Senaste Inlägg

Scary!

Om 2 veckor exakt sitter jag på planet mot en okänd stad. Då lämnar jag allt och alla som betyder något för mig och för första gången i mitt liv klara mig ensam. Jag ska till råga på allt ta hand om 2 andra människor. Två tvillingbröder på 5 månader. Jag undrar om jag själv vet vad jag har gett mig in på. Men som min kära pojk sa: "Man måste våga för att lyckas"

Välkommen till min nya blogg!

Hej alla :) Lär ju inte vara jättemånga som läser än så länge. Men jag heter i alla Stina är 19 år och bor i Rotebro utanför Stockholm. Jag ska åka till England som au pair den 14e Fabruari. På alla <3 -dag så det blir lite sad eftersom jag ska fira den dagen ensam på ett flygplan utan Johan. Den här bloggen tänkte jag skriva i medans jag är borta. Så alla som är intresserade kan läsa om vad jag håller på med och hur jag har det. Jag ber till Gud att jag ska få det toppen och inte längta hem för mycket.

Idag har jag inhandlat en ny dator som jag ska ha med mig, kunde inte lämna landet utan att kunna ha någon som helst kontakt med världen här hemma! Så nu har jag installerat allt som ska installeras och trivs väldigt bra med den.

Farväl