Senaste Inlägg

shit 2 veckor

kan inte fatta att jag ska hem om 2 veckor. det är helt sjuk! jag minns det som igår när jag satt hemma i köket och var jättenervös över att åka hit. Nu är min tid som au pair snart över och jag kommer återgå till den vanliga vardagen som jag egentligen inte vill tillbaka till. Börjar bli lite ledsen när jag tänker på det. ja jag vill lämna familjen, men blir ledsen när jag tänker på allt jag gjort här. träffat nytt folk. alla gånger vi gått ut, varit i london, Laia, Beccy & Josefin, alla andra au parier, Adrian och Alex, bara allt. Jag vet att jag klagat många gånger men det har verkligen itne varit tråkigt att åka hit. det är inget jag ångrar eller kommer ångra. Helt klart ett toppenbeslut. Sen att familjen kunde varit bättre det är ju inget jag kunde göra åt saken.

svettigt

Laia och jag tog en promenad med bebisarna. Vi trodde det skulle vara kallt, i alla fall såg det ut så. Men när vi väl kom ut var det hur varmt som helst. Fuktigt och kladdigt. Så vi satt på en bänk ett tag och njöt i solen medan vi matade dom små! Vädret här är lite knäppt. Nu är Dolores iväg med barnen, blev lite förvånad när hon inte frågade om jag kudne följa med. Har knappt jobbat idag! Men jag klagar itne.

min dag


sommaren är typ borta, jag har en jätteblåsa på fingret, barnen sover(tackgud!), ska snart äta lunch, vill börja på min nya bok men har inte kommit igång än, ikväll blir det puben, hade sista engelskalektionen, har bara exakt 2 veckor kvar nu!

svar

Okej, vädret bättrade sig, nu är det kokande hett igen. Men ingen sol. Aja jag har ändå ingen tid att sola idag. !

Pappa: Adrian klarade sig, jag var inte hemma när det hände men ja han hade gråtit. Fast han hade också skrikit innan och försökt komma ur sängen. det var så det hände. Men han är som vanligt och doktorn sa att det inte var någon fara. Så ni kan alla vara lugna hemma. HAN ÄR OKEJ!

rain

Idag regnar det.. det verkligen öser ner! Jag trodde sommaren var här för att stanna. Fast det luktar som i Sundsvall när det regnar så det är ganska mysigt. Det jobbiga är bara att jag hade planer på att sola idag igen, vilket jag kan glömma med denna gråa himmel. Nu är det i alla fall dags att borsta tänderna och hoppa i bikinin för det är dags för babysim igen. Vi hörs senare! puss & kram ha det bra dag

sleeeeeeep

Nu avslutar jag kvällen med filippa i andra ändan av telefonen och sedan släcks lampan för att gå upp klockan 7 imorgon igen. Sov gott allihopa!

mys på ängen

Nu har jag och Laia precis varit på en kort promenad. Vi satte oss på sluttningen på ängen och tittade på solnedgången. hade tyvärr inte med mig kameran! Det var fortfarande varmt ute och nu känns det verkligen som sommar på riktigt. Dagen har varit skön. Jobbade knappt något. var ju i skolan och sedan åkte Dolores på mammaklubb så jag låg och solade i 1 ½ timme. Det är så varmt och skönt. Men ändå så har jag ingen färg alls..

Imorse ramlade också min ena platta ur. Alltså en grej med tandställnignen. som tur var så var det den längst bak, och tråden är inte ihakad där just nu. Men det var lite läskigt att hitta en bit metal i munnen. Och nu är jag orolig att fler ska ramla ut. Hoppas inget händer förän jag är hemma och kan fixa det snabbt och lätt. Nu blir det chillpill en liten stund och sedan sovaaaa!!


såg i och för sig typ ut såhär

adrian ramlade

kom nyss hem från engelskan och får höra att Dolores har åkt till Doktorn med barnen. Adrian hade ramlat ur sängen och slagit i huvet. Och den sängen är ganska hög. Blev skiträdd när Cote berättade det, men tydligen så var det ingen fara. Men hon ville kolla upp hos doktorn i alla fall, om det var hjärnskakning eller nått. Dom kommer hem om 20 minuter typ så hoppas han inte är allt för ledsen! Stackars gullunge.

