Senaste Inlägg

Farväl!


Nu lämnar jag Oxted för en vecka, vi hörs nästa Söndag!!! Kommer sakna datan, hoppas ni har det bra när jag jobbar häcken av mig i Spanien. Hoppas på lite bra väder så man kanske får lite färg i alla fall. Nu måste jag sova ska upp om bara 7½ timme. hujjj!

påskgodis

Yvonne hade lämnat ett påskägg och ett paket kakor utanför min dörr. Väldigt snällt. Undra om jag får nått påskigt från den här familjen?? njee. Men det var gulligt av henne, man märker att hon lider med mig och verkligen tycker att jag jobbar för mycket. Men inte så konstigt att byxorna sitter tajt när man hela tiden äter kakor.... Måste börja blir lite försiktig. Annars måste jag nog köpa nya byxor. he he.

jobbigt alltså

Ikväll flyr jag fältet, har varit en jävligt jobbig dag, ursäkta svordomen. Men jag är så körd i huvet och har gråtit flera gånger, att jag itne ens orkar äta middag med familjen här. Så jag drar med mid Josefin till Kinarestaurangen istället. Sen följer hon med hit på lite film och så, och jag måste packa. Men det blir en tidigt kväll, vill ligga i sängen vid halv 11 senast och somna vid absolut senast 11. Annars kommer det bli jobbigt att gå upp imorrn. Okej jag msåte gå nu. Skriver ett sista inlägg när Josefin har gåått hem sen. See you later aligator!

fan

Dolores fick precis reda på att dom måste flytta om 7 veckor, senaste den 20 Maj. Fan vad jobbigt allt blev. allstå jag vill hellre åka hem då. Orkar inte flytta, och det kommer inte vara ett såhär stort hus. Och vi är 2 au pairer, hur ska jag kunna få min egen toa, tänk om jag inte ens får eget rum. Och så har jag betalt för det där jädra engelska provet redan. Det här är inte bra...

svettoo

uuuuuuuh, svettigt. Gjorde mina övningar i rummet och drog sedan ut på min vanliga springrunda. går fortare och fortare för varje gång. inte mycket men lite i alla fall. Sprang på 22 idag. är genomsvettig och törstig, men det är så det ska kännas efter en löprunda. Nu ska jag upp och duscha och göra mig fräsch. Sista duschen här på en vecka. Usch jag vill verkligen inte åka, så mycket bekvämare att vara här bara. Måste packa också, och sova tiditg. ska upp klockan 6. Jobbigt det kommer bli.

Får se när jag hinner skriva igen, kanske inte föränn ikväll. Har liksom inte tid längre som jag hade förut. Ska försöka i alla fall. Eftersom jag inte kan nästa vecka. Kommer känna mig ensamast i världen, ingen Laia, ingen Yvonne, och en inget internet att prata med folk på. Vill ha mycket sms nästa vecka!!!

lekstuga

Bra morgon, vi tog med barnen och stack från huset klockan 9. Yvonne bjöd på te och kaka på Munch och sedan drog vi vidare och skulle till parken. Men på vägen såg vi massa mammor med barnvagnar gå in i en byggnad så vi följde efter. och där var det säkert 40 mammor och deras barn i alla åldrar. Dom lekte med alla 1000 leksaker, drack te och fikade, åt frukt och umgicks. Vi träffade en trevlig mamma som vi prata lite med. Och jag träffade Ewa från engelskan, hon var där med sina barn som hon passar. Så det var roligt. det kostade bara 2 pund. Vi var där i 50 minuter och A + A tyckte det var superroligt. Sedan fick vi skynda hem till Lunchen. Och nu har dom ätit och leker glatt i underhållningssaken. Yvonne ska ut och gå med dom om 10 minter och jag ska ut och springa då. Skönt!

godnatt

Sista dagen imorrn innan spanien. Och hur ska ni överleva en hel vecka utan mitt bloggande?? huuu! Nu kommer inte klara er länge.. Har ju inte internet där. Men om jag har lust kan jag skriva på Word en liten bit varje dag, och sedan när jag kommer hem lägga upp i bloggen med tillhörande bilder. Så vet ni i efterhand vad jag gjort och så.

Kvällen har spenderats med Pappa i telefonen mycket prat om pengar. Och jag har mer än jag faktiskt trodde så mår ganska bra just nu. Ingen anledning för mig att snåla. höhö! Sedan drack jag och Yvonne te och pratade ett tag och nu ska jag gå upp och sova. Är hetl förstörd. sådär knäpp i huvet liksom. Imorrn ska vi klockan 9 ut med barnen till parken och vi ska fika och spendera lite tid med varann innan hon åker hem. Rätt kul att hon är 43 och vi är bra kompisar. HAHA! Men det är nog bara för att hon avbelastar mig så mycket här också. Vi förstår varann för vi får båda slita rätt mycket. SKönt att någon förstår.

middag

Jag blir galen på dessa ungar när dom bara skriker och skriker, idag var inge roligt alltså jag höll på att dö ett tag. Skönt att jag själv inte ska ha barn på många år!!!!!! hade aldrig orkar det i den här åldern. Jag avråder från det. I alla fall tvillingar. Nu har jag gjort middag, ee sallad och paj. Så gjorde inte så mycket mer än att sätta in i ugnen. Kvällen känns seg och det regnar bara, ska sova tidigt ikväll behöver det. Och det här Yvonne sista kväll, så det blir lite tråkgit. Har varit kul att ha henne här. Hon köpte choklad till mig idag också. Mycket trevligt. Så har mycket choklad att trycka i mig nu! HOHO!!!

rast

Det blev ingen springtur för det ösregnade, kände inte för en springtur då. Istället somnade jag i 1½ timme och nu är jag helt slut. Har duschat i alla fall så är fräsch, men herre vad seg jag är nu alltså. Nu är det massa barn här och jag måste vara vid dom om jag vill vara vid datan. Men tror att dom skulle hem nu snart. Jag ska äta mellanmål och sedan leka med barnen snart igen. Ikväll måste jag somna tidigare det här fungerar inte. Har somnat typ halv 1 - 1 2 eller 3 nätter i rad. Och det fungerar inte. Jag är som en zoombie på morgonen och just nu. STAAAACKARS MIG!

tack! <3

Blev jätteglad för veckans andra post. Blir sådär tårögd när man får saker från människor man saknar! Tack så jättemycket, det betyder mycket för mig att ni tänker på mig. Även fast vi pratar varje dag. I brevet var det choklad, mums! ett påskkort och en berlock. jag har satt berlocken på mitt Thomas Sabo armband, det blev jättefint! Juste glömde säga att brevet var från Mamma, Pappa, Patrik, Elin och Smulan. Det stod inte Smulans barn men antar att det var från dom också. HEHE! tack igen :) Ska ta med mig chokladen till Spanien. Och vi ses om 4 veckor! Ringer ikväll !! Puss på er! <3



Det är dom små gesterna som betyder mycket!

viiiiila

Godmorgon världen säg vad som står på?

Nu har jag satt på en till tvättmaskin, strykt min rena tvätt och börjat lägga ner lite saker i resväskan. Har också dammsugit vardagsrummet, för Dolores ska ha gäster idag. barnen ska sova i 30 minuter till vilket betyder lite lugn och ro. Idag är jag ledig mellan halv 1 och typ halv 5 och det ska bli såååå skönt. Skulle behöva ta mig till oxted på ett litet uppdrag, men det är för tidigt att göra det idag också, men jag åker på lördag så har liksom ett litet problemooo. Men det löser jag snart!


jag är blekast, men alla andra är spanjorer eller halvspanjorer förutom Yvonne, men äsch

<3


2 favoriter här borta i ett land där jag för snart 6 veckor sen inte kände någon. Ps, idag rullade Adrian från rygg till mage. Då var jag stolt!

bra kväll

Hemma igen, vi drog till puben och åt en classic cheeseburger inklusive dryck för 5.54 pund. Lätt värt det. Det smakade fabulöst. Men nu är jag fruktansvärt mätt. Jag hade köpt kakor till oss på dagen så vi fick varsin Chocolate chip cookie också. Nu ska jag chilla lite och sedan gå upp och sova. Börjar 8 imorrn igen, tack vare Yvonne. Imorrn är jag ledig mellan halv 1 och halv 5. Ska bli hur skönt som helst. på schemat står: Träna, Bada, Ringa Mikis, Sova lite, Börja packa, stryka, tvätta. Kul va?! Wohoo!

Serious.

Kommer sakna dom 2 på den veckan vi inte ses!

