Senaste Inlägg

trött som tusan

Tjabbaa, nu har jag lyft på arslet och rört mig 500 meter för att få tag i internet. Vi var ju som sagt ute igår, vi drog till East Grinstead där dom hade en nyöppnad nattklubb som hette BLISS! Faktsikt var den toppen. Men somliga hade varit uppe sedan 7 och var hur trött som helst. Vi åkte därifrån vid halv 2. Somnade kvart över 2, och klockan ringde 06.45 härligt. Men klockan 9 låg jag i sängen igen och vaknade inte föränn 1. Dagen har spenderats i soffan framför SKY och sedan i badkaret. Kvart i 6 måste jag börja arbeta igen. Sedan blir det tidigt i säng.

30 maj

Det  är konstigt hur tiden går fort alltså. Pappa och mamma var nyss här och när dom åkte hem kändes det som en evighet innan jag skulle hem och träffa dom igen. Men nu är det bara 3 dygn kvar sedan sitter jag på flyget till mitt kära hem. Jag har börjat packa ihop så rummet är lite kaos just nu. Och jag har säkert packat ner på tok för mycket kläder. Men hur konstigt skulle det inte kännas att vara hemma men ändå inte ha det mesta av det man äger med sig? Skit konstigt, därför tar jag hellre med mig för mycket.

Mamma vill att jag ska gå till puben med gratis internet, men jag orkade inte just nu. Så skriver det här på Word nu. Jag har precis slutat och klockan är 1. Ikväll ska jag till puben och blogga lite. Om jag inte hänger med flickorna ut istället. Men då går jag till puben imorgon istället. Då är det Bank Holiday och familjen ska till London hela dagen så jag jobbar bara mellan 7- 10.30 och sedan får jag hjälpa till på kvällen igen. Jag tänkte ägna dagen åt att sova, va på internet, packa klart och bada och ta hand om mig själv. Så jag kommer hem helt utvilad.

På schemat idag står Cybertown, Beccy hämtar mig om 1 timme och sedan tar vi bilen och brummar iväg till Croydon igen, där vi ska ha lite roligt en stund. Kom inte på nått bättre att göra. Men jag klagar inte, jag älskar ju sånt där! Men jag känner också att jag måste vinna. Hoppas jag gör det.  Nu ska jag bara slappa i sängen tills hon kommer. Ha det bra!

29 maj

ANSIKTSBEHANDLING -  ååååååh, bästa på länge. Så underbart, men jag skäms lite för jag tror att jag somnade och råkade snarka till. Usch vad hemskt. Men det var så avslappnande och mitt ansikte kändes som en len barnrumpa efteråt. Fick ett gott örtte också. Perfekt en dag som denna då det regnade hela dagen. Supernöjd. Tack Mormor & Morfar!!!! Jag behövde verkligen det här. Tack så hemskt mycket!! J

Efter - Shopping, drog till East Croydon och shoppade, kom en med en söt tröja och en ”kofta” , ett skärp och en bikini. Toppen. Middagen bestod av salami i mängder, parmaskinka och melon och tortillachips med någon ostdipp från Kanada. Vi spelade monopol(som alltid) och hade det trevligt. Senare drog vi till Red Lion i Bletchingly och vid kvart över 11 gick jag hemåt. Somliga jobbar ju 6 dagar i veckan. WOHOO! Jag behöver en semester.


gott va! MUMMMMMAA

28 Maj

Ikväll var vi på Sex and the City premiären. Det var ju ett litet event i Oxted som vi gick på. Vi kom dit och fick ett glas champange där vi satt. Och precis innan filmen delade dom ut Mangosorbet till alla. Och lottade ut priser. Beccy vann en make over. Så det var lite roligt. Sedan kollade vi på filmen och jag tyckte den var toppen. Inte lika bra som den första, men gillar man SATC så gillar man den här filmen. Skrattade mer än förväntat. Helt klart värt 16 pund. Efteråt mötte vi upp Lenka, Violetta, Angie, Lenkas kille och Anna på puben. Vi satt och pratade ett tag innan sängen ropade. Och nu ligger jag här. God natt

18 maj

Nu har jag bäddat sängen och packat upp det mesta. Får min Byrå imorgon eller något sånt, och då kan jag lägga ner alla tröjor och sånt som jag inte hänger upp. Rummet är mysigt, lite mindre än det andra men det gör inget alls. Jag har dimmer i taket så det kan ju bli mysigt på kvällen.

Huset då! Det gillar jag, mycket mer lagom storlek, man behöver liksom inte gå en kilometer för att komma från mitt rum till köket. Klart det är fortfarande ett stort hus, men om man jämför med det förra. Toan är bra, gillade den andra bättre, men har inget att klaga på. Duschen är löjligt stor.

Förra ägaren hade Sky TV och det tar 40 dagar innan han kunde avbryta det, vilket betyder att vi kommer att ha 900 kanaler fram till slutet av juni! Toppen! Speciellt nu dom första veckorna när vi sitter utan internet. Och det bästa av allt är att när internet väl kommer tillbaka, så kan jag ligga i sängen och surfa!

hej igen

Nu blir det ut och parta lite. Det ar bank holiday imorgon och jag jobbar bara mellan 7 och 9 sa jag kan hanka dom andra flickorna ut. Hoppas det blir skoj! Och jag lovar ocksa att imorgon kommer det massa inlagg, planerna ar att ga til puben och publicera det jag skrivit i word och ocksa kolla upp lite tagtider sa jag vet nar jag ska aka pa onsdag. Ska bli underbart att traffa alla !!Jag har sakat er. Och det ar helt sjukt att jag varit borta i 15 veckor. 105 dagar bort fran sverige och min egen sang. Borta fran alla jag alskar, 105 dagar. Det later sa lange, men tiden har flyg forbi och jag ar gjort saker jag aldrig trodde jag skulle gora. England ar inte frammande, det ar ett andra hem. Engelska ar mitt andra modersmal och jag trivs i england och London ar underbart! Basta beslutet i mitt liv att aka hit.!

grattis

Vill ocksa saga grattis till mitt kortkort som fyller 1 ar idag. Jag saknar att kora bil, det ar roligt. Och jag far inte ens gora det idag, pa ettarsdagen. Men snart sa ar ag hemma och da ska jag kora hela tiden. Den 2a Juni klockan 23.40 landar jag pa svensk mark! Harligt!!!

Och imorgon ar det en viktig dag, jag har mitt exam da. Speaking delen. Ar lite nervos, hoppas bara det gar bra. Ska aka vid 1 imorrn och kommer formodligen g;ra provet med 2 tyska tjejer, Anna och Nina. Den ena har bott i USA i 10 ar sa jag hoppas dom inte jamfor for mycket bara. Da ligger jag risigt till. Men hall tummarna for mig!!!

Pa fredag ar det Sx and The City preimar och pa lordag har jag ansiktsbehandling. Harlig helg vantar pa mig! Jag och Laia ska kanske ga till en pub ikvall som har gratis internet, da kan jag skriva mer. Maste ju beratta om nya huset och visa kort! Har ett inlagg jag skrivit pa word, som jag skrev samma dag vi flyttade in. Men bara sa ni vet sa har jag det bra. Ar nojd med huset, det enda jobbiga ar att jag ar beroende av buss eller att nagon kor mig. Nu ska jag vara social med beccy igen. Puss sa kanske vi hors ikvall igen!!

update

Hejhej, har ni saknat mig? Jag ar hemma hos Beccy, darfor har jag internet! Tankte bara meddela att det ar supervarmt och har varit runt 25-28 grader dom senaste dagarna, jag har brant mig och det gor ont. Stackars mig. Idag ar Dolores med barnen och servar bilen ,och det drog ut pa tiden. Sa jag har i princip haft ledigt sedan 9 imorse. Sweet! Efter engelskan motte jag och Josefin upp Beccy och jag kopte lunch och vi satte oss i masterpark.