resterande bilder

dagen


Internet är segt så får bara upp 2 bilder. kan lägga upp resten imorrn! Idag var vi på självplock och plockade 3 liter jordgubbar. MUUUUUMMS!! Sedan köte vi glass och åkte hem till Anna, hon hade lite BBQ. Massa god mat och trevliga folk. Vi myste i solen och såg england försvinna ur VM och sedan på kvällen drog vi hem till Beccy och spelade monopol och kollade på film. En superbra dag helt enkelt. Nu är jag trött och orkar itne hänga vid datan. Vi hörs imorrn igen :) puss och godnatt!

BBQ

Idag har varit en rolig dag:) Åkte till Oxted vid 11 och gjorde lite saker. Sedan mötte jag upp Josefin och Beccy vid Morrissons. Vi köpte en Orkideé och dricka till BBQn. Jag och Beccy köpte någonmango drink. Vi köpte hallon och gjorde en härlig drink av det hela med apelsin och is också. Sjukt gott vill jag lova. Klockan 1 började det hemma hos Lucy(min engelskalärare som har ordnat det här för alla au pairer). Där fanns massa god mat. Det var couscous med grönsaker, hamburgare, kykling, grillade paprikor, majskolvar, jordgubbar och massa annat mums. Det är så synd att man blir mätt fort. Efter maten satt vi mest i gräset och pratade och efter ett tag drog Steven fram ett spel som vi körde. Även Lucys barn var med efter ett tag. Helt enkelt en toppendag men sol sol sol. Varmt kan man ju knappt kalla det. Hett och kladdigt skulle jag säga. Men man ska väl inte klaga.

skulle kommit upp 11.00


pratar med pappa och på väg till BBQ

skriva en bok?

Jag satt här i sängen nyss och fick inte igång internet. Så jag hade inte så mycket att göra. Då kom jag på en ide. Jag vill skriva en bok. Vet inte vad den ska handla om eller nått. Men jag vill verkligen skriva en bra bok. Så jag började skriva 5 rader. Men det gick inte längre, måste ju veta vad jag ska skriva om. Men början blev bra i alla fall.

Nu fick jag igång internet så nu söker jag runt på google på tips hur man skriver en bok. Hur man ska börja och liknande saker. Väldigt intressant faktiskt. Hoppas jag kan göra det på riktigt. Skulle vara så kul att säga: jag har skrivit en bok! Plus att jag alltid tyckt det varit kul att skriva berättelser och sånt. Vad ska min bok handla om? Vad för sorts bok? Hjälp mig!

Haha, undrar om detta kommer att ske på riktigt. Men jag pratade men Josefin på skype nyss och hon snackade nått om Camilla Läckberg, att hon inte hade varit utbildad eller hur det nu var. Och hon skrev en bok. Men jag hörde aldrig vad hon sa för sedan dog internet. Ska fråga henne sen igen.

  

pubtime

På schemat ikväll står puben! ovanligt va;)

nyduschad

Det märks att det är midsommar på MSN. Jag har 2 vänner online varav en är Josefin och hon är ju också i England. Alltså sitter bara en av alla mina vänner på datan under midsommar. Men det är bra. En sån här dag ska man vara utomhus och ha roligt, äta god mat, grilla och ha det askul. Jag har i alla fall legat ute mest hela dagen. VId 2 kom Josefin med Jordgubbar, hon tyckte vi borde fira lite i alla fall, även om vi inte är hemma. Så det blev jordgubbar med mjölk. Sedan låg vi ute i solen och pratade. Skönt!

Ikväll ska vi försöka hitta ett kareokeställe. Vi är lite trötta på vanlig pub men vill inte ut ikväll. Så en pub med lite extra sväng passar ju super en dag som denna. nu ska jag skära upp ett äpple, barnen kommer om 30 minuter. 