Skrik i huset

Pratade med Dolores om min lön när jag är borta med dom. Och hon sa att såklart dom betalar mer eftersom jag kommer jobba mer. jag kommer jobba 3 dagar extra den veckan vilket betyder att dom 2 dagarna Johan kommer blir fridagar och sedan ska jag få betalt en extra dag. Så det känns bra.

Ikväll ska jag och flickorna ut och äta. Vi kommer inte ses på 1 vecka så vi tänkte ta en sista middag tillsammans innan Beccy drar till Egypten, Jag till Spanien och Josefin åker till Sweden. Men idag har också Yvonne gjort en festmåltid så ska ändå smaka lite här för det såg så himla gott ut. Barnen har skrikit hela dagen och varit sjukt jobbiga.. så nu är jag lycklig när jag inte träffar dom föränn imorrn klockan 8 prick. Skönt för mig! Är hungrig som ett djur nu. uuuuh!

mina fina

nu har lillen fått tre små ungar! 2 svarta och 1 randig som smulan. 2 killar och 1 tjej. Mysigt :) nu ska jag fundera namn och dricka något har ont i huvet efter promenaden med barnen. Måste bära runt på Alex annars skriker han... tungt.

Tack sniffin för brevet !!!! Mitt första brev sen hag kom hit, det var väldigt roligt att få. Tack!! :) Nu kan ju resten av läsarna ta efter detta beteende och det är påsk snart = påskägg!! vill gärna ha, Men det är upp till er. men det uppskattas MYCKET!

bye

Nu blir det långpromme med småbarn!!! Wohoooo!

Jag blir moster


Just nu föder min lilla älskling sina ungar och jag är inte där ...

love to you


Ännu ett bra samtal med en annan bra vän :)

yvonne

Yvonne är snäll, vi tog barnen på en halvtimmes promenad och snacka skit. Hon ska prata med Dolores om hennes beteende. Hon sitter vid datan hela dagarna och ägnar ingen uppmärksamhet åt varken bebisarna eller Nico. Och dessutom tycker hon att jag jobbar för mycket. Hon sa till Dollan igår att hon borde uppskatta mig mer för jag är så bra med barnen. hon hade svarat: jo jag vet..

Yvonne köpte choklad till mig, och städade i köket. Och Dolores sa inte ens tack. Hon sa: Såg du att jag hade städat köket. På det svarade Dolores: ja jag såg det. Yvonne tror hon är deprimerad, hon ska fråga henne ikväll.

mina bebisar

Sov 9 ½ timme inatt, mycket skönt. Nu om 30 minuter har jag ledigt. Skulle springa tänkte jag men det regnar nu så skiter nog i det. Men är ändå trött efter babysimet. Det är nått med kloret som gör en så himla sömnig och seg bara. Så jag ska nog börja läsa mig bok och bara ta det lungt.

Om bara 4 dagar drar jag ut i vildmarken och ska förmodligen lida i en vecka. Pedros son ska dit också. Han är också 19 år. Jag ber till Gudarna att han är rolig så har jag någon att umgås med. Han pratar också bra engelska så det går att ha ett ordentligt samtal med honom. Nån att spela kort med som inte är 7 bast liksom. Så håll tummarna att han är social!

Nuuuu:

.

Hinner inte skriva, spindel i badkaret och nu babysim

godnatt

Har haft en nice kväll med tjejsvaller, jag var yngst i skaran och medelåldern var 27.6 år. Nu är det dags för sängen och imorrn har jag sovmorgon till klockan 8. WOHOOO! Det ni!!!!
Lite suddig men Adrian var söt!

Lite mysbilder från kvällen

VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR

Jag vill bara skryta med att jag gick till skolan utan jacka idag och utan kofta! HAHAHAHAH! Ni har snö hörde jag. Synn. Sen på min tvåtimmars promme hade jag bara en kofta. Träffade Josefin och Beccy för en mysig fika vi satt och pratade i typ en timme. Och nu sitter jag och Yvonne och blåser såpbubblor med barnen och Adrian skrattar högt. Underbart. Dolores sitter vid datan. Ovanligt. Våren är här på riktigt. Nu ska jag återgå till barnlekar.

Glömde ta kort på fiket men men, ni vet hur dom ser ut :)

panik

Fick nyss reda på att jag inte kommer ha internet i Spanien!!!! hur ska jag klara mig. Känns som att det kommer bli en helvetesvecka. Får leva i min mobil så jag har lite kontakt med omvärlden. Och nu får klara er en hel vecka utan att läsa om mig. Hur ska ni klara er??

lite kort

Josefin på restaurang

High Street Kensington

Victoria Station, det är här jag och Johan kommer ses första gången på länge. Det är bara 2½ vecka kvar!!!

msn


Bra samtal med bra vän. Fick inte med den fula posen! Snart sängen!

miss


Saknar vänner och sommaren!

sista idag

Nu har vi precis ätit pizza till middag, mycket mumsigt. Nu ska hela familjen och Yvonne kolla på Mary Poppins tillsammans, jag flyttade ut datan i köket för jag har ingen lust att se den. Ska ringa lite samtal och sedan gå upp och mysa med någon film. Orkar inte vara social idag.

Juste barnen har gjort framsteg. Inatt som dom från 10 till 7 på morgonen. Det ni! det blir inga bilder idag. Kameran är inte hos mig, och har ingen lust att springa upp och ner. Det har varit en dålig bloggdag helt enkelt. Men tappa inte hoppet jag är tillbaka som ny imorrn! Jag har sovmorgon imorrn så jag börjar inte föränn kvart i 12. Men ska till skolan halv 10. Men skönt i alla fall!!

utomhus


Vi var ute och lekte med barnen idag. Det är underbart väder. jättevarmt. Frös inte ens lite. Solen skiner och det luktar liksom vår och sånt där mys. Gräset var lite blött så vi kunde inte sitta. Men vi gungade lite i hängmattan och sådär. Bilden är inte tagen idag det var första dagen jag var här. så det är bättre väder idag.

???

elin: varför ser jag kort på dig på facebook med min tröja på dig??????????????? det är ok, fråga först tack!


Man ska inte rota i andras garderober!!!

piggast

Jag har sovit i 10 timmar. 10 välförtjänta timmar, och det var hur skönt som helst. Nu har jag ätit frukost och ska snart gå upp och ta ett bad och bada njuta. Ville egentligen gå och simma men nu känner jag att jag bara vill ta det lungt. Är så utvilad och den känslan har jag inte känt på länge.

Igår gick bra, barnen sov och föräldrarna kom hem vid 11 så var bara där i 4 timmar. Och barnen var vakna i 1 timme. Och det fick jag 30 pund för. Snacka välförtjänta pengar. Ohja, det där var toppen. satt ju ändå bara och kollade på hotell och pratade med massa folk på facebook. Sååå skön kväll. Plus att jag inte behövde sitta i familjen Gages hus för omväxlingsskull. Men nu gott folk ska jag röra mig upp till rummet. see you in a few hours.

(bild från igår kommer sen)

Svar

Farmor & Farfar: Jag har inte fått erat mail. Har ni rätt mailadress? Att sköta småbebisar är jätteroligt, men också ganska jobbigt. Men ni vet ju hur bebisar är. Jätteskoj när dom är glada och skrattar och blir bättre på allt, ska bli jättekul att se när dom börjar krypa. Fast det är nog några månader tills dess.

Maten är toppen, men har inte fått någon riktig husmanskost här. Äter vanlig mat, typ pasta, ris, potatis, kött, grönsaker, sallad, köttbullar, korv, och allt sånt som man egentligen tycker om. det jag kan sakna är speciella rätter som pappa och mamma gjorde. Och jag tänkte komma och äta pannkakor hos er den 3e Juni.

Vädret lät inte så roligt hemma måste jag säga. Slask är aldrig härligt. Här är det massa blommor, barmark och sol mest och runt 10 grader. Fast igår regnade det nästan hela dagen, eller bara duggregn. Betydligt mer vår, nu väntar jag bara på att få lite mer värme så man kan gå i kortbyxor och sånt.

Min mail är [email protected] om ni vill skicka igen.
Hoppas ni har det toppen så ses vi snart igen :)
kramar

barnen sover

Barnen sover nu, eller har i alla fall lagt sig i sangarna. Dom ville inte att jag skulle lasa nagot, det gor inte mig nagonting. Men dom verkade lite blyga for mig, i alla fall tjejen, Charlotte, jattegullig. Men dom kanner ju inte mig sa det ar inte sa konstigt. Nu ska jag borja leta natt att kolla pa tvn. Och farmor och farfar, jag ska svara pa eran kommentar antingen sent ikvall eller sa fort jag vaknar imorrn. Jag sitter pa familjens dator nu, och dom har inte dom 3 sista bokstaverna i alfabetet, och det ar lattare att svara med dom bokstaverna. 