I helgen da:
I fredags var vi ute, det var helt okej. Men inte varsta wohoo roligt. Somnade runt 3 och vaknade typ 9. Gick upp och drog till Oxted dar jag Beccy, Josefin, Laia och Violetta hade picknick i parken, vi satt i solen i 5 timmar. Smart Stina! det var dar jag brande mig.
Pa kvallen var jag och Laia barnvakt, men hon somnade i soffan nar vi kollade pa "Davulen bar prada", kul sallskap. Men det gjorde inget.

I sondags vare upp i ottan och jobba, sedan in till London, dar strosade vi mest omkring, Runt i Hyde Park och sedan Notting Hill. Mysigt. Pa kvallen gjorde vi fajitas och spelade monopol. Ungefar det har hant pa sista tiden.

utcheckning

Nu drar jag, för typ 5e gången. men nu tror jag inte det blir något mer inlägg på ett tag. Kommer kännas konstigt. har ju skrivit varje dag i över 3 månader. Hur ska jag överleva :O! Tiden får utvisa, nu ska jag plaska i bassängen med bebisarna och sedan ut och gå som alltid och efter det, inflytt i nya huset! Ring mig när ni vill. Jag vill prata i telen!!!! Svarar jag inte, prova lite senare. Puss på er ha det bra så ses vi snart!

ansiktsbehandling

Juste, jag ska boka ansiktsbehandling på Lördag! Hoppas dom har tid. Ska bli såååå skönt! :) Tack Mormor och Morfar! :)

Hejdå huset

På något vis lyckas jag hitta internet idag igen. Barnen sover och vi ska snart iväg på babysim. Om ungefär en kvart. Så jag tänkte utnyttja tiden till att gå igenom allt man kan tänka sig på på internet! Alla mina saker är nerpackade i väskor och en låda. Undrar om jag får hem allting sen? fast då får jag väl packa det bättre, nu har jag mest bara knöglat ner allt. Det gick fortast. Jag kommer till det nya huset vid 3 idag ungefär. Har rast då så ska packa upp och göra mig lite hemmastadd. Jag får eget rum och typ egen toa. Toan har en dusch och ett badkar! Precis som jag vill ha det. Skitstor toa. Rummet har jag ingen aning om. Vi får se hur det ser ut. Men huset är bara 7 år gammalt så jag menar det kan ju inte vara ett jätteomodert hus.

Dom här 2 veckorna utan data ska jag ha lite Rehab. Jag är ingen datanörd egentligen, men det är så skönt att ha kontakt med omvärlden utan att behöva betala något. Men internet tar upp en fruktansvärd tid. Nu har jag äntligen tid för att läsa, sova, bada och kanske träna till och med. Tänk vad jag kommer vara utvilad när jag kommer hem! Gud så skönt :)

Min första kväll i huset, nu har jag varit här i 13 veckor och 2 dagar. Farväl rummet!

Farväl


Nu kommer bloggen ligga i ide i 2 veckor, jag är ledsen att all denna spännande läsning plötsligt upphör. Ska försöka komma åt internet på något sätt. Men bara så ni vet kommer det inte hända mycket här. Men jag kommer hem den 2a Juni, och då kommer bloggen vakna till liv igen. Hoppas ni har bra 2 veckor utan mig. Så hörs vi snart igen. Puss och Kram!

?

Och nu är det Glee! varför har jag aldrig kollat på tv?

snart tillsammans igen!

katterna mina

Fick den här bilden av Elin för några dagar sen. Vilka fina kissar jag har hemma!!!

sista kvällen i huset

Fish and chips till middag, god fisk! Tog bara lite pommes, inte så mums! Efterråt tände vi ljus och som Pedro sa " firade att vi flyttar imorrn. Vi skrattade och fattade inte varför det var nått att fira men vi åt Blåbär och vit choklad cheesecake som smakade som en liten bit från himlen. Riktigt god verkligen. Nu är jag mätt. Sitter här på golvet där soffan brukade stå och ska utnyttja internet till fullo nu. Sedan försvinner det! uuuuh.

Nu flyttade jag till vardagsrummet, så sitter i en fåtölj, Laia ville ha sällskap. Så nu kollar vi på CSI samtidigt. Varför har vi aldrig gjort det förut undrar jag?:P Asskönt ju!

Svar

Mormor & Morfar: Menar ni allvar!? Oj vad snällt av er :) Jag ska försöka göra det på lördag och om ni var seriösa så ska jag tänka på er och låtsas som ni tar hand om mig. Det ska bli mycket skönt vill jag lova! Vi ses om 3 veckor nu, inte långt kvar! Jag måste springa iväg och äta med resten av familjen här så hinner inte skriva mer just nu! Nu är bäst! Puss & kram 

jag köpte jordgubbar

roliga saker

jag vill gå på ansiktsbehandling, hittade ett spa som verkade asbra här i oxted, fräscht och broshyren såg jätteseriös ut! Plus att det kostar 45 pund för en timme, tycker inte det är speciellt farligt. Tycker ni att jag borde unna mig det? Skulle vara skönt att slappa och bli ompysslad i en timme. AAAH!

Sen är det ju snart Sex and The City preimär, och på bion är i Oxted har dom ett litet event som kostar 16 pund. Man får nått att dricka och så delar dom ut glass och så är det lite mingel innan filmen. Det ska vi gå på. Längtar verkligen gud så roligt!

klockan 12.25

Tjaa(12.25), dom har packat ihop rummet där jag brukar sitta med datan, så kan inte lämna den där nere. För då kanske dom packar ner den i en av lådorna igen. Knäppt! Så det här skriver jag i Word i mitt rum och får publicera när jag tar ner datan. Jag har internet hela kvällen så ska skriva massa då också! Telefonen får vi tydligen tillbaka på fredag, och sedan dröjer det 14 dagar från fredag. Så kommer var autan intetnet till jag kommer hem. Härligt. Nu måste jag springa. Ska ut och gå med barnen. Och träffa Josefin. Skriver sen jag lovar.

sista för ikväll!

Vi åt middag på Old Bell i Old Oxted. Vi alla åt kykling i tomatsås med smält mozarella över. Mumma! Vi dog av mätthet och det var lugn och sorglig musik och jag har sovit lite så jag blev hur trött som helst. Vi spelade stress som alltid fast sen tröttnade jag på att stressa hela tiden, så Beccy lärde oss ett spel som hette "Craxy eight" jag gillade faktiskt det. Plus att vi alla 3 kan spela tillsammans. hehe!


Nyss ville Pedro få information om mitt körkort, dom skulle kolla upp mmed försäkring och sånt. Vilket betyder att dom i alla fall funderar på att fixa så vi får köra en bil. Det skulle hjälpa så fruktanssvärt mycket. Men ska inte hoppas för mycket. För jag fattar om det är mycket pengar för dom. jaja nu är det väl dags att börja dra sig till sängen. Håller på att ladda ner Gossip Girl så väntar på det bara. Och imorrn börjar ännu en vecka gud så härligt! Puss och Godnatt på er!

middag

Okej, inget av det vi tankt oss hande. Vi kollade pa Glee och spelade monopol istallet. Ratt sa skont faktiskt. Jag ar fortfarande trott, sov bara 6 timmar inatt sa det ar inte sa konstigt. Ikvall ska vi aka till Old Oxted och ata middag pa nagon pub dar. Sedan blir det hem och ska i sang tidigt. Maste packa klart vaskorna ocksa, dom aker ju till nya huset imorgon, uuh jag vill ha alla mina saker hos mig igen annanstans. Men jag har inget val... Aja nu ska vi gaaaaa!!!

äntligen ledig

Okej, nu är jag ledig! Och vad ska jag göra? Pratar med Beccy i luren nu och vi pratar om att åka till en grotta som heter chislehurst caves. Dom har guidad tur och sådär. så vi gör förmodligen. Fast nu kom vi på att vi kanske vill åka på paintballing istället. det verkar askul! Ikväll eller eftermiddag vill jag spela monopol. och sedan mysa framför Gossip Girl med min glass. Vad ska ni göra idag?