 

Nu loggade en tredje person in!

glad midsommar


Idag är det midsommar, sillunch och massa skoj hemma. Här i england är det ingen som har en aning om vad det är och ingen som firar. Så för mig är det inget speciellt idag. Men det är Sportsday på Hazelwood idag, vilket betyder att Dolores ska ta tvillingarna dit och vara borta mellan 12 och 5. Hur skönt som helst. Hade kunnat dra dit och kolla, många au pairer ska dit. Men jag hade behövt jobba då. Så jag är hellre här och ligger på baksidan och försöker få lite färg. Ska bli skönt. Hoppas alla där hemma får en toppen midsommar! Ha så kul!!!

wohoo

Nu har Beccy bokat sin biljett till Sweden. Den 20 Juli kommer hon. Det kommer bli toppen toppen!!

what i want, what i need

Tänk vad mysigt med ett härligt gäng!

solning

Kom precis in efter 1½ timme i solen med sällskap av Mikis. Hur skönt och varmt och svettigt som helst. Hoppas att jag får lite färg. Är lite för blek för årstiden nu! Har bara 40 sidor kvar i boken så nu är det dax att avsluta den. Dolores med barn kommer hem om en timme så har lite mer relaxtid kvar. See you

sommaren är här

Idag har sommaren anlänt till england. Äntligen kunde jag igen gå och svettas med kortisar och flipflop. Det tråkiga var att jag inte fick bada. har fortfarande inte tagit årets första dopp, känns sådär halvkul. Men inte mycket att göra. jag och Laia tog barnen på en prommenad till Bletchingly "cerntrum" och köpte glass, sedan gick vi till parken och satt i solen ett tag. Fast vi fick skynda hem för att mata barnen, lite synd att vi inte tänkte på att ta med maten. Nu ska barnen sova men Adrian skriker och skriker. Han måste ju rapa tror Dolores, men jag tror inte det är så hela tiden. Jag tror att han vaknar på grund av okänd anledning och sedan kan somna snabbt igen om man bara stoppar in nappen och klappar lite på honom. Och det brukar funka för mig. Men hon lyfter upp pratar med honom säger att nu ska vi få ut den där rapen. Klappar på ryggen och så vidare. Klart han vaknar och inte vill somna igen. Men det vågar jag inte säga nått om. Vill ju ligga på plussidan nu såhär på slutet. Fast nu känner jag att jag måste hjälpa till lite. Vi hörs sen!

spänning

Barnen sover äntligen och jag har ätit en utsökt middag. Nu står det bara läsa ut min bok på schemat. Kan knappt släppa den, det händer så mycket oväntade saker. Ni skulle bara veta. har därför ingen lust att skriva mer nu. Måste återgå till läsningen! hehhe!

min tid som au pair är snart över

Nu är det ungefär exakt 3 veckor tills jag har packat väskorna och sitter i taxin på väg till Gatwick. Jag har 3 helger kvar. Tiden kommer gå fort. Läskigt fort.

brighton i bilder


På något sätt åkte aldrig kameran upp på kvällen.

brighton

Okej, vi skulle ju åka en hel helg till brighton. På en liten semester, nu blev det inte riktigt som vi tänkt oss för att alla hostel var fullbokade. Vi hade inte heller någon lust att betala 800 kronor. Så vi tänkte att vi får väl helt enkelt sova i bilen. Sagt och gjort, när resten av svenska folket avnjöt ett vackert bröllop satte jag mig i bilen på väg till kusten, havet och brighton.