Dagen var trevligt, jag och Josefin drog till High Street Kensington for att se pa bio. Vi sag "The girl with the dragon tatoo" eller "Man som hatar kvinnor". Kul att se en svensk film pa bio har. Och jag alskar den filmen. Efter det at vi middag pa en liten mysig restaurang, jag at pasta carbonara. Sen drog vi hem och jag gick typ pa toa occh pratade med pappa en liten stund, sen drog jag hem till Beccy, eller hon ar ju inte har. Men aa. Nu ska jag kolla om dom har nagra flingor ar lite hungrig, vi at ju middag klockan halv 5. Inte sa konstigt da.

barnvakt

sitter just nu barnvakt, bara sa ni vet vad jag har for mig. kanner inte barnen men dom kollar bara pa tv sa det ar lungt just nu. Dom ska lagga sig klockan 8. Sen blir det myspys for min del. Dom har 900 kanaler sa borde hitta natt pa tvn. Jag fick ta vad jag ville i koket. Hejda

london

Nu åker jag och Josefin till London, vi hörs senare!

puben


Hemma igen från puben, vi var väl en 8 stycken kanske. Lite andra människor än dom vi normalt hänger med. Några från engelskan och några nya ansikten. det var roligt att komma ut och träffa folk och prata och sådär. men efter ett tag slutade det med att jag och Josefin satt och pratade själva. Dom andra drog vidare till Old Oxted, men jag är helt slut så jag åkte hem och Josefin också! Nu ska jag lägga mig i sängen. Och imorrn ska jag och Josefin på bio i london och förhoppningsvis hinna äta middag ute nånstans också. Mysigt. Nu sängen, godnatt

fredagsmys

Har ätit middag nu och efterrätt, pajen blev mumsig mumsig och det blev lite över vilket betyder att jag nog tar en bit imorrn igen. Dolores var lite fräck och frågade om jag kunde vakta barnen imorrn bitti när hon skulle till banken. Men jag sa att jag var tvungen att sova och inte ville gå upp klockan 7. Det var okej! det är ju trots allt min enda lediga dag så kände att jag hellre säger det. Nu blire lite chill och om en timme hämtar Josefin mig och så drar vi till Puben. Är rätt trött så får se hur länge jag vill vara kvar. Skulle vara skönt att vara hemma. Laia ville inte följa med, lite synn för skulle vilja hänga här med henne också. Men det får väl bli imorrn på morgonen innan jag drar iväg nånstans. Hon frågade om jag vill följá med hennes kompisar ut nån gång och sen sova hos hennes vän i London. det verkar askul. Men det kommer typ inte ske föränn om 1 månad. har mycket att stå i nu närmsta helgerna.

Nej ni nu hörs vi kanske inte föränn imorrn igen, beroende på om jag har nått att skriva ikväll. Vi får se helt enkelt. vad gör ni andra ikväll???

Bakning


Diskussionen började med barnens efterrätt. Det var banana & apple crumble. Jag frågade vad crumle var. Och jag fattade typ men inte helt. Men antog att det var typ smulpaj. Men det slutade i alla fall med att nu står jag Laia och Dolores och bakar Crumble Pie med rabarber, hallon och jordgubbar. Bara för att jag ska få se vad det är. HAHA! men jag klagar inte. Ganska mysigt såhär på fredags kvällen. Måste återgå till baket nu.

jag tog en springtur

Har precis kommit tillbaka från springturen. Det var tungt idag. Men det var skönt med frisk luft och få bli svettig och känna sig andfådd. Det hjälper verkligen mot trötthet. ja jag vill fortfarande vila. Men har 1½ timme till ledigt så hinner det med. Nu ska jag äta en banan och gå och duscha. Sen ska jag relaxa lite. Adios!

Helt slutkörd. Fast hade velat springa 20 minuter till så hade det blivit 45 minuter, hade varit mer lagom. Men håller fortfarande på att väcka musklerna, måste göra det sakta så dom inte får en chock liksom.

.


tråkväder

?

Springa eller vila? jag är supertrött vädret är tråkigt.

vad ska jag göra?

!

Blogg.se har inte fungerat på hela morgonen, därav dålig uppdatering. Jag har varit igång sen 7 igen, för då ska nattnannyn få time off. och jag får ledigt halv 1- halv 3. Då ska jag nog ta en promme eller springa eller något och sen ta det lungt. Nannyn är ganska hetsig, men det gillar väl barn antar jag. Snart är det lunchtid och det ska bli gott. Undrar om jag eller hon ska mata?

Adrian sov hela natten från 10 till halv 7. Känns skönt att det faktiskt kan hända. Så nu ska jag förbereda lunchen. Skriver mera sen. Puss

Mätt

Jag är så mätt att jag dör, Laia gjorde en asgod fiskpaj. Det låter jättevidrigt, men mums så gott. Det var fisk och ägg och potatismos och sådär. För en gångs skull så var vi fullt bord vid middagen. Pedro kom hem tidigt så han åt med oss idag, och så Yvonne såklart. Hon är från Scottland så tyvärrr så har jag lite svårt att förstå en del. Får säga va många gånger i rad. Hon är inte alls som jag tänkt mig, men det här blir säkert bra. Det enda är att jag inte gör nått. Jag mest sitter och tittar medan hon gör det jag normalt gör. Men jag ska fråga Dolores om jag måste gå upp 7 imorrn eller om jag kan få lite sovmorgon när hon ändå är här. fast känner på mig att hon kommer vilja att jag ska titta på så jag vet vad som ska göras annorluna. Snark!

Nu har jag en hel ledig kväll framför mig, och vad ska jag göra då? Ingen aning faktiskt. Är redan uttråkad. Har ingen att ringa heller. Dom 3 jag normalt ringer till är på samma skiva. Ska ringa mor och far, dom är ju inte där hursomhelst. Sen ska jag kolla på mera Hannah Montana. Största Nörden jag vet, men jag tycker det är roligt hehe.

svar

Barbro: Ja huset är otroligt stort, men börjar vänja mig nu. Det enda jobbiga är att jag måste springa upp för så många trappor för att komma till mitt rum. Dom ska flytta till hösten eller slutet av sommaren, men dom vet ännu inte vart. Pappan blir omflyttad på sitt jobb eller nått så dom kan hamna antingen i Spanien, USA, Osla, England igen eller vad som helst egentligen. Men jag har åkt hem när detta händer så behöver inte lida av det. Hoppas du har det bra hemma vad kul att du läser mig blogg:)

skivtider

Har sprungit en liten runda och duschat i min rena dusch och nu är jag fräsh. Har Pratat med både Johan och Filippa i telen. Dom ska på första skivan ikväll. Gud vad jag vill gå på skiva också. Det var en rolig tid. Vill ta studenten igen, det var verkligen bästa tiden i livet. Nu ska jag mata barn och Dolores ska hämta Yvonne vid Oxted Station nu! Hoppas kvällen går bra. Kan inte skriva mer för sitter med Adrian i knät.
 

full

Nu är jag otroligt mätt. Och jag åt bara sallad och en liten bit paj. Men det lägger sig nog snart igen. Barnen ska sova nu. Adrian är gullig och sover redan men Alex skriker och skriker och skriker. Jag verkligen längtar tills han lär sig sova ordentligt. Men Nattnannyn Yvonne kommer ju hit om 5 timmar. Får se hur det går. Klockan halv 3-3 har jag ledig tid, då ska jag först springa och göra mina övningar och sedan om jag hinner gå över till beccy en stund. Men nu ska Dollan åka och handla DRA PÅ TRISSOR, och då måste jag vara hemma så ska kolla lite på datan och sådär, finns inget annat jag kan göra faktiskt. Måste spara mina böcker till spanien så kan inte läsa. Men Laia är här så det är lungan :)

Såhär ser entren ut, dom borde tvätta trappan. Jag skulle lätt göra det för 20 pund. Men nu ska dom ju flytta så dom bryr sig väl inte antar jag.