Svar

Farmor & Farfar: Hej igen:D! jaa det är mycket jobb med bebisar och jag känner inte att jag vill ha tvillingar när det är dags. Som du säger det räcker med en i taget för det är mycket bara det. Jag skulle också vilja vara i Långsjön nu, slappna av lite. bada och andas in lite naturluft. Det var kul att prata med dig idag, och vi ses ju snart igen! Jag glömde fråga om jag får komma och äta pannakakor hos er den 10 juni? är ni hemma då. Skulle vara hur gott som helst att smaska i mig lite av dina pannkakor. Plus att vi får träffas också! Nu är jag ledig så ska väl iväg och göra något, vet inte vad än. Hoppas ni har det jätteskönt i Sundsvall resten av tiden. Hälsa tant Larsson från mig! Många kramar från mig här i england! och tack för brevet igen !!!!

internetlös

Sista dagen utan internet på ett tag. Shit alltså! Jag klarar mig utan internet, grejen är bara att när jag är ledig så brukar jag sitta vid datan. Kolla på tv program eller bara prata med folk! Nu kommer jag inte ha någon kontakt med världen på ett tag. Och bloggen som ni förstår kommer ju att ligga i dvala. Så ni ska veta lite vad som händer så kan jag tala om lite viktiga datum:

17 Maj: flyttgubbarna hämtar alla saker utom våra sängar och en liten väska så vi klarar oss över natten
18 Maj: Byter hus under dagen sedan väntar ca 44 nätter i det nya huset för min del(mina dagar hemma är borträknade)
25 Maj : speaking test (för mitt exam in advanced English)
2 Juni: Åker jag hem(då har jag internet igen, wihoo)

Såklart om jag kommer åt en dator så skriver jag ju! Men det kommer ju aldrig bli som nu, flera inlägg om dagen med massa bilder. Lite tråkigt faktiskt. Känn er inte rädda att ringa min mobil jag kommer känna mig ensam annars, om jag inte svarar är det för att jag inte har tid att prata.

helt slut

Mina ögon kan inte hållas öppna längre. Vi åt god mat och kollade på "En shoppaholics bekännelser" efter filmen var slut kollade på på sex and the city. Men där tog det stop för mig. Ögonen protesterade och jag var tvungen att ge upp och somna på soffan. Nu är jag tillbaka och jag ska upp och jag ska få sova till klockan 06.45 imorrn. Hurra... jag tänkte sätta på vänner eller nått och somna till ljudet av det!

Godnatt

information

Fellan jag ska skriva allt om vårat prat imorse. Men just nu har jag teledejt med johan och sedan ska jag sticka över till Beccy och käka mat. Men jag kan sammanfatta att det gick bättre än förväntat. Dom funderar på bil, men det är lite väl dyrt, men det förstår jag. men dom pratade om att köpa busskort åt oss och betala taxi på kvällarna. Men sen hur ofta dom ska göra det vet jag inte faktiskt. Vi får väl se hur allt blir med det där. jag orkar itne tänka på det om jag ska vara ärlig just nu! Jag hoppas bara allt löser sig och blir toppen. :) Felly kom in på msn så kan jag berätta mera!!

museum


Imperial War Museum! Ett museeum om framförallt Andra Världskriget, eller det var i alla fall det jag och Beccy var intresserade av. Vi gick upp i ett rum som handlade om Förintelsen. Fanns jättemycket intressant att läsa och kolla på filmer och massa spännande. Alla gick omkring där tysta och för sig själva. Det var en speciell stämning där. Vi gick nog runt där i över en timme! Sedan mötte vi Josefin på tåget och vi gick och beställde Kinamat till klockan kvart över 8. Vi ska äta hos Beccy och kolla på film! Myspys. (Jag köpte Djävulen bär prada på morrissons också för 4 pund)

Liquid

Så igår bar det av till Red Hill istället för Oxted. Vi var först där! helt tomt och så oss. Fast efter en timme så började det droppa in fler och fler. till slut var det fullt på dansgolvet. Toppen musik och billigt. Kostade bara 3 pund att komma in. kan verkligen tänka mig att gå dit igen. och det är ju inget negativt med att det ligger en aning närmre än London. Även om det såklart känns roligare att gå ut där. Men jag är nöjd med gårdagen. Nu är tanken att vi ska ha det där samtalet om flytten, får se hur det går. Wich me luck!

right now

Okej andrade planer vi ska ga ut istallet. Inte i London utan i Red Hill! Det Ligger 15 minuter med buss fran det huset vi ska flytta till. Det finns tydigen en nattklubb dar! Colin ska kora oss bade dit och hem , vilket betyder att vi inte kommer komma hem assent. Vill vi hem vid 2 ar vi hemma kvart over 2. Hur bra som helst. Nu spelar vi stress och har roligt. Puss pa er!

oxted by night

jag vet att min blogg har blivit lite tråkigt, mindre bilder och lite negativ inställning. Men den veckan som varit har varit tråkig och jag har fått reda på många dåliga nyheter. Ikväll ska jag istället ha lite roligt. Nu väntar maten, sen ska jag upp och sminka mig och sedan dra över till Beccys hus. Vi har köpt "champange" för 6 pund, vi ska spela stress och sedan ut i Oxteds nattliv på operation "meet new friends". Fast jag har nu läst på facebook att typ alla andra au pairer också ska ut i Oxted, så vi lär ju stöta på dom!! Ska ta lite kort också så jag har nått att lägga upp imorrn.

  

promme

har precis varit ute på promenad. Stegräknaren hängde snett så den regestreade inte förta timmen typ. Irriterande jaaaaa!!Nu visar den 6550 steg men jag antar att det kanske är 11 000 eller nått. Nu har jag lite ledig tid, men måste hämta barnen på tennisklubben 10 i 5 igen. Tycker hon kan köra dom, men har jag nått val? nej! jag ska gå upp och bada nu, eller i alla fall duscha får se hur det blir!

har ingen bra bild att lägga upp sorry!

äntligen fredag

Idag skiner solen, och imorrn är det helg! kan inte bli bättre :) Men imorgon ska vi sitta ner och disskutera situationen som har uppstått. Alltså hur Laia och jag ska kunna ta oss till ställen från det nya huset. Har fått reda på att bussarna går en gång i timmen måndag till lördag. Under veckan går dom fram till 8 på kvällen och på lördag går den fram till 5 eller 6. Och på Söndagar går den inte alls. Det är ju sämst, för det betyder att jag inte kommer ha ett liv här, om jag inte tar taxi får skjuts eller får ett eget fordon att köra. Och jag kan inte betala taxi hela tiden så det är ju uteslutet. Och jag tvivlar på att Pedro och Dolores kommer köra oss vart vi än vill! Så det bästa skulle ju vara en egen bil.. men det kan jag nästan utesluta. Skulle dom säga nej, ni får betala allt och det är upp till er hur ni tar er till ställen. Så kommer jag säga upp mig och åka hem! det är synd, för jag vill göra klart min tid här. Men det som gör den här resan rolig är ju Laia, Beccy och Josefin. OCh att kunna åka till London, gå till puben och umgås med andra au pairer. Och utan möjlighet att ta mig till ställen så kommer jag inte kunna göra allt det där på samma sätt. Vilket betyder ingen ide för mig att vara här..

Det enda jag är rädd för är att D kommer bli fly förbannad om jag säger att jag inte vill jobba kvar! Eller att hon ger mig ett dåligt betyg eller vägrar vara en referens bara för att hon tycker det är dålig stil att jag inte vill vara kvar. Så det är lite jobbigt allt det här. Är lite kluven...

lalalalala

LAIA is baaack:) wohoo! nu middag, bakad potatis mums! Men fick sms från johan att han skulle äta tacos. taskigt. jag vill också ha :(

rast

Har tagit ett till bad precis, låg och läste min bok och somnade som vanligt. Ja tror badkaret är min favvoplats att sova på. Det enda negativa är att det är så fruktanssvärt oskönt, i alla fall när man vaknar. Det är nog ingen bra ställning för nacken om jag ska gissa. Jag är ledig i typ 30 minuter till, ska gå upp till rummet igen och läsa lite mer i min bok! Den börjar bli riktigt bra nu. Jag försöker unvika nedervåningen när jag inte jobbar. annars är det alltid som att jobba i alla fal.

