorna ska dom lägga majs och tonfisk. eeeeeeeeeeeeh????? jag vill ha som farmor gör dom. massa grädde och sylt!!! Allt annat är fel. Nu ska jag fråga om dom behöver hjälp att duka!

japp

nu har jag blivit spydd på också!! jaja, nu är jag ledig i 2 timmar så ska nog gå upp och bada:) hihi!!

godmorgon

Godmorgon Sverige. Här regnar det, vilket inte är bättre än snö om jag får välja. Men jag sitter ändå inne och vaktar dom små. Just nu sover den ena och den andra ligger och leker under nån grej som jag inte vet namnet på. Jag har sovit gott och blev inte väckt inatt. Men Dolores berättade att hon hade varit vaken en gång varje timme. Jag tycker lite synd om henne faktiskt. Hoppas dom börjar sova mer på nätterna nu snart.

För er som är intresserade så utökade jag min frukost idag, jag tog special K flingor och mjölk(såg lite yoghurt i kylen, men får ta lite i taget känner jag), en macka med philadelphia(hur stavas det?)ost och ett glas juice. Helt okej frukost enligt mig själv. Det ser i alla fall inte ut såhär på morgonen:

vilket jag är mycket tacksam för!!!

SNÖ

Jahapp. åkte ifrån ett vinterland och trodde jag skulle slippa snön på ett bra tag nu. Men så kollar man ut och japp. Det snöar. Fan vad jobbigt... klart det stannar inte kvar på marken men i alla fall. SKOJ!

Hej, eller ska jag säga hello!

Nu har jag kommit fram. Kunde inte få fram internet igårkväll därav den sena uppdateringen. Jag har dessutom haft problem med trådlösa internet idag, dt fungerar inte för att ja har Windows 7. Skitknäppt men så är fallet. Vi skulle ringa till dom som hade bredbandet och fixa det ikväll. Hoppas det fungerar. Nu har jag fårr låna deras internetsladd så sitter i deras kontor.

Huset är lika stort som jag trodde innan. Stora rum. Men det är heltäckningsmattor överallt vilket drar ner "finheten" en del. Enorm trädgård och fin utsikt från rummet. Älskar toaletten också!! Har varit och kollat in Oxted också, mycket gullig liten typiskt Engelsk stad. Men lite affärer och en tågstation och lite annat. Större en lilla Rotan i alla fall.


Idag har jag mest burit på barn, fått dom att rapa och aa ungefär det. Är rätt trött i armen. Lite jobbigt för jag har ingen aning om mina arbetstider, hon har sagt något. Så jag vet inte om jag kan följa med 2 andra au pairer på Salsa ikväll. Den ena är svensk vilket skulle vara skönt faktiskt.

Nu kommer familjen hem snart så tänkte nog gå upp och vila lite i sängen. Har ju ingen aning om hur sent det blir ikväll. Är helt utmattad över att ha behövt prata engelska. Men ringde hem till Johan och Mami så nu  känns det lite skönare igen! :) pusss

babysim

Idag fick jag reda på att jag ska gå på babysim i England. Askul ju :D Skönt att kanske göra nått annat än bara vakta bebisarna i deras hem liksom. Plus att jag gillar att bada också!

Idag hade jag brunch med Mia och Erika, det var allt från yoghurt, ägg till pannkakor och sconesliknande bröd. Mums vare! Vid 2 åkte vi från Erika och jag la mig i badet och somnade som alltid. Nu ska jag nog börja plocka fram lite saker som finns på min enormt långa packlista. Kan vara skönt att ha börjar lite. Vid halv 7 ska jag, pappa och mamma till farmor och farfar för att äta Pannkisar. Efter det blir det Glee och sen sova med Johan. En superdag helt enkelt.

en bit på vägen

Idag har jag flängt hit och dit. Först upp tidigt för att besöka tandläkaren, som tog längre tid än jag trodde att det skulle ta. Men kom därifrån med 2 nya trådar i munnen. Tog sedan tåget hem till Soffan, vi åt lunch och försökte få ner hennes packning i väskan. Det var många saker som skulle ner i en enda väska. Sedan sa vi farväl för att inte ses igen på 6 månader.... Hoppas att vi båda kommer få det toppen :) Sedan åkte jag tillbaka till Sollentuna för att klippa och slinga håret. Det blev bra ! Nu är jag äntligen hemma ska ligga och mysa i sängen en stund. Har bokat in mig på flow klockan halv 8 ikväll. Men måste jag åka kommunalt så skiter jag i det. Tänker inte gå till stationen fler gånger idag!!!


Ful bild på mig och katten, men den enda jag hann ta innan hon flydde!

iiih

Nu mina vänner är det endast en vecka kvar! Under denna korta vecka ska jag :

- Packa
- Jobba sista passet på donken
- Gå till tandläkaren
- Slinga håret
- Gå till vårdcentralen
- Säga farväl till alla
- Sälja mitt sl-kort
- Skicka brev till Birgitta
- Skicka mail till Mia

Nu är det god mat!!!

HEJSVEJS!!

Mycket packning

Nu är det 1 vecka och 1 dag kvar innan resan börjar. Jag har skrivit en packlista nu i alla fall. Det ska bli väldigt intressant att se om allting går ner i mina väskor. Jag menar bara skorna tar ju en fruktansvärd plats.. Jag har nästan fixat allt som måste göras innan jag lämnar Sverige, så det börjar kännas ganska skönt nu faktiskt. Har dessutom inte hunnit bli nervös ännu, tänker mest på allt jag lämnar här hemma och inte så mycket på hur det kommer bli där. Tror och hoppas att det löser sig finfint, bara jag får med mig allt jag vill ha!

Idag ska jag åka och köpa böcker jag ska ha med mig, kanske installera något roligt spel på datan och sedan ikväll blire mys med Johan. Imorgon är det 9 timmars jobb på McDonald´s (näst sista passet innan jag åker)


Puss