duktig flicka

Åh herre gud vilken jävla morgon! Klockan ringde och jag gick upp och gjorde det jag alltid gör så tidigt på morgonen. Efter det fick jag ryck och kände: Gud vilken bra dag! Jag var jättepigg fast jag bara sovit 7 timmar. Så nu har jag bytt lakan, damsugit och dammat i rummet. Toan kommer senare för rengöringsmedlet var slut just nu! Jag har också stoppat in mina handukar och lakanen i tvätten och efter det strykt och vikt min egen tvätt som jag tvättade för nåra dagar sen. Jag väckte nyss barnen och klädde på dom fina kläder. Och nu leker dom glatt i sina skuttsaker. I eftermiddag ska jag ut på en springtur. Känner mig mycket piggare än dom andra dagarna. Och det är nog just för att jag gjort något idag. Och klockan är bara 10! Snacka om att vara effektiv. Känner mig mycket duktig. Om en timme är det matdags för barnen, innan dess ska jag väl slappa vid datan bara. Finns inte så mycket annat jag kan göra just nu faktiskt. Vi hörs sen igen!
 

just so you know

Måste bara avsluta med att säga att även om jag längtar hem ibland och det är mycket jobb och jag saknar alla hur mycket som helst. Så är det här nog mitt livs bästa beslut!

godnatt

Hemma igen. Och jävlar vilket drag det var i lilla Oxted. HAHA! Nej det var lungt som tusan, vi skämdes och lämnade hattarna i bilen och lekte med heliumet i ballongerna istället. Så satt vi och pratade i några timmar och åt efterrätt istället. Det var roligt och mysigt. Så jag är inte missnöjd i alla fall. Men klockan står fortfaranade på kvart i 7 så ska sova nu. Eller jag ska kolla på Hannah Montana först. Spännande va. Planerna är klara för lördag nu i alla fall!



Blev ingen fin min där icke. Men fina hattar och ballonger
Massa jordgubbar i grädde med maränger och hallonsås! Det ni!

grön ballong och guldhatt

Tydligen så är det party ikväll. trodde bara det var vanlig pubkväll. Men verkar som det är mer dricka sig full. Fast jag ska upp 7 imorrn så njaaaa. Jag och Beccy var i alla fall och köpte lite accesoarer. En guldhatt och en grön ballong! Så vi passar in lite. Om folk ens firar här i Oxted? Annars är det bara vi som är roliga. Vi får se. Nu lagar Laia mat och det luktar mums! Blir hungrig när jag känner lukten.
ballongen är grön,även om den ser blå ut!

St Patrick's day


Idag är den en speciell dag. Inte för mig men för andra. Så ikväll ska vi till Puben och se om det något extra ståhej med tanke på St Patrick's day. Hoppas det blir skojsigt!

HJÄLP MIG!

Okej, angående engelskan. Jag måste inom en vecka bestämma vilket prov jag vill göra i Juni. Antingen gör jag:

- First Certificate in English (FCE)
- Advanced Certificate in English (ACE)

Men jag har ingen aning om vilket. Det sägs att det inte är så stor skillnad på dom. Och vi har ju gjort några prov i ACE, och typ allt som allt klarat det. Men då har jag också gjort provet hemma och skrivit writing på datan och kollat upp ord på internet och så vidare. Plus att när man sitter hemma är det inte samma press, och jag har inte gjort på tid. Så mitt problem är om jag borde göra FCE för att ha större chans att klara det eller om jag ska chansa på ACE, det ser ju asbra ut på mitt CV, men klarar jag det inte, så får jag ingenting. Priset på provet skiljer bara 4 Pund så det spelar ingen roll. Jag vill hellre klara det enklare och ha en certificat än att misslyckas med det svårare och inte få nått. fast jag kanske inte klarar det enklare heller. Usch vilket jobbigt beslut.

Hur ska jag göra???

lunch

Engelskan gick bra ska skriva mer om det sen. Nu har jag precis gjort mackor till mig och Dollan, bestående av toast, majonäs, sallad, tomat, skinka, majonäs igen och toast överst. Skulle aldrig göra en sån macka hemma. Men det är ganska gott. Man gillar saker här som man aldrig åt hemme. Typ majonäs. Men tänker inte fortsätta med majonäs när jag kommer hem. Nu äre lunch, barnen ska sova om 10 minuter och sen vet jag inte vad som händer.

Den här ser godare ut

onsdagmorgon

Sov mycket gott inatt och vaknade bara en gång vid 4. har börjat vakna varje natt. Är som bebisarna, skoj! Kollade i alla fall på Gossip Girl och Hannah Montana innan jag släckte datan och föll i djup sömn. Det här är sista dagen innan Nattnannyn kommer. Det ska bli otroligt intressant att se vad hon har att säga. Nej nu måste jag gå Josefin kommer om 5 minuter och hämtar upp mig, för nu bär det av till Engelskan.

missa inte

Gossip Girl
http://www.watchxonline.com/media/9101-gossip-girl-314-the-lady-vanished.php

hm

Är typ fett sur. Irriterad, för ibland behandlar hon mig som en slav. Säger en sak och ändarar sig hit och dit. Men vad ska jag göra, inget. Nicka och le. typ

promenad

Blev en timmes promme till Morrissons och handlade lite nödvändigheter. Nu sover barnen och jag äter vindruvor. Är fortfarande hur trött som helst. Är det nått fel på mig? Skönt ute var det hursomhelst var skönt med lite friskt luft. Behövdes nog. Hoppas på god middag ikväll, typ kött eller nått. På Morrissons gick jag förbi Tacoshyllan, det var inge roligt:( vill verkligen ha tacos. Måste gå till en restaurang där dom säljer typ sånt. Nu vaknade Adrian och jag har plugg att göra. Sorry för inga bilder idag, men har inget att ta kort på. har redan tagit kort på allt känns det som :P Puss på er

engelskaläxa

duschade och började göra englaskaläxan, vilket slutade med att jag somnade i 30 minuter. Nu skriker Adrian och jag tänkte göra lite engelska till. Ska skära upp ett äpple till mig själv också. Det känns lite jobbigt att jag varit inne hela dagen med tanke på det 10 gradiga solvädret där ute. Men jag är så himla trött och behövde duscha. Nu vill jag inte fråga om jag får gå eftersom jag redan haft 1½ timme ledigt och barnen ska vakna nu. Plus att jag behöver plugga faktiskt.
 

i väntan på mat

väntar på att ost och skinkpajen ska bli klar. sen ska Dollan ut med barnen och jag är ledig. Men jag ska inte springa orkar inte det. Är helt slut efter simningen. Springet får bli en anna dag. Så länge det blir två gånger i veckan så är det lungt. Och idag är det bara tisdag. Funderar också på att dra och simma nån dag. Förmodligen på söndag eller nått när jag har tid. Skulle vara skönt. Jag gillar att simma :)

sjusovarn

det var underbart att gå upp och mysa så tidigt. Tog ett bad på en timme och somnade som alltid. Jag la mig sen i sängen och såg på ett avsnutt Vänner och sedan somnade jag klockan 10. Så inatt har jag sovit 9 timmar. Är ändå lite trött men jag behövde en ordentlig nattsömn. Vaknade dock några gånger på grund av kramp i båda vaderna samtidigt. Fattar inte varför jag får det. Så fort jag typ rörde benet så fick jag kramp. Sjukt.

Nu sover alla utom jag, och om 10 minuter ska vi på babysim. Efter det ska jag få ledig tid vid typ halv 1, så jag ska ut och springa igen. Det är ju så härligt springväder. Haha fattar ni? Spring = vår eller springa. höhöh. Kul tjej va? ;)

jag har också precis satt på en tvättmaskin med vitt 30 grader. Bara så att alla vet. Jag lever ett så himla spännande liv här borta i England. Tvättar och går och simmar och lagar mat ibland. Är ni avis?