Vi kommer inte ha en telefon eller internet på 14 dagar i det nya huset från och med måndag. Så bli inte ledsna om jag inte ringer eller skriver något i bloggen på ett tag. Jag ska försöka komma åt en data, men bara så att ni vet liksom!

svar

Mamma: frågan var inte när jag ska hem, för det vet jag redan. Men när ska jag ta upp frågan med dom? Ska jag göra det nu, eller när flytten är klar och saker lugnat ner sig. jag ska absolut fråga innan jag åker hem!! Nu måste jag ut med barnen. Åt nyss en god couscous sallad. Mums!

flyg

Tiden går sakta idag, har redan bytt 5 bajsblöjor, är inte det lite halv onormalt mycket? dom bajsar ju hela hela tiden. och det luktar skunk. uscha! fast jag är rätt van nu faktikst. snart är det lunch för dom och efter det som vanligt en promenix i det tråkiga vädret. Jag har börjat fundera på vilket datum jag ska åka hem. Mamma och Pappa, när borde jag boka det flyget? Och när borde jag säga till Dolores vilket datum jag hade tänkt? Vill göra det när vi har internet, men känns som att hon har tillräckligt att tänka på med flytten och allt just nu. Så jag borde nog vänta. Jag tänker bara på om biljetterna skulle ta slut eller om det blir dyrare. HUR SKA JAG GÖRA? vi kan ju boka när jag är hemma i och för sig!

ha en bra röd dag idag allihopa. Här är det ingen röd dag och alla jobbar på som vanligt! Nu tittade solen fram också! Toppen ju:)

haha söt


Kollade på gamla kort från 2 månader sen, haha tycker fortfarande den här bilden är underbar!

planer

Dagens planer:

Det vanliga, allt som har att göra med barnen!
Gå ut och gå, hoppas på sällskap av Beccy, köpa nått gått till mig och Laia!
Prata med Laia om allt vi inte kunnat prata om på 1 vecka
Förmodligen puben med resten av flickorna + Steven


Idag fyller Ulrika (Johans mamma) år :) grattis till dig! Hoppas du får en toppen dag!

chillpill

God morgon! Huset töms sakta men säkert, mitt rum är mest ett kaos, det finns endast en säng och ett nattduksbord. Sedan är det väskor som jag håller på att fylla med alla mina kläder på golvet. Rätt så trist där inne faktiskt. Livet här känns bättre nu, vet inte om det var badet som piggade upp mig eller om det är för att Laia kommer hem idag. Men det där badet gjorde hursomhelst mycket. Knäppt egentligen.

Hursomhelst. Sitter i soffan och läser min bok. Har ju läst ut SÅLD nu, och började på "ett ljus i mörkret" av Agneta Sjödin, den handlar om Lucias uppväxt. Jag var lite tveksam till den först men nu när jag läst några kapitel så tycker jag faktiskt om den. Plus att det är alltid kul att läsa en riktig bok med hård pärm. Läser ju annars mest bara pocket. Vet inte varför jag tycker det är skillnad. Låter ju lite nördigt. Men jag kanske är en nörd. Pocket är ju bäst på stranden, men en hård pärm på boken har den där speciella känslan. Intressant eller? Haha!

GG


Nu ska jag upp och sova, eller jag ska mysa i sängen och kolla på Gossip Girl!

långbad

Jag har tagit ett långt bad med badkulor som luktade gott, jag började läsa en ny bok av Agneta Sjödin. jag låg där och njöt i 1 timme. Det var en underbar känsla och för första gången på länge kände jag mig levande igen. Haha låter lite kul men det var hur underbart som helst. Sedan tog jag en skön dusch och smörjde in kroppen och nu känner jag mig fräschare än någonsin. Så nu känns allting lite bättre. Dessutom pratar jag med världens bästa tjej på msn. Det gör livet ännu bättre! SKÖNT!

breeeev

barnen är glada, jag känner mig lite gladare, och jag har planerat min kväll! Idag ska jag bada. Inga men, jag ska jag ska jag ska. Tänker göra det först och sedan sitta vid datan. och jag ska ligga i sängen halv 11 SENAST! Och sedan somna vid 11. Hoppas det kommer fungera. haha!

Jag har fått brev idag :D, från farmor & farfar, det är så roligt när folk skickar till en. tack så mycket! Och jag kommer ringa hem till er, idag eller imorgon! det beror lite på hur sent jag måste jobba. Vi ses också snart hoppas jag. Min tanke är att vi ska ses om 3 veckor om ni är hemma då! Men vi tar det på telefonen! jag tycker det är väldigt konstigt att jag inte fått era mejl, eller att ni inte kan skicka till mig. Hoppas ni får det trevligt i sundsvall med pappa och mamma, jag skulle också vilja följa med och få vara med nära och kära ett tag. Men jag ska jobba och flytta och gud vet allt. Ha det bra så hörs vi snart :) Kramar

svar

Mormor & Morfar: Dolores är barnens mamma, det visste ni ju! Den andra jag skriver mycket om är Laia, det är den andra au pairen. Vi är ju 2 stycken. Hon är 21 år och kommer från spanien. är jätteglad att jag träffat henne! Är det någon mer som ni inte vet. Men vi ses ju om 4 veckor och 1 dag faktiskt. Då kan jag berätta massa saker.

Nej vi har inte flyttat från huset ännu, vi flyttar på måndag. Tycker det ska bli lite jobbigt, men jag har liksom inget val. Och jag kommer bara spendera 6 veckor i huset. Hoppas bara allt löser sig med att träffa kompisar och så. Det är ju det roligaste här!

Har ni det bra där hemma? Kramar :)

klockan 12

Sitter och leker med barnen lite nu! Dom är så söta:) ska snart ut och gå med dom små liven. Engelskan gick bra, men känner mig fortfarande lite depp. Hoppas det blir bättre när Laia är tillbaka. För som det känns just nu, undrar jag mest varför jag är kvar här? Jag tänker varje dag på att nu har jag gjort det här, jag vill ha mitt liv tillbaka, har knappt nån fritid eller tid att bara vara för mig själv. Jag gör exakt samma sak varje dag och somnar sent och går upp tidigt. Samtidigt vill jag göra klart min tid här och stanna tills det är sagt att jag ska. Men allt för många gånger har jag lust att ge upp och bara åka hem och ta hand om mig själv!

Det är ju skönt att det är sol i alla fall, för hade det regnat hade det verkligen varit deppigt här borta. Haha! Är inte hungrig så ska äta när jag kommer tillbaka halv 3, sen lunch men har ingen lust att laga nått till mig och Dolores så sa att jag ville äta sen. Ska nog göra omelett det var länge sen! Ska ringa farmor idag och fråga om pannkakor också var min plan. GUD SÅ GOTT!

englishschool!

Inte tid att skriva så mycket, men nu är det skooooldags! hare bra så hörs vi om nåra timmar:)

godnatt

Beccy har varit här ikväll, därav dålig uppdatering! Nu sova godnatt!

depp

Känner mig så deppig för allt med den här flytten. Måste betala för buss själv och bussen går inte ens på söndagar. Undrar typ vad jag ens gör kvar här. Jag har så stor lust att säga upp mig. För det är inge kul utan kompisar! Det är ju det som gör den här resan rolig! Nu måste jag mata barn. Hör av mig sen!

engelska

jag ÄLSKAR att gå till engelskalektionerna. Det är det bästa på hela veckan, förutom att ha helg och vara ledig då vill säga. Men på måndag morgon är det skolan som får mig att gå upp ur sängen och känna att dagen kommer bli helt okej rolig i alla fall. Där får jag träffa alla andra au pairer och vi dricker te och umgås, samtidigt som vi lär oss. Och det vi lär oss är inte värsta avancerat så det blir inte tråkigt liksom. Vi har mest disskusioner om intressanta saker. Läraren Lucy är toppen, jättetrevlig och bryr sig verkligen om oss. Hon har ordnat så vi ska ha barbeque den 26 juni som lite avslutning. Vi ska också åka till Camebridge på studiebesök. men jag kan inte följa med dit för då är jag hemma i Sverige. Lite synd!! hade faktiskt velat åka dit. Men jag ska göra annat skoj. Men engelska lektionerna räddar mig lite här, jag kommer ifrån i 3 timmar, bort från huset och från barnen och från Dolores.

Jag kom på att jag och Dolores spenderar mer tid tillsammans än man normalt gör med en människa. 12 timmar om dygnet i 3 månader har jag varit med henne. Klart det tär på en. Hur många brukar man umgås så mycket med? INGEN! Inte ens sina föräldrar eller sin pojkvän, för alla går till jobbet och är borta i nåra timmar, men inte jag. Det är ganska intressant faktiskt. Kom på det igår. Tror ni att det är därför våran relation är lite halvbra, att jag stör mig på henne?

Gud vad jag tänker idag. Längtar till min prommenad, vill ha lite frisk luft. barnen är snälla idag! Så söta :)

gårdagens outfit

lite tankar

Hej dagboken, livet här borta i England håller på att ändrar drastiskt! Numera är huset fullt av 6 stycken män som ska tömma huset och packa ihop det på 3 dagar. Mitt rum håller jag på att packa ihop så gott det går, har fyllt en resväska. Har fått en låda av Dolores där jag kan lägga saker som inte för plats i mina väskor. Jag tror jag får plats med allt men det är ju skönt att slippa pressa ner grejerna.

I mitt huvud snurrar mest tankar om att jag vill bort härifrån, och då menar jag inte från England, Josefin, Beccy, Laia och barnen. Utan från den här familjen. Jag vill bo i Oxted nära mina kompisar och jag vill kunna sova några dagar i sträck. Sista tiden har jag sovit 6½ timme per natt och jag klarar inte av det om jag ska vara ärlig. Gå upp 7 6 dagar i veckan tär på mig. Jag har inte samma energi som förut. Är typ som en zombie när jag vaknar. Och jag lägger mig sent för det är den enda tiden på dygnet jag faktiskt har tid för att göra exakt vad jag vill, och jag vill göra det så länge som möjligt.

Jag har precis tagit en dusch och känner mig fräsch igen, hinner knappt måla naglarna här tyvärr. Men nu ska barnen vakna så det är bara att dra ner och jobba igen. Jag längtar tills jag är ledig klockan 3 så jag kan få andas ut några minuter och bara liksom vara. För det är vad jag saknar mest. Att bara sitta i sängen, kolla på tv och äta ett äpple och inte behöva göra något. Veta att det inte är någon som bryr sig om att du sitter där och bara är. Det saknar jag nått så fruktansvärt!

godantt

har haft ett långt samtal med min kära vän. Vi har inte setts på snart 12 veckor och det är en låååång tid. men snart är vi i samma land igen.:D
Ledsen för dålig uppdatering idag, men har liksom inte varit på det humöret idag. Men ska bättra mig till imorrn, för sedan blir det inte mycket bloggande på 10 dagar. Min dagens outfitbild kommer imorrn och inte ikväll, kameran är uppe på mitt rum fortfaranade och jag orkar inte springa upp just nu. har redan gått 15 000 steg idag. Någon är asduktig, eller vad säger ni? 

Det är Monicas sista natt här så hon ville se på film och äta cheesecake vilket vi gör. Vi ser på Hannah Montana och myser i soffan medan vi är barnvakt. Men Dolores tog med sig Adrian så har bara hand om Alex, och han sover just nu så det är inte mycket som behöver göras.  
Känner att solen och värmen är på väg tillbaka till detta land. Hoppas på 3 varma veckor till. Nu ska jag kolla lite till på filmen och sedan dra mig uppåt och läsa lite i min bok "SÅLD" som faksitk gav mig mardrömmar inatt...

kom igen!!!!!!!

Ett litet hopp har tänts! HAAAAAAAALELUUJA! Quido ska fråga Dolores om vi kan få en bil, eller liksom ta upp frågan och säga att det kommer behövas. Hoppa det gåt hem:D:D! Då kommer livet bli toppen, om jag klarar av att köra på fel sida vägen förstås. Och också om dom fixar en bil innan jag åker härifrån, det vet man ju aldrig. Åh gud vad jag hoppas att det funkar !!!! Håll tummarna och be till gud för mig!!!

kom igen!!!!!!!

Ett litet hopp har tänts! HAAAAAAAALELUUJA! Quido ska fråga Dolores om vi kan få en bil, eller liksom ta upp frågan och säga att det kommer behövas. Hoppa det gåt hem:D:D! Då kommer livet bli toppen, om jag klarar av att köra på fel sida vägen förstås. Och också om dom fixar en bil innan jag åker härifrån, det vet man ju aldrig. Åh gud vad jag hoppas att det funkar !!!! Håll tummarna och be till gud för mig!!!

moving

dagen började toppen, var i skolan och hade roligt. Hade på mig mina nya skor och det var soligt och allt var toppen. Tog en dagens outfit bild som ni kan få se ikväll, har glömt kameran i mitt rum !!

Men sedan blev det lite depp, vi ska flytta till Bletchingly, helt säkert nu! det ligger typ 10-20 minuter med bil härifrån, minns inte vad hon sa. det betyder att jag inte kommer kunna träffa mina vänner när jag vill. Och att jag är beroende av buss, så måste börja lägga pengar på bussåkande. kommer inte få sällskap vid promenader något mer och allt känns ganska dystert. Det bästa med att vara här är ju att träffa dom andra tjejerna, nu kommer jag inte ens kunna följa med till Puben på kvällarna. jag är otroligt glad att jag har Laia!  

LAIA

I am talking to Laia right now! HAPPYYY!!! sjukt jag saknar henne massa. Kommer bli jobbigt att lämna england för när jag gör det lämnar jag henne. Men hon ska ju bo och jobba i London så jag ska tillbaka och besöka henne och min 2a favoritstad!

steg

10 604 steg idag. Inte illa pinkat! Imorrn ska det bli fler!

sen kväll

Svar mamma: jag sover ingenting på dagarna, jag jobbar hela dagarna!

Nu har vi precis ätit middag, gott vare. Och till efterrätt hade Pedro köpt glass och cheesecake. MUUMMMMAA!! det jobbiga är att klockan redan är 20 i 10 och jag brukar gå till kojs vid 10. Hur ska jag nu hinna med alla mina sysslor jag hade planerat. Tusan då. Tiden rinner iväg när inte Laia är hemma och lagar mat. Jag saknar henne :( det är så dystert här i soffan, och på morgonen, och på eftermiddagen. Jag vill ha henne här så vi kan prata om allt viktigt. Vi vet ju inte hur det blir med huset och allt det där nu. Skulle vara så skönt om vi bara kunde stanna här. 
 
har ju en annan tjej i huset nu, hon är nice. men vi har lite kommunikationsproblem. Men kul med sällskap!! :)

baaaaada

Hoppas dom håller sig sovandes nu, för min kväll har jag planerat och jag vill njuta av den. Jag ska ta ett skönt bad med badsalt och läsa min bok. Sedan ska jag prata med Johan någon gång, vi har inte pratat ordentligt på ett tag känns det som. Sedan ska jag kolla lite på någon film och sådär, och sedan sova 11. Undrar om jag hinner allt detta. Men Badet ska ske i alla fall. jag behöver ligga och bara slappna av och ta hand om mig själv en stund. MYS!

Ett sånt bad skulle man ha!

irri

Ibland blir jag så trött på barnen. Var ute och gick med dom, och såklart så sover dom inte. Klagar och gnäller och jag blir bara irriterad. Så skulle vi äta pizza till lunch på pizza express, jag fick vara ute och gå med dom till pizzan kom sen åt jag och mår jätteilla nu. Så onödig lunch. Gott men den kostade 9 pund. så himla onödigt. Jag har ont i huvet och är bara sur på barnen. Jag vet att det inte är deras fel ,men fattar itne varför dom inte bara kan sova. nått fel är det ju. GAAAAAAAAAAAAAAH!

tråktråktråk

Jag orkar inte jobba idag, det känns sååååå tråkigt. Vill ligga i sängen och mysa hela dagen och bara va. Skulle vilja gå ut och springa men det kommer jag inte ha tid med föränn Tisdag, för idag har jag inte ledigt och inte imorrn heller. Ibland känner jag mig inlåst i det här huset. Och det kommer ju inte göra saken bättre när vi flyttar och inte kommer ha internet. Isolerad eller vad. Vädret gör ju itne saken bättre heller, det är bara grått och tråkigt ute. fast jag kanske ska vara glad att det inte är strålande sol när jag måste sitta inne och passa småbarn. Jaja, spelar ju ingen roll hur mycket jag skulle vilja vara ledig jag måste jobba idag och kommer inte hem och får vara ledig i 11 dagar föränn om 3½ vecka.


har varit borta i exakt 12 veckor nu!

lördagsmyyyyys

Klockan är 12 och jag är tillbaka, är aptrött så ska gå upp och läsa lite och sedan kommer jag slockna som en sten. Vi kollade på The Ugly Truth hos Beccy. Jag har redan sett den men en mycket rolig film. Men såkalrt somnar jag ifrån den. det började som vanligt med att jag bara skulle "vila ögonen" sen vaknade jag och filmen var slut. Vi kollade på 3 avsnitt Sex and the City innan kvällen avslutades och vi drog hemmåt. Skönt med hemmakväll.


har bara gått 6386 steg idag, är lite missnöjd. Men tror att gårdagen jämnade ut det hela. Men imorrn måste jag över 10 000 igen. Bara kämpa på!!!!


GODNATT

lördag


Nya au pairen är här nu. Jättetrevlig tjej verkligen. Gillar henne massor faktiskt. Hon är inte toppen toppen på engelska, men det går! Vi träffade Beccy och fikade och sedan spelade vi monopol hemma hos oss. Nu ska vi glida över till Beccys hus och kolla på film och äta fruktsallad och glass. Jag fick nyss reda på också att jag börjar jobba klockan 09.45 imorrn, vilket gjorde min dag. det betyder att jag får sova en gång till. wohooo!

skönt med sovmorgon

Godmorgon världen. Har sovit gott inatt, vaknade till klockan 7 och blev lycklig när jag insåg att jag kunde sova i 2½ timme till. Det gjorde verkligen världens skillnad att få gå upp kvart i 10. Nu har jag i alla fall ätit frukost och barnen ska vakana när som helst. Den nya au pairen är här, är spelar nått spel med Nico men jag har inte hälsat på henne än. Undra hur hon tycker det är här !?

Idag är der regn regn regn, skitkul. Jag vill ha sol och värme som för 2 veckor sen, 22 grader ochstrålande sol och ingen vind. Det ni, det vr hur härligt som helst. Nu hinner jag inte skriva mer, Duty calls!

slänger in en till bild från igår!

thanks girls

Tillbaka, bra tid tycker jag. Nu får jag i alla fall sova ut och sedan jobba hela dagen. Vi åkte bil till purley vilket underlättade hemfärden något otroligt. Vi gick till en coctailbar som hette KUMO, den låg i princip bredvid harrods. Där drack vi goda drinkar och pratade och hade det jättetrevligt. Sedan gick vi förbi donken och köpte cheeseburgare. Och sedan tog vi tåget hem. En helt klart lyckad kväll! Imorgon blir det fruktsallad och film och mys hemma.

För min del just nu så står det sova på schemat. Eller jag ska läsa i min bok. Den handlar om en tjej som ska åka som Au Pair till svergie men utsätts för trafficking. Tur att inte det hände mig, jag och DOlores pratade om det. Vi kom överrens om att man vet ju aldirg, och hon frågade mig vad som fick mig att lita på henne och så vidare. Ett trevligt samtal mellan 2 personen som inte alls gillade varann igår.




Ska skryta lite med att jag gått 20 657 steg idag. Det är det dubbla mot man ska, det motsvarar 12 km gång och ca 700 kalorier. Jädrar vad jag jag gått idag alltså. Men det är härligt. Jag mår ju bra utav det. Godnatt alla glada och goa människor. Miss you!

vad hände?

vet inte om någon bytte ut kvinnan under natten, vi hade jättetreligt ikväll. hade bra disskussioner och pratade om trevliga saker. Så nu känns livet lite lättare igen. Ikväll kommer en kanske framtida au pair som ska ta över mig och Laia, hon ska stanna till på tisdag. Trevligt :)

Men jag får berätta mer om det imorrn, nu måste jag göra mig iordning för kvällens händelser! Hoppas eran kväll blir lika trevlig som jag är säker på att min ska bli. Nu ska jag leta fram en snygg klänning och sätta på mig lite smink och ha roligt ikväll. Puss på er jag skriver mer imorgon! (ska ta massa kort)

ärenden

Varit ute och gått som vanligt och jag är redan uppe i 9800 steg idag. Beccy och jag började den vanliga vägen och svängde in på bibblan, jag vill låna Twilight böckerna men den första hade dom inte inne för tillfället, så jag lånade en bok som Beccy rekomderade. Just nu läser jag SÅLD som pappa och mamma tog med sig, började idag och den verkar toppen. Men när jag läst ut den kan det vara intressant att läsa en bok på engelska. Hoppas den är bra. Vi mötte upp Josefin och så uträttade vi massa olika ärenden, så vi flängde runt på massa olika butiker och så i Oxted.

Planerna ikväll är att ta bilen till Purley och sen tåg till London för att gå till en coctailbar och ha det trevligt och sedan åka hem igen runt 12. Jag ska ju jobab imorrn... jag kan inte somna allt för sent för då fungerar inte jag. Men det ska bli mysigt, Imorgon ska vi bara hem till Beccy på Filmkväll och sådär.

skoj

Jahapp, ny dag. Fick reda på att när vi byter hus kommer vi vara utan internet i 10 dagar. KUL! den här vistelsen blir bara bättre och bättre. Dolores sa att jag kan gå till bibloteket och gå in på internet. Men jaa bra ide hur ska jag hinna gå dit? vi bor ju 30 minuters gångavstånd därifrån plus att bibblan har väl inte öppet på kvällen när jag använder det som mest. Börjar bli jädrigt irriterad på allt som sker i det här huset. Skulle tycka det var så skönt att bara packa ihop mina grejer och sticka imorrn eller nått. Men så fungerar det inte i verkligheten, jag är ju fast här i 2 månader till. KUL! 

läggdags

Kom precis hem från puben, det var trevligt. Jag Josefin och Beccy åt middag och sedan mötte vi upp dom andra tjejerna och hade det trevligt, men på något sätt är det alltid vi 3 som sitter och pratar på slutet i alla fall. Vi är nog mer lika som personen är dom andra tjejerna. Men det är ju kul att träffa dom ibland.

Jag pratade med en tjej som heter Ewa från ungern, hon har liknande problem som jag. Att hennes familj inte respekterar hennes lediga tid och vill att hon ska jobba fast hon gjort planer och så vidare. Känder skönt att dela sina känslor och frustration med någon som har det lika illa som en själv. Jag och DOlores pratade om allt i 2 timmar idag och jag var fortfarande väldigt upprörd efter, men vi får se vad som händer. Men jag sa till henne, om ja inte trivs åker jag hem, och att jag kanske inte är rätt person för det här och att det är för mycket ibland och jag inte klarar av det. Hon blev nog ltie orolig, men accepterade ändå itne allt jag sa. Men men, ska försöka inte tänka på det något mer.

Nu väntar ett mysigt telfonsamtal från johan och sedan blir det sängen för somliga ska upp imorrn igen klockan 06.45 för en lång arbetsdag och sedan på kvällen ska vill till London och dricka drinkar och sedan jobba hela helgen.


Jag är glad att mina föräldrar är kloka i alla fall! Ni ser väldigt muntra ut på bilden ;)

sooooool

Nu har Laia lämnat Oxted, känns tråkigt. Ska försöka prata med D snart. Är lite nervös faktiskt. Just nu är hon inte här. eller jag hör barnen men ser dom inte. Tror hon ska åka iväg och hämta Nico från skolan. Jag kom nyss tillbaka efter lite prat och fika i solskenet. Men skenet bedrar, det var inte alls så varmt som det såg ut. Men väldigt härligt i alla fall. Glömde ta kort också.

kul att jag fortfarande är arg och känner mig jättekonstig bara för det som hände igår..

fika

Nu blir det fika med bästa tjejerna!! Hoppas allt känns lite bättre då!


vädret är bra igen!!1

fortfarande arg

Har haft ett långt samtal med Laia om incidenten igår. Är arg igen, nu vill jag tänka på annat. Men min hjärna är full av ilska. Har liksom igen lust att se människan ens. Hon är inte hemma just nu i alla fall. Och när hon kommer ska jag gå upp och duscha och lite så. kanske gå på prommenad eller läsa en bok. Ska njuta av att inte behöva göra något alls. Men det är dålig stämning i huset. Känner det även om hon var glad mot mig imorse. usch orkar itne ens skriva mer så irriterad är jag.

fyfan för dig

Mysig kväll hos Beccy med Josefin, vi gjorde fruktsallad och kollade på film. Har ingen lust att skriva mer idag och vissa förstår nog varför. Idag rann bägaren över. Någon gång får det faktiskt vara nog. Frågan är bara om jag ska prata med henne eller inte, jag vill men vet ine exakt vad jag ska säga..

??

Tycker ni jag ska byta utseende på bloggen? tycker den är lite mörk nu när vi går mot ljusare tider :)

let me workout please

Jag vill träna, men känner inte att jag har tid. Jag är helt slut när jag får ledigt på kvällen. Och jag vet att man blir piggare av att träna, men man har liksom ingen lust då. Och typ som idag när jag går i skolan så har jag ju inte ledigt något, när ska jag då träna? Gjorde i och för sig lite övningar innan duschen, och så gjorde jag babysit-ups. Höll ett barn på benen i luften och gjorde situps och pussade honom. Bra kombination, han skrattade så. Men vill springa, gå spinning(som jag normalt inte gillar), Flow, aerobics och simma. Vill bli svettig och få träningsverk och känna att kroppen är uttmattad av träningen. Skulle vilja gå på sats men det dröjer innan jag kan göra det igen. Visst jag går mycket men, ibland blir det lite tråkigt. (har gått 7000 steg idag, hittils!) Så funderar på att imorrn gå upp och gå ut och springa innan frukosten. Är ju ledig imorrn. Vad tycker ni om det? en bra idé ? eller ska jag göra yoga kanske? hör hört att det är bra att träna på morgonen när magen är tom!

Saknar orienteringen ibland, när man fick vara i skogen och springa. Skulle vara kul att börja träna igen. Inte bli värsta bra, men det är ju ett lite roligare sätt att träna än bara springa på gatan om jag får säga det själv. Plus att jag gillar the woods. Felli ska vi köra naturpasset? eller jag vill göra det även om du inte vill. hihi! Hoppas det blir lättare att träna när jag kommer hem. För jag känner verkligen att tiden här inte räcker till. Jobbar mindre hemma. Och när jag är ledig här vill jag va med mina vänner också!

Vilka bekymmar!

(fast jag är typ förkyld nu så kanske inte borde träna i alla fall. fast joooo lite imorrn ska jag ändå!)

svar

Mormor och morfar: Jackan satt super, mår faktiskt lite bättre nu. har varit ute i friska luften så det är säkert därför! var inte oroliga jag har inte glömt mitt mål. Så vi kommer kunna prata alldeles utmärkt när vi ses i Juni! Om ni inte redan vet det så följer jag med till Jonas student så 10e Juni ses vi nere i Lidköping. Skoj va! Just nu leker barnen snällt och jag försöker ta det lite lungt. Vad har ni för er? Ni ska inte åka på en weekend till London närmsta tiden? Nu ska jag fixa mellanmål till dom små barnen! Ha det bra puss på er :)

Alex gillar min pappa, och pappa gillar Alex!

dunderfilm och älsklingsjackan

Såg på filmen "När mörkret faller" igår. den var 2 timmar lång och jag skulle bara se halva tänkte jag. Men jädrar vilken bra film. Kunde inte slita mig, så låg uppe till 12 och var helt uppslukad. Jag ska se dig ikväll igen tror jag haha. Eller vi får se. Men grymt bra film, se den!


Nu ska jag snart till skolan, ska inviga min nya jacka och min nya väska. Jag är så himla nöjd med jackan, vill liksom titta på den hela tiden. Blir glad när jag ser den. Hoppas jag känner samma när jag använder den. Ska fixa en bild med den på mig, men ni får leva med en webcam bild jag tog nyss.

haha vilken värdelös bild, men jag har bråttom nu så hinner inte göra om! Tyvärrrrrrrr. fin va? :)

mår inge bra

tog av mig stegräknaren när jag vilade, glömde sätta på mig den ikväll. Så tappar nåra 100 steg idag. Men sist jag kollade hade jag gått typ 12 500 steg.

mår inte alls bra, så ska gå upp och lägga mig i sängen och vila och kolla på film! Godnatt allihopa.

.

jag har ont i halsen. något positivt är i alla fall att vädret ser ut att vänta igen. Det är en solig kväll. Hoppas på värme igen så man kan sola. Vill ju ha lite färg när man återvänder till landet i norr! Snart middag.

ojsan

klockan är bara halv 3 och jag är redan uppe i 11 185 steg. Sedär!

tänk vad fort tiden går

Kom nyss på att jag snart ska hem
är hemma i 11 dagar om 4 veckor & 1 dag.
Sedan ska jag tillbaka i typ 5 veckor
Sedan hem för gott igen.
sammanlagt är det 9 veckor.
Jag har varit här i över 11 veckor,
och den tiden har ju gått hur fort som helst.

Kommer inte sakna familjen här,

kommer sakna ungarna,
Laia, Beccy, Josefin
London
att prata engelska och känna mig säker

Även om jag klagar ibland så är jag rätt nöjd
det är mycket jobb ibland
men samtidigt upplever jag saker jag aldrig skulle gjort om jag inte åkt hit!!
Och nu ska jag snart hem igen!


Fast saknar massa hemma så det ska bli skönt också!!!

NYC


hit vill jag igen

tiiiiiiisdag

Herre gud, dom båda har skrikit i 1 ½ timme. somnade nu för 5 minuter sen, en timme efter dom egentligen ska. Snacka om att man blir knäpp. Plus att jag känner att jag börjar bli sjuk. Ont i halsen och så. Hoppas det inte blir något allvarligt. Vill ju börja träna och så igen. Gjorde lite övningar innan jag duschade imorse. Ska nog ta och göra Yoga på min rast sen, för känner att det inte är toppen att springa med ont i halsen. Men lite yoga går nog bra. Plus att jag ska ut och gå som alltid. Härligt va.

packade upp min nya jacka från påsen igår kväll, den luktade underbart. Hängde den i garderoben så när jag öppnar den luktar det massa gott av skinnet. Ska nog inviga den snart. Den är jättefin faktiskt. Mycket nöjd med det köpet.

Nu ska jag andas i några minuter innan barnen ska vakna igen.!! Skriver mer senare.

fandå

BLÄÄÄÄÄÄÄÄ, hade skrivit och internet dog. Skriver snabbt ett nytt.

Pappa och Mamma har lämnat landet nu, är i luften. fast jag tror dom landar när som helst.

Jag kom nyss hem från Beccy, där åt vi middag och mysste med monopol som jag vann idag, YES!

Har gått 9903 steg idag, men ska upp för 2 trappor och sen gå in på toan och fixa i rummet också, så det blir nog 10 000 som är det man bör gå per dag.

ja jag vet tråkigt inlägg, men har redan skrivit detta på ett kul sätt. orkar inte göra det en gång till!!!


NUUUU ska jag sova. Ska upp i ottan, som alltid 06.45, alldeles för tidigt. Men ska prata klart med min kära vän Filip på msn först! Puss godnatt.

mot beccys hus

Nu blire mysmiddag hos Beccy och kanske lite kortspel eller nått. Dagen har varit bra och vädret har ordnat upp sig. Det är en vacker kväll :)

stegräknare

Är just nu uppe i 7719 steg idag. Måste gå 2300 till för att ha gått det man ska gå per dag. Almost there!

just nu


Rågrut med gräddost. åh vad gott

???

der regnar, haglar och blåser! Härligt. vad hände med sommarvädret?

föräldrar i stan

Fredag klockan 15.31: Mor och far anländer till Oxted, vi kollar in en affär som jag aldrig varit inne i, dom rear ut märkeskläder. Och det fanns faktiskt fina saker där inne. Måste dit i veckan och spana in det. Sedan gick vi till huset och jag visade dom runt och dom lastade av lite grejer jag beställt hemifrån : knäckebröd, ost, hudkräm, tandborste, schampo, stegräknare, gröt, alvedon, korta springbyxor, ballerinaskor, 2 böcker, 2 vecorevyn och en liten gosedjurskatt så jag ska låtsas som att det är katterna hemma. Jag tror der var allt faktiskt. ??

Efter det fyllde vi väskan med grejer som jag skickat hem, mycket saker alltså. Jag bjöd på jordgubbar och mjölk och sedan gick vi och hämtade barnen. Pappa och mamma matade dom och lekte lite med dom. Tyckte dom var mycket söta och gulliga. Sedan fick dom avlägsna så att jag kunde sköta mina kvällssysslor i fred. Mötte dom på italienska restaurangen i Oxted och åt 3 rätters middag. Mumma var det. Vi tog tåget till London halv 11 och där mötte vi mina vänner som skulle ut och parta. Men jag hängde inte med dom utan gled till vårat otroligt fina hotell som låg på Park Lane, vid hyde park corner. 5 stjärning och tip top. Somnade som en stock i den härliga sängen.


Lördag klockan 07.08: Jag är van vid att gå upp så tidigt så jag vaknade och blev irriterad över det och somnade om igen för att gå upp vid 9 typ. Duschade och gjorde oss i ordning. Sedan gick vi längs piccadilly och köpte en asgod frukostmacka och smoothie och satte oss i Green Park och åt den. Sedan gick vi till Leicter Square och köpte biljett till Greas musikalen, Mamma ville se hairspray men den visade dom inte längre. Sedan gick vi runt där och i Soho och kollade, jättemysigt runt dom områderna faktiskt. Köpte ett par converse där. Grå med rosa detaljer. Till slut hamnade vi såklart på Oxford. Jakten på en ny jacka till mig började. den slutade på Massimo Dutti där jag efter mycket om och men inhandlade en ljusbrun skinnjacka för 189 pund. Problemet var ju bara då att min väska inte passade till jackan. Så nästa jakt började: svart väska. Hittade ingen på lördagen.

Vi gick tillbaka till rummet och på vägen köpte vi hem jordgubbar, vindruvor, salami, chips och lite sånt. God lunch. Vi vilade en stund och halv 8 vare musikaldags. Det var superbra faktiskt. Det är ju alltid roligt när man kan sjunga med i låtarna tycker jag. Eller nu sjöng jag inte så mycket, men när man kan dom. Efter musikalen gick vi till Fridays, åt gott men det var jobbigt för vi kunde inte prata där, så vi gick ganska fort. Det ösregnade när vi kom ut. Så vi fick springa runt Piccadilly circus och leta efter en taxi som tog oss till hotellet. Somnade som en sten den natten också.


Söndag klockan 08.30: Klockan ringde, men vi lämnade inte hotellet föränn runt 1. Vi kollade efter nytt hotell till pappa och mamma och satt och tog det lungt. Packade ihop och lite sånt. Det regnade ute i alla fall. Vi gick till det nya hotellet som låg vid victoria station ungefär och fikade lite på starbucks. Vädret var väldigt äckligt, blåsigt och regnigt. Så vi tog en buss till Marble arch och jakten på väskan togs upp igen. Hittade till slut en billig på zara för 19 pund.! toppen. Mamma köpte ID puder och pappa köpte inget. Men shopping är väl inte hans favvo sysselsättning. Vi åt lunch på Garfunkels, gott!!

Vi gick och handlade lite snacks igen och myste på hotellet. Kollade när mitt tåg gick tillbaka till Oxted och då blev det problem. Jag trodde nämligen dom gick som vanligt på söndagar, men nej! Sista gick halv 11 och då tog det 1 ½ timme att åka. Tåget innan gick 22.04 och då fickjag byta till buss på vägen. Fanns inte mycket att göra. men kvällen blev lite stressig. Vi hann inte byta om utan fick ta mina väskor och gå till en restaurang. Bella Italia hette den. Supermysig och faktsitk billigt. Låg precis vid victoria station så vi behövde inte stressa dit iaf. Vi hade ändå 2 timmar på oss att äta och allt sånt. så det var rätt lungt ändå. Åt en asgod cheescake med marscarpone istället för philladelphia. Mums! Sedan blev det sorgligt farväl och jag fick åka ensam "hemmåt". Pappa gav mig taxipengar så jag skulle slippa gå i regnet med väskor från Oxted station. Och jag tackar gudarna att det stod en ledig bil där. hade aldrig orkar gå den biten ensam.

Väl tillbaka i rummet, ställde jag in allt på stegräknaren. Vikt, steglängd och tid. Jag läste lite i veckorevyn och somnade till vänner. För att sedan gå upp som vanligt idag. 06.45. YEEEY!!



tack för en toppenhelg, det betydde massor för mig att ni kom hit! Nu ses vi på hemmaplan om 4 veckor igen. Puss på er. Love you!

ledig tid

lite förvånad, nu ska familjen iväg på prommenad och det betyder ledigt för mig. Skönt, har ju redan varit ifrån barnen imorse när jag var på engelskalektion. Så här skulle jag vilja ha det varje dag. Men det är bank Holiday idag, alltså en röd dag, så både pappan och sonen är hemma. Fast känner jag dom rätt så är dom inte borta länge, så jag ska njuta så länge det går. AAH!!!

vardag igen

Nu är det vardag igen, sitter med barn i handen, oroa er inte. ska skriva utförligt om helgen. förmodligen gör  jag det ikväll när jag är helt ledig och så kommer dagsrapporten efter jag matat barn!! Har varit i skolan och sen direkt ute på promemad därför har jag inte hunnit skriva ännu.

Helgen har varit toppen kan jag ju säga i alla fall.


Litet smakprov från i frdags i alla fall :)

LONDON MED MAMMA OCH PAPPA

Regn, Regn och åter regn. Vi sitter och myser på hotellrummet, vi ska snart byta hotell. Vi befinner oss på Park Lane vid hyde park corner på ett härligt 5 stjärningt hotell. Mycket sköna sänger som man verkligen glider ner i. Igår var vi ute och shoppade och kollade runt lite. Jag köpte en jacka för 2000 kronor, och par skor för 400, och något linne för typ 25 kronor. Idag är målet en ny väska, för med den nya jackan kan jag inte ha min väska. Tyvärr!

På kvällen var vi på musikal, vi skulle sett Hairspray, men den hade tydligen slutat gå så vi fick tänka om och vi hamnade på grease! Superbra, klart sevärd. Efter gick vi på Fridays och åt gott.

BIlder får ni se när jag är tillbaka i Oxted, för nu dör internet. Ha det bra hej!