Vi kom fram vid 2 och åt lunch. Sedan trosade vi på stranden och åt glass och satt och pratade. Efter ett tag gick vi och bytte om och fixade oss för kvällen. Delade på en flaska vin och hade det trevligt. Vi åt 3rättersmiddag på en italiensk restaurang. Det var så himla gott. höll typ på att smälla av. Åt melon och parmaskinka. Sedan kyckling med paprika och gräddsås, och fruktsallad till efterrätt. Hur gått som helst. Vi satt och pratade och hade det supertrevligt i några timmar. Sedan drog vi till en pub där det var fullt med folk i vår ålder, brighton är ju känt för mycket party. Efter det drog vi vidare till Oceana, som tydligen är framröstat som englands bästa nattklubb. Den var skitstor med typ 5 olika klubbar på ett ställe. Bra musik och och sådär. Men jag tröttnade fort. Det var mest massa tjejer som hade möhippor och liknande. Det var minst 7 olika sällskap av sånt. Plus att det var lite tråkigt folk. Vi drog därfrån rätt tidigt.

Sedan kom helvetesnatten. Jag säger det bara en gång. SOV ALDRIG I EN BIL. I så fall ska det vara en stor bil. Jag fick panik för jag inte kundre röra mig. Trodde jag satt fast kunde inte andas. klaostrofobi. Skönt med täcke och kudde. Men klockan 5 hörde jag Josefin: jag vill åka hem nu. vilket vi också gjorde. 10 i 7 var jag utanför dörren. Men dom hade satt fast kedjan så jag fick vänta till 7 när dom ska väcka barnen för att bli insläppt. Sedan sov jag somnade jag som en stock. Jag minns att jag tänkte att sängen var sjukt skön, jag kunde till och med sträcka på benen!

Bilder kommer snart!

no tan

Innan jag åkte tillbaka var jag rädd att tiden skulle gå sakta. Men dagarna bara flyger förbi. Åker hem igen, for alltid denna gång, om 22 dagar. Fatta hur snart det är egentligen!!!! Helt sjukt. Men det ska bli skönt att kommer hem också. Att bara va och inte behöva höra babyskrik på nätterna och sådär. Nu vill jag börja plugga och gör jag inte det vill jag resa mer. Har ingen lust att sitta på donken hela hösten igen. Då vet jag inte vad jag tar mig till helt seriöst.

Nått annat som är sorgligt är att det snart är Juli och jag har ingen solbränna alls! Det känns som maj eller nått, det är ju molningt hela tiden. Inte så kallt men liksom 17 grader och sol/moln. det är ju inget man blir brun på. Så jag måste utomlands i sommar eller i höst så jag får lite färg på kroppen. det är ju pinsamt annars!!

tisdag

jag är så dålig på att uppdatera. men jag är ju inte van längre. har tappat stinget. Och nu är jag upptagen med att kolla på ett program som en vän för någon månad sen bad mig börja titta på. Hon ville ha någon att diskutera programmet med. och jag började titta, och nu är jag fast. The Hills är beroendeframkallande. Inte bra alls. fast det är skitkul att titta på när man har nada att göra.

Mina kvällsplaner är att kolla på på the hills och sedan läsa min bok. Det är så himla spännande just nu! Pappa jag tror du skulle gilla den här boken. Den har ju trots allt vunnit pris för bästa kriminalroman 2009. Du kan få låna den när jag kommer hem igen.

Mina älskade bebisar. Som btw har börjat krypa. Det har jag glömt att säga tror jag. Alex springer nästan. Adrian sitter hellre still. Nu när dom kan förflytta sig själva är dom inte lika griniga. Så skönt att slippa springa fram och tillbaka för att flytta på dom hela tiden. Kommer sakna dom!

herre gud säger jag bara

åh herre gud, jag blir galen, har hört 2 bebisar skrika i över en timma nu. måste rensa huvet. tar en dusch hej!

för lite sömn


Somnade onödigt sent igår vilket har satt sina spår idag. Men jag är uppe och om 15 minuter ska vi åka och simma med bebisarna som vanligt. Ska läsa lite i min bok också som börjar bli riktigt spännande. Annars idag händer inget speciellt, ska lägga in bilder från brighton, det är väl typ det. Ska försöka sova ikapp lite på min lediga tid idag. Jag blir grinig när jag är trött.

.

Kul att jag itne har nått att skriva, haha! Ska berätta om brighton lite senare men har inte bilderna på datorn just nu så ni får vänta. Inte för att det är så många som läser! Har tappat hälften av mina besökare på internetuppehållet. Men I AM BACK. Känner mig inte jättemotiverad just nu men det kommer vill jag lova.

Jag provade om det funkade i mitt rum, men det gjorde det itne det. elelr jag loggades ut från msn:S skitkonstigt. Typ svag signal. Men fattar itne varför vi bor inte i jättestort hus just nu. Jag ska prova sen igen. Men jag hoppas hoppas att det fungrerar bra. Skulle vara så sjukt skönt!

finally

JAG HAR INTERNET IGEN! nu ska ni få uppdatering så ni kommer bli trötta på mig. Men först ska jag äta middag. Ha det skojj!!!!

GRATTIS BÄSTA VÄN

PROBLEM

VI HITTAR INGA HOTEL I BRIGHTON!

exam exam exam

Igår hade jag exam hela dagen. Vaknade klockan 5 för jag var rädd att jag skulle försova mig. Sedan var jag stressad och hittade inte alla saker på hela morgonen. Men vid halv 8 var jag Pedro och Nico på väg till Oxted. Tog tåget med Nina och Anna till East Grinstead. Provet började kvart över 9. Vi hade läsdel, hördel, use of english och skrivdel. Jag hoppas det gick bra. det kändes lite blandat om jag ska vara ärlig. Ibland bra och ibland dåligt. Men jag får vänta till 30 juli.

brighton

I helgen blir det en liten minisemester med Beccy & Josefin. Vi ska till Brighton sola bada och parta. Om det är sol vill säga. 2 nätter är tanken skönt att åka ifrån familjen igen och slippa höra bebisskrik en till helg. aaaah!
 

exam time

Alla ska till puben ikväll, typ alla. Men inte jag! Jag är en duktig flicka och jag har mitt stora exam imorrn och måste åka från huset 07.40 vilket betyder att jag ska gå upp 06.30. Vill inte kommer hem halv 12 då. men det är lite synd för Violetta ska åka hem så det är lite hejdå för henne. Men men sånt är livet. Vill inte vakna och vara helt död imorrn när det är en viktig dag. Hoppas ni alla håller tummarna för mig!!!!!

alexalexalex


Idag är jag trött, vet inte vad det beror på men så fort jag fått chansen har jag lagt mig i sänge. Vi var på babysim idag igen, Dolores mamma och Laia var med och tittade på idag! Det var kul. Skoj med publik och Adrian som jag hade hand om skrattade och skvätte vatten och hade det asroligt. Efter det åkte vi hem och dom skulle sova i 2 timmar. Alex sov 1 timme och 45 minuter utan problem men Adrian skrek i 1.5 timmar. Härligt va? Men vi körde på gå in var 5e minut så jag låg och läste min bok istället.

Laia kom hem efter att ha träffat Violetta(hon åker hem imorrn) hon tvingade med mig till puben för lite internettid. Hon letar ju jobb som nanny i London så hon mejlar och håller på. Jag försöker få igång min blogg här igen. OCh kollar på lite fotbolls VM såklart!

rädd

Jag är väldigt trött, och jag skulle kolla på The Hills här på puben, hade sett fram emot det. Men såklart är internet lite halvsegt så buffrar hela tiden. Får vänta en vecka och kolla då. Ingen är inne på datan och jag har inget mer att göra här, nu väntar jag bara på att Laia ska bli klar så vi kan gå hem. JUSTE, jag har ont i underarmen. Hade det innan jag åkte hem, tänkte att det skulle gå över men idag när jag börjar lyfta barnen och hålla på igen, så är det värre än innan. Är det farligt? vad ska jag göra åt det? det gör verkligen så ont att jag knappt kan lyfta upp rumporna när jag byter blöja. Tänk om det är bestående men? Lite rädd....

i england regnar det

Nu är jag tillbaka till slita och arbetarnas land. Klockan ringde kvart i 7 imorse och det var tungt. Har ju sovit till typ 11 på mornarna senaste veckan. Men jag kom upp. Och sedan bar det av till skolan. Var inte sådär jätteroligt om jag ska vara ärlig. Ibland känns det som att det är för lätt. Kul att träffa folk igen, men det vi går igenom känns som man lärde sig när man gick i 5an typ. På onsdag har jag mitt exam så är lite nervös.

Dagen gick fort, jag och Laia tog barnen på en promenad och sedan var det plötsligt middagstid. Så fort alla barnen låg i sängen drog jag och Laia hit, Red Lion. Räddaren i nöden. Internet. Plus att vi har fotbolls VM på en stor tv framför oss. Härligt va? Vi ska väl hänga här till kanske 10 eller nått. Vi ska ju upp i ottan som vanligt så det är bäst att få sig lite sömn.

Tänkte lägga upp några bilder från lite olika studenter jag var på, var ju på sammalagt 5 mottagningar. Älskar sånt, god mat och träffa massa släkt och kul folk. Riktigt nice.

Sen lite kort från när vi var ute. Vi skulle med ett lite större gäng till Sommar men det slutade med jag Tobbe och Felicia på Pure.

back to england

Kära vänner, nu är det dags att lämna sverige igen! Det är blandade känslor om jag ska vara ärlig. Vill inte lämna allt och alla för att åka och jobba 6 dagar i veckan och gå upp 7 varje morgon. Samtidigt känner jag mig inte klar där borta, har 3 helgen kvar med Beccy och Josefin och har en känsla av det tiden kommer gå fruktansvärt fort. Men på samma gång är 1 månad en lång tid. Har varit med Johan nästan varje dag så det kommer kännas väldigt tomt att inte ses på 31 dagar igen.

Bara så ni vet så har jag INTE internet föränn den 21a Juni. Är lite irriterad, men finns inte mycket att göra. Ska försöka hitta internet så jag kan se bröllopet på lördag i alla fall. Sedan har jag mitt Exam på onsdag, är lite nervös faktikst. Önska mig lycka till.

Veckan hemma har varit toppen, har hunnit med massa saker. Studentmottagningar, träffat mormor och morfar & farmor och farfar. Tiden har gått fort, men det känns ändå som att jag varit hemma ett ganska långt tag.

Det här inlägget var lite rörigt men Både Johan och Filippa är här, jag ska packa och duscha och åka inom en timme. Helst om 40 minuter. Så jag har lite bråttom. Men jag kommer sakna er, och jag ska försöka skriva och gå till puben lite oftare. Kanske redan imorrnkväll. För då har jag internet. Nu måste jag verkligen gå. Landar vid 8 ikväll. Puss och Kram

.

Det är ganska intressant att det inte alls känns konstigt att vara hemma igen, det känns som om jag inte ens varit borta ungefär. Sjukt skönt.

hem ljuva hem


Bild från Hyde Park, saknar inte england just nu!

England är ett härligt land, men det är mycket skönt att vara hemma igen! Hemma hos 4 katter och en ny toalett. Men framförallt nära och kära. Möttes klockan 1 på Arlanda av Johan, mamma och pappa. Resan hem gick toppen förutom att det var en timme sent, lite segt men inte mycket att göra. När vi var hemma bjöds det på lite smått och gott och sedan kom vi i säng alltför sent. Klockan ringde vid 10 och sedan började dagens bestyr.

1. klippa och slinga håret
2. Träffa filippa och äta smulpaj
3. Träffa Mikis och bara hänga
4. Hem till Johan och umgås med hans familj
5. Middag med familjen och Johan, myspys!
6. Köra hem Johan
7. Just nu, familjemys framför tvn.

Imorgon är det en stor dag för  min bästa kompis och min pojkvän, jag har massor att fixa. Upp tidigt och spänna tandställningen, efter det fixa lite diverse saker. Utspring 12. Sedan springa mellan Flippan och Johan. Fira hela kvällen lång, och sedan blire utgång för hela slanten!!

tjabba

tänkte bara meddela att jag är hemma nu. Och den tiden tänker jag inte spendera på bloggen. ha det bra hej!