Nu måste jag gå hörs senare puss!´(har tyvärr ingen passande bild)

sista idag

Idag är en dag då jag ska bara va med mig själv och jag tänker gå upp till rummet nu. Tänker inte ringa någon och jag tänker inte hänga vid datan. Nu väntar badet på mig och efter det ska jag mysa i sängen kolla på film eller något. Känner att jag behöver det. Så bli inte ledsna när jag inte skriver ett till inlägg ikväll. För nu checkar jag ut och ni får klara er själva för en kväll. Puss och godnatt! kanske skippar badet och tar sängen direkt. hmm

mys med barnen

Matade nyss barnen med frukt och nu leker dom och är glada. om 35 minuter ska dom sova och om en timme och 20 minuter ska dom äta middag. Är det så exakt hemma i sverige. Här går vi på minuter!

solsidan

barnen leker och jag kollar på solsidan, men mitt i avsnittet kommer det upp en jävla ruta om att det inte fungerar längre för jag är utanför Sveriges gränser och att programmet är till för Svenskar. Fast när jag startar om så fungerar det igen. Skitkonstigt. jag älskar solsidan, sådär svenskt och härligt. Lite torr härlig humor och sådant som jag tycker om.

svar

Ulrika: Engelskan går bra faktiskt. Känner mig tryggare och vågar prata. Har typ aldrig velat beställa på restaurang förut ens. Jag tänker till och med på engelska ibland.Vilket är väldigt jobbigt faktiskt. förvirrande om jag ska vara ärlig. Lät inte så roligt med 7 artiklar, det är ju svår engelska också. Hoppas plugget går bra:) oj hur mår hon då? Hälsa henne från mig! Vi ses om 2 ½ månad ha det så bra!!

nya på engelskan

Hemma från engelskan, det var 4 nya au pairer där idag. Shit vad trångt det var runt vårat mysiga lilla bord. En hade med sig en hel äppelpaj och satt och mumsa utan att bjuda någon. Det var lite lustiga människor. Men jag känner dom inte så ska itne uttala mig. Killaau pairen var där också. Tycker fortfaranade att det är intressant att han är au pair näe han är kille. Fast vadå vi lever i en modern tid. Det är så himla bra väder idag. Det känns nästan som sommar förutom att det blåser lite mycket. Hade det varit vindstilla hade man typ kunnat skippa jackan. Nu ska jag väl göra nån slags lunch och barnen ska sova om 30 minuter. JOBBIG DAG FÖR MIG, nej inte ett dugg.
Pappa, jag har betalt engelskan nu och tagit ut 90 pund så du vet!

solen skiner..

..himlen är blå, vad det är skönt att leva då.

Nu ska jag inviga mina nya brillor och gå till skolan. Jag har gjort läxan och ätit en god frukost. Barnen sover och stämningen är bra. See you!

bioooo

Kom precis hem från filmen. Alice i underlandet var slutsålt när vi kom så vi tog Shutter Island istället. Inte klagar jag, jag ville typ hellre se den , hihi! Så vi köpte biljetterna för typ 9 pund. Sedan gick vi i lite affärer. Jag köpte ett par Solbrillor från FCUK för 15 pund. Ordinarie pris var 45 pund. KAP! Plus att det ingick ett fodral till dom.

Och nu till filmen, den var 2 timmar lång och jag älskade den. Verkligen superbra tycker jag. Jag gillar den här sortens film. Lite psykologisk och man går därifrån och är förvirrad och asnöjd med att man köpte biljetter till den. Helt ärligt gå och se den. Verkligen sevärd.
 
Jag har inte ätit nån middag utan bara Godis, så jag är bara lite hungrig och mår mest illa. Så vet inte hur jag ska lösa situationen?! Tror jag bara ska göra lite gröt och äta macka eller nått. Så skriver senare igen :)ska ringa majken nu!

kvällens planer

- kolla på Solsidan
- kolla på Glamourama
- Äta någon slags middag
- Spela Age of Mythology
- Prata med Johan
- Nån annan som vill att jag ringer??
- Sova hyffsat tidigt

happy

Dolores har varit så glad idag. Det är mycket roligare då. Nu sitter hon och sjunger massa roliga sånger för barnen. I vanliga fall så är det jag som gör det. barnen skrattar och livet är toppen. Hon gjorde nyss en asgod juice till oss. Innehållande Kiwi, äpple, apelsin och morot. Vi bestämde att göra den varje dag för den var så god och nyttig.


Jag får snart ledigt, då ska jag duscha/bada och läsa en tidning. Sen vid 2 så ska vi dra och shoppa nånsstans och sedan klockan 5 så är det Alicie i Underlandet 3D. Hoppas den är bättre än vad jag har hört.

Uppe med tuppen

Dagarna bara flyger förbi. jag förstår verkligen inte. Jag kom hit på 4 veckor sen. Har varit här i exakt en månad men det känns som 2 veckor max. Visst jag längtar hem, det vet ni ju mycket väl. Men samtidigt så går tiden så jädra snabbt. Ibland är det askul här, ibland inte lika skoj. Men tiden går lika fort ändå. Nu är det redan söndag och imorrn börjar en ny vecka. Den veckan kommer bli skön, för på torsdag kommer nattnannyn. Något nytt som händer, det är alltid kul.

Klockan ringde 06.50 imorse, tidigt men jag slutar också klockan 12.30 och sen ledig hela kvällen. Vi ska förhoppningsvis på bio så det ska vi skoj. Sen ikväll måste jag plugga. Alltid i sista sekund! Tänkte också installera Age of Mythology och spela ikväll. HaHa. Och kanske se en film som jag köpte. Vi får se helt enkelt. Men nu ska jag stoppa barnen i sina korgar för det är enligt schema naptime i 45 minuter.

I England är det Mother's day idag. Är det det i Sverige? Tror inte det. Men Mamma tänker på dig i alla fall. Grattis :) eller vad man säger.

kina och film

Kom nyss hem från Beccy. Vi myste framför film och åt Kinamat. Det smakade fabulöst. Filmen hette Office Space och var väl ingen höjdare. Jennifer Aniston hade inte ens en stor roll :P Det ska jag åtgärda nu genom att kolla på vänner före sängen ropar på mig. Eller rättare sagt jag ska kolla på det i sängen. Men vill somna tidigt för ska upp 7. Fast det gör inget om jag är trött imorrn. Vi ska nog gå på bio. Jag vill se Män som hatar kvinnar, Shutter Island eller Alice i Underlandet. Men vi får se vad vi tar. Godnatt vi hörs imorrn!

heja

Eric Saade- Manboy

den enda som har chans tror jag :D

melodi

Sitter på SVTplay istället för badet och kollar på Melodifestivalen. Men kommer bara hinna se en timme. Men kan vara kul att veta vem som går vidare. Heja Sverige. Nu ska vi skicka nån super till OslO!!

.


gillar London

london calling

Idag har jag handlat lite. Hängde på Oxford Street och var inne i massa affärer men handlade ändå bara från H&M, skäms lite. Men där var jag först. Och sen blev jag snål. Menmen är ju inte sista gången jag ska in till London så känner mig inte så dålig i alla fall.
 
17pund

19 pund

9 pund

10 pund. Jennifer Aniston Collection, 5 st filmer. Vilket kap! plus att jag gillar henne ;)


Nu ska jag upp och bada, och sen glida över på movienight hos Beccy. Vi ska beställa kinamat och mysa. Men jag vill hem hyffsat tidigt för ska jobba på morgonen istället imorrn. Så ska upp klockan 7. Ringde hem till mor och far nyss, dom retades med att dom åt god mat och att jag störde. :( taskigt.

dålig kväll

Igår var sämst. Vi åkte till West Kensington och när vi väl var framme så var stället vi skulle till stängt. Snark. Men jag brydde mig inte så mycket om jag ska vara ärlig. Så vi åkte hem och jag var hemma 20 i 2 och låg i sängen typ 2. Hur skönt som helst faktiskt. Har inga bilder från igår och ni förstår nog varför. Nu ska jag äta frukost och sen dra mig in till London så småningom. Vill att nån av sollentunafolket ska vara här. Känns lite tomt utan alla. Nu : Gröt

Just nu

Sitter hemma hos Beccy och spelar scrabble allsta alfapet. Det ar ganska svart att spela pa engelska men jag skrev nytt FETT pa svenska for jag inte kom pa natt annat. Om en timme ska vi ta taget i till den stora staden, och ikvall ska vi till ett 'inne' stalle sa mina hoga skor akte pa idag, Stallet heter Cresent Club. Hoppas det blir skoj. Pappa och Mamma antar ni ses pa Let's Dance. Ha sa skoj!

friday night out

Underbart! Klockan är 20 i 8 och jag är färdigduschat och färdigfönad och halvsminkad. Och barnen sover, kan det bli bättre!? Nu ska jag gå upp och sminka mig och göra mig klar och sedan trippa över till Beccys place. Men först ska jag prata klart med denna pysen:

Vi hörs imorrn svenska folket!

uppps

Oj, shit! Dolores åkte och hämtade Nico med tvillingarna och jag tänkte då tar jag en liten siesta på 20 minuter. Jag somnar till och vaknar nu! 1½ timma senare!!!!!!! Shit vad hände med tiden liksom. Och så hör jag ett ljud och undrar om nån duschar i min dusch. Då tittar jag ut och det ösregnar. Alltså verkligen ööööösregnar, fattar ingenting. Ojoj känner mig lite dum för att jag inte hjälp till här nere. så därför måste jag sluta nu! ville bara meddela. Känner mig lite piggare nu i alla fall :)

cupcakes

Nu har jag varit i oxted och fikat och träffat Josefin och Beccy en stund. Vi åt cupcakes på Munch. Kostar 80p styck och smakar guomligt. Dom är rätt små men det räcker gått och väl. Nu är det väl fredagsmys, och senare blire party och först börjar det hemma hos Beccy. Vi pratade om att ta taxi hem vilket jag verkligen tycker ska bli skönt. Klart det beror på när vi vill hem men ja ni fattar. Imorrn vill jag shoppa och köpa ny väska och lite sånt. Nu måste jag springa, skrikande barn.

Glömde ta kort på dom innan vi åt, sorry! men dom är söta fluffiga saker med glitter och godis på. Min hade maltesers på sig. Mums!

snart rast

åt en god sallad som jag gjorde till lunch. Med ost och skinka. Saknar avokadon lite. kanske ska be henne köpa det. Skulle vara mumsigt till middagen. Nu har barnen naptime igen, men Dollan kan inte vänta 8 minuter och låta dom skrika utan går in direkt. Menmen jag ska hem om nåra månader, det är hon som får leva med detta problemet länge. Om det nu är så man ska göra, låta dom skrika. Enligt nattnannyn iaf. Vi får se vad som händer spänningen är olidlig.

Ska snart till Oxted city, wooow! Nej men ska till Morrissons och handla lite förnödenheter till ikväll och sen hem igen för att vila lite. Vilade en timma på morgonen kollade på solsidan och lite så. Nu ska jag kolla klart på Bella & Tyra show medan barnen skriker.

tröttast

jag är så himla trött. har inte alls nån lust att gå ut ikväll! Vill kolla på film och sova länge så jag orkar åka in till London utan att vara trött imorrn. Men jag vet att jag kommer vara vaken i typ 24 timmar eftersom vi kommer komma hem halv 7 och jag orkar inte alltså helt ärligt. kanske ska säga att jag inte pallar ikväll? eller vi får se. Det är bara att jag håller på att somna hela tiden och jag orkar inte gulla med barnen, så trött är jag. har ingen lust med något faktiskt. hoppas jag blir piggare.

trött idag

mamma: igår väckte vi dom och matade dom och bytte blöja som vi hade blivit tillsagda att göra. Sedan sov dom båda igen klockan havl 11 så det var helt okej för min del. Mitt enda problem är att nu har vi börjat ny rutin igen och det betyder att jag måste upp klockan kvart i 7 på morgonen istället för kvart i 8. bajsa. hatar att gå upp tidigt. Fast det betyder också att jag i princip är ledig från 7. så det har ju sina fördelar också faktiskt.

Vädret idag är konstigt, det snöade lite som sen övergick i regn och nu är det bara grått ute och inget ser roligt ut. Men det gör inget för jag sitter inne i alla fall. Mysigt och skönt. Barnen ska sova nu, och nattnannyn hade sagt att vi inte skulle hysha dom till söms utan låta dom skrika i 5-10 minuter gå in och hysha och klappa på dom och gå igen. Men tror ni inte hon stått och hyshat i typ 10 minuter nu i alla fall. Och kom nyss ut och sa, titta det funkar dom somnade. yeah right. jaja, jag slapp göra nått och det är itne jag som behöver gå upp på natten så...

ååh

Adrian skrattade åt mig idag:D massa gånger, åh det var världens finaste skratt. så litet och oskyldigt. jag har aldrig hört honom göra det förut. wonderful!

spöken?

nu är jag trött. har letat i tusen år efter min lilla nessesär från Kina som jag hade min hörlurar i. i väskan har den legat hela tiden, men helt plötsligt var den inte där. Jag tömde hela väskan men den var inte där. Sen kollade jag i den en 4e gång. Och då var den där. Helt sjukt, för jag hade verkligen känt efter. 

Sen kvällen andra irriterande grej är att allt på datan ändras. Utseendet på skrivbordet och massa. så jag försöker fixa till det men det funkar itne. Blir aslack och stackars Johan får vänta på att jag ska fixa. JAG HATAR FÖRÄNDRINGAR. Sen startade jag om datan och då var allt som vanligt igen helt sjuk. men men världen är konstig. Eller så spökar det i detta huset. Det gör ju det i England...! scaaaary!

golddigger?

Dolores har besök av sin kusin och hennes man och deras son. Men Pappan är typ 70 +. !??!?! mamman är 45. och sonen är 7 månader. Kul att pappan kommer vara 80 eller äldre när barnet är 10. Och när barnet är 20 så är han 90. kan inte vara roligt alltså. Stackars unge. Laia berättade att han var rik, hmm. intressant! undra om det är därför dom är tillsamman? fast då skulle dom kanske inte få barn ihop.. aja vem vet vem vet. Sonen heter Valentine. Kul när han är 18 år och ska spela tuff inför killarna. det är gulligt nu men sen liksom. Eller så är det vanligare än jag tror! 

färdigsprungen

Nu har jag sprungit, gjort mina övningar och sist men inte minst duschat. Känner mig mycket duktig. Men idag tog det bara 25 minuter att springa den biten. Jag tycker fortfarande det är lite för kort. Men jag vet inte hur ja ska få till slingan lite längre. Men det är ju bättre en ingenting eller hur :) Så blev jag så himla hurtig så jag tänkte damsuga golvet i mitt rum, men såklart så är damsugaren på lagning så det får bli en annan dag.  

Nu ska jag försätta kolla på Dating in the Dark och mysa i Soffan. Laia sitter bredvid och kollar på nått spansk, som alltid. Lilla vännen hon kollar inte på något som är på engelska. Jag ska säga åt henne att se på nått annat nån dag !! hihi!

!

japp jag tar en spring tur! hehe nån är duktig

time off

Haft en god lunch och faktiskt haft en trevlig dag. Dollan är på bra humör och vi pratar om olika saker. Adrian kan nästan nästan rulla från mage till rygg och tillbaka. Det är så nära, men han stannar liksom halvvägs! Kommer bli kul att se när han lyckas. Nu har jag snart ledigt för hon ska få besök. antingen kan jag :

- ta en springtur, duscha och sen mysa en stund
- mysa och äta kakor och kolla på tv
- ta ett långbad och bara njuta av mig själv och läsa en bra tidning

vad ska jag göra???

nyttig

Jag blev så sugen på nått när jag skrev förra inlägget, så jag ställde mig gjorde en snabb fruktsallad. Det blev väldigt mycket. Hoppas jag orkar allt. Mums!

svar

en liten update: Alex somnade 20 över och Adrian skriker fortfaranade. Han är helt hysterisk. Herre gud. Men Dolores tar hand om honom just nu. Hoppas han somnar snart så det blir lite lugn och ro här i stugan.

pappa: I helgen ska vi ut på fredag sen har jag ingen aning. ja ska till London på lördag i alla fall. Vet inte om jag åker själv eller om dom andra följer med. Vi får se helt enkelt. nej det var ett tag sen jag fikade. Har liksom inte haft tid. Plus att jag tänkte hålla mig till sötsker på helgen, synn bara att jag har ett lager kakor godis och choklad på rummet, men har faktiskt inte rört det sen i söndags. Fast igår fick jag en burk med chokladägg av Pedro. han hade köpt till mig Laia och Nico. Väldigt goda. Ska köpa mer om jag hittar nånstans. Sist jag åt min Lemon Cheesecake var den inte lika god så känner inte samma sug efter den.

Nu börjar även Adrian lugna ner sig. Men inte för att vara dum men dom här barnen behöver seriös hjälp för att kunna somna. För det här är helt sjukt!


har jag gett upp sötsaker?? tsss, aldrig. Bara en pause liksom.

härligt

En glad morgon där alla skrattar och inte gnäller. Dollan är piggare för dom sov i 4 timmar i sträck inatt. jag gjorde slut på flingorna imorse så jag hoppas hon köper fler till imorrn. Om 20 minuter ska vi sätta som små för att sova då ska jag spendera tiden med att kolla på nästa avsnitt av "dating in the dark". Spännande!!! Dolores börjar göra mer nu. Minns inte när hon bad mig om ett glas mjölk senast. Hon tog till och med ut purérna till Lunchen helt själv, utan att be mig göra det. helt otroligt. Med det menar jag att det märks att hon blir piggare och piggare. Men om en vecka kommer sovtanten som hon ska pröjsa 15000 kronor för och då kommer det bli ännu bättre tider! Ser jag mycket fram emot.

sleep tight

Nu stänger jag ner datan för kvällen och återupptar kontakten med resten av världen imorgon. Godnatt allihopa hoppas ni sover gott!

dating

har kollat på Dating in the Dark. Filippa du skulle ju vara med ;) Nej jag tycker nog det var bra att du inte var med. Gud så hemskt det var. Först var en tjej jätteintresserad av en kille och det klickade och dom pussades och hade det mysigt. Hon skrev ett brev till han och sa att hon kände sig trygg med honom och massa fint. Sedan när dom fick se varann så ville hon inte ha med han att göra längre. Hur sorgligt är inte det? Han var väl ingen skönhet men liksom helt okej såg han ut. Och passar man ihop på alla andra plan vad spelar det då för roll :S fattar ingenting. Rätt kul att se på men hemskt ändå. En kille började till och med gråta för han visste att hon inte kom till balkongen på grund av utseendet.
 
Men jag tycker ändå ni ska se ett avsnitt. Det går på tv i Sverige men who cares? inte jag. Jag kollar på kanal5.se

miss you


Bara titta vilket mysigt gäng, det är för sånt här man vill åka hem till sommaren. En sommarkväll med picknick vid vattnet och bästa vänner. Vi får klämma in en sån kväll när jag är hemma i Juni. Fast då utan Sofie blir det ju.. Vi får ta en till i Augusti när hon och jag är hemma igen :)

fäst vid dig

Jag undrar när dom ska börja somna? Ni som redan haft barn när brukar dom somna och sova hela natten vid vilken ålder bör detta ske?? Vill också veta om jag kommer få se dom krypa, när brukar dom börja göra det? Det är jätteroligt att se dom utvecklas. bara på dom 3½ veckorna jag har varit här har dom lärt sig massa. Dom sitter ganska bra nu och håller i mat väldigt bra. Dom kan rulla åt båda hållen och Adrian kan nästan nästan rulla tillbaka. Man måste hjälpa till lite på slutet. Alex åt ingen mat alls och hade munnen stängd och totalvägrade stoppa nått i munnen, nu öppnar han också munnen och äter glatt. ja inte lika glatt som Adrian men nästan! trodde inte att jag skulle bli så fäst vid dom. Visst dom är JÄVLIGT jobbiga, men när dom inte skriker och när dom sover är dom ju små söta änglar. Och i helgen när jag var ledig kom jag på mig själv med att jag saknade dom lite. Är det inte rätt sjuk?? Fast titta så fin:)

Hur kan man inte tycka om honom? även om han skriker 40 % av dygnet. Men i alla fall.

bästa ungen

adrian är min gullegris

promme

Nu har jag precis varit ute på promenad med dom små, alltid lika skönt. och varje gång har det kommit nya blommor längs vägen. Fler och fler tecken på att det är vår här. Mysigt. Det var 3 olika tanter som kom fram och skulle prata om barnen idag. Alltid låter det som att dom tror att det är mina barn. En sa vilka fina men det måste vara mycket jobb för dig. Åh herre gud ofta jag skulle ha två tvillingar, det skulle jag aldrig klara. Jag har ju fortfaranade tandställning kära du. Hursomhelst nu är dom båda vakna efter en timmes sömn. Dom sover alldeles för lite och det märks på deras humör. Dom är alltid gnälliga och så. Fast nu är det lungt. Dollan är inte hemma så jag hoppas dom håller sig glada tills hon kommer!


gullisar i vagnen

onsdag redan

Hemma från skolan igen och har precis ätit lunch, det var inte så gott. Vi åt Sweet potato och kyckling. Kycklingen var god men potatisen bllev för mycket efter ett tag faktisk. Och den enda såsen dom har här i majonäs. Vilket i längden inte är så himla superbra. Men men kan inte äta torr kyckling utan nått till. Så har inte så mycket att välja på. Det kommer väl få sina följder..

Just nu ska Dollan duscha och se ska vi lägga barnen för att sova i 2 timmar. Så just nu gör jag ingenting sitter och kollar runt på datan lite. är väldigt trött fast jag somnade halv 11 och vaknade halv 8. Jag har ju sovit jättelänge.

Oj vad fin jag är. Så här skoj har jag. Jag bjuder på dom!

-

skrikig morgon. svettig morgon. tidig morgon. och nu är jag sen till skolan.

night

Nu är kvällen över för min del. fick gå upp igen för en timme sen och natta barn det tog 30 minuter för dom skrek så mycket. Men jag börjar väl vänja mig.. Tänkte mysa lite i sängen och somna och bara ha det nice. Snart har jag sovsällskap igen för 3 nätter. Usch det kommer bli jobbigt att sova ensam igen efter det. Tror jag har bestämt mig för a bugs life som kvällens film. Känns mysigt och så.

Godnatt alla kära vänner föräldrar mor&farföräldrar och övriga och älsklingen såklart:) vi hörs och ses imorrn! Ett steg närmre helgen.

vad ska jag se på????

Och så var kvällen lugn idag igen. Dom andra flickorna är på Salsa och ska dansa fram till 11 ikväll. Men jag känner inte att jag vill lämna Dolores ensam än, eller att jag kan det heller. Barnen sover men Pedro är inte hemma. Men det gör inget jag älskar att bara ligga hemma och ta det lungt och läsa och kolla på tv. Ska upp lite tidigare imorrn på grund av den nya rutinen. Så vill sova lite tidigare och så. Men jag tänkte när barnen är inne i sen 12 timmars-sömn-utan-att-vakna-mellan-7-och-7 så ska jag gå och dansa hela kvällen jag med. men denna vecka ska jag dansa på fredag för så blir det party i London igen!!!

Jag har en msn-dejt med Johan nu, eller han sa att han kunde prata till 10 så jag tänkte att han skulle vara på datan men icke. Så ska försöka ringa han, sen ska jag ringa mamma och pappa. ett väldans ringande. Hoppas inte Dolores behöver telefonen. För i så fall måste jag släppa den direkt såklart. Sen ska jag se en mysig film, har inte bestämt vilken än, kanske a bugs life eller finding Nemo. Eller bara vänner som jag älskar så otroligt mycket.

simma med bebisar

Har fått frågot om babysim. Det gick bra idag men dom är nog fortfaranade lite ovana för dom blir rädda när vi tar dom under vattnet. Lektionen är 30 minuter lång och vi sjunger engelska barnramsor som jag inte kan och gungar och skvätter vatten på dom. Sånt där ungefär. Med tiden ska dom lära sig att ta sig fram med hjälp av "hundsim" så man kan skjuta dom fram i vattnet och sen simmar dom fram till en.

jag uppskattar babysim för då kommer jag ut ur huset ännu en gång och gör nått lite annorluna. Plus att jag tycker om att bada, ihih!Så ja det är roligt och barnen verkar också tycka det, fast än så länge är det ovant, så dom tittar mest omkring och ser chockade ut. det är roligt :)

ont det gör ont

det gjorde ont att väcka löparmusklerna till liv igen. Men jag gjorde det och det var faktiskt skönt efter ett tag dåra! Men det var en rätt så kort rund var hemma efter en halvtimme bara, vilket kanske var bra med tanke på hur lite jag tränat på sista tiden. Men när jag kom tillbaka så gjorde jag mina övningar så nu är jag helt slutkörd. Kommer nog ha träningsverk imorrn.. Fast det är ju faktiskt skönt att ha!
Oj nu blir det svårt för dom lite äldre i läsarskaran, den belv väldigt liten och jag ber om ursäkt. Här var min springrunda, jag började vi det röda krysset och sprang mot klockan tillbaka igen. Ska nog ta barnen på den rundan nästa gång jag går med dom.

Dolores är ute med barnen just nu och jag ska rosta grönsaker, men Beccy ringde nyss och ville hänga. Så hon kommer hit samtidigt som jag ska rosta saker. det blir trevligt att umgås med någon såhär mitt på dagen och vara ensam hemma. Lyxigt sörru! Nu: rosta!

running

Barnen sov nog inte så speciellt mycket bättre inatt än andra nätter, men jag behövde inte gå upp så det var skönt. Sen tror jag att det dröjer några nätter innan dom börjar sova ordentligt på kvällen. Men nu har vi precis lagt dom för en 2 timmar nap som dom ska ha den här tiden varje dag. jag hoppas verkligen att den här metoden kommer fungera för det skulle göra livet så himla mycket enklare. Plus att jag får ju typ ett schema för när jag jobbar och inte. Somnar dom halv 8 varje kväll. då har jag ledig tid.

Nu mina vänner ska jag ut och springa för första gången på väldigt länge. kommer tillbaka om typ en timme!
Rundan börjar förbi det här huset. Som det för övrigt bor folk i! Wish me luck

bråttom

Vi ska åka på babysim om 10 minuter så hinner bara säga hej och godmorgon hoppas dagen blir bra. Tänker på er där hemma! Idag har vi inte sol, men det regnar i alla fall inte och det är ju det viktigaste. Hör av mig senare när vi är hemma igen. Hejhej

svar patrik:

kan försöka svara mer på frågorna!! Ja Tv4play fungerar har kollat på Solsidan utan problem. Svtplay har jag faktiskt inte provat. men skulle tro att det också fungerar för tv3 funkar också! Nu ska jag sova godnatt allihopa hörs imorrn :)

kvällsmys

Kvällen har varit skön. Har precis badat och läst ut min bok :) vilket i och för sig inte är bra. för nu har jag bara 2 böcker att läsa på 4½ vecka. och jag ska till spanien, får gå och köpa en engelsk bok eller kanske låna på bibblan om dom har nått bra där. Jag menar dom lär ju också ha självbiografier i england och inte bara i sverige. Efter badet tränade jag på badrumsgolvet. Uhh jobbigt men mycket skönt. tränade Mage, rygg, armhävningar, plankan, en benövning och trasdockan(från flow) allt det 3 gånger. Tänkte om jag gör det varje dag utom på helgen så kan jag varje vecka öka antalet med 2, så nästa vecka gör jag 12 x3 på allt. Sen ska jag springa när jag är ledig på dagen nån gång, för vågar inte springa när det är såhär mörkt. Efter träningen så duschade jag och nu sitter jag i soffan.


Har inte ätit en enda onyttig sak idag, bara en ahlgrens bil för den bara låg där. nej juste åt 4 kakor på engelskan också. men äsch det var med havregryn i så det kan ju inte så farligt. Nu funderar jag på att kanske äta lite gröt igen ikväll! men får se får se. Jag har inte så mycket mer att skriva för tillfället. Ni kanske tycker jag skriver för mycket ointressant ?!


Vill till New York!!!

amazing


klockan är 20 över 7 och barnen sover. Vi har börjat en ny rutin som den här nattnannyn hade. Så vi börjar med den nu så kanske det är lättare när hon kommer. Det betyder att barnen ska badas klockan 6 och sova klockan 7. Nu antar jag att dom kommer vakna nån gång här snart igen och inte sova till 7 imorrn som dom egentligen ska. Gud vad underbart det skulle vara om detta fungerade. det betyder betydligt tidigare kvällar för mig. helt seriöst. jag kan ju göra nästan vad jag vill på kvällen om det skulle vara såhär jämt. Men ska väl inte ropa hej för tidigt. hmm!

God middag ikväll, fisk och så. Jag trivs med maten faktiskt. och idag är det trevlig stämning Dolores är glad och kollar på när Laia och Nico spelar spel. jag tror Nico är superglad för han har inte fått så mycket uppmärksamhet förut för barnen har tagit så mycket tid. Så den här nya rutinen är super på alla fronter, förutom att Pedro nästan aldrig kommer få se sina små ungar för han kommer hem senare än 7.. jag känner mig glad över detta i alla fall!

Utkast: Mars 8, 2010

Idag har Dollan suttit i telfonen hela dagen och pratat med referenser och liknande till 2 olika personer. En nattnanny och en meteraty?Nusre. Hon har nu bestämt att hon måste ta hit nån som lär barnen sova. Och har idag valt den personen som kommer 1 vecka och är tillgänglig 22 timmar om dygnet. Hon ska hjälpa till med allt så vi får till rutinerna och sånt så det blir lättare. 

Hon sa till mig att hon är så trött och sover ingenting och hon och Pedro bråkar hela tiden för ingen av dom sover. och Hennes stubin är kort och så vidare. Vilket jag verkligen märkt av. Så hon trodde det skulle bli bäst för alla att lägga dom pengarna på en till person som ska jobba för henne. Just nu har hon 2 au pairer och sen kommer hon. Tycker det är lite komiskt. Hur många mammor hemma har ingen som henne. men men har man pengar så har man. Det kommer kosta ungefär 1500 Pund för en vecka att ha henne här. Det är hur mycket pengar som helst. men men, det kommer i alla fall bli skönt för mig den veckan. en extra person som hjälper till. plus att om Dolores kan sova på nätterna i framtiden så kanske jag får mer tid för mig sjävl för att hon orkar vara med barnen mer. bara en tanke såklart.

adrian och jag

Hej hej igen. Hemma från Engelskan och har redan hunnit mata Adrian och håller på att grilla korv till lunch. Idag är Pedro hemma. För Dolores behövde sova när jag var i skolan, men han jobbar så jag får ändå inte ledigt. Vilket inte gör något. Vet inte om Dollan ska på Mammaträff idag, men ska hon det har jag lite hemliga planer som jag inte tänker säga. hihi!! Nu vill ni allt veta va ;) Annars blir det bara jobb jobb jobb hela dagen. Men alla hemma jobbar eller går i skolan ändå så det spelar ingen roll. Har inte träffat Laia sen i Fredagskväll så ska bli skoj när hon kommer hem idag klockan 4. har nästan läst ut min bok också. Så nu har jag bara 2 kvar, vilket betyder att nån måste ta med sig böcker till mig. jag vill ha hit Snabba Cash.

snabbt inlägg

Försöker knåpa ihop det jag inte kunde på läxan idag. Men det var lite svårare än jag trodde. Hör av mig sen. Måste sticka nu.

tiden går nog fort

Känns som att tiden fram till maj kommer gå med en rasande fart. Det kommer hända ganska mycket grejer fram tills dess. den här veckan kommer säkert gå fort, och i helgen antar jag att vi ska ut(nästa helg kommer Beckys föräldrar hit så vi lär inte gå ut då), helgen efter det är det nog inget speciellt som händer. Men helgen efter det åker jag till spanien och antagligen lider jag hela veckan. Men det är i alla fall något som händer. Och efter det kommer Johan, sen kommer en till vanlig helg och efter den veckan kommer Pappa och mamma. Sen är det ju för tusan nästan maj !!

Hänger ni med??

jag menar jag har varit här i 3 veckor redan. Det går asfort. Även fast jag längtar hem. Men det här är ju min vardag nu. och allt man gör är att längta till helgen. Och då går veckorna rätt så fort. Nästa vecka har jag varit borta i en hel månad. Det är helt sjukt. Är det någon som har märkt att jag inte är hemma?? eller klarar ni er bra utan mig kanske.

jag vet i alla fall några som tänker på mig varje sekund. en av dom är Smulan

söndag kväll!

Imorgon ska jag ut och springa, jag har lovat mig själv det. Ja om jag har fritid såklart. Annars slutar jag ju typ 9 och så sent vill ja inte springa ensam här i mörkret. Jag känner bara att det är dags nu. kan inte hålla på att äta godsaker hela tiden och sen inte röra på mig. Och promenader med barnen är inte att röra på sig knappt. Eller ska jag chocka alla och gå upp halv 7 för att springa. HAHA vem lurar jag egentligen. det kommer aldrig ske. NOPE!

Ikväll så ska jag först hem till Becky och äta middag vid halv 8. men det känns lite halvfel att komma och äta urennes Hostfamilys skafferier liksom. jag sa att jag kunde ta med mig min gröt och äta den. men hon sa att det var lungt och att vi kunde äta kyckling. Så det blir nog bra. Är inte så hungrig just nu faktiskt. Efter maten ska vi dra till Puben, har inte jättelust. Men kan ju gå tidigare om jag vill. Känner för en ligga i sängen och kolla på filmkväll. Vet bara inte vad jag ska se idag. Såg nyss "Home alone" här men den känns inte som jag vill se ensam. vet inte varför haha.

<3

jag saknar mina vänner

IKEA

Nu är jag hemma igen, vi har precis varit på IKEA och ätit lite lunch. Såklart köttbullar:) men jag skäms över folk för det som dominerade i restaurangen var köttbullar och pommes frites??? WHY!? det är inte svenskt.. aja jag åt med potatis i alla fall :) Efter det kollade vi lite och jag köpte 2 ljus som jag har ställt upp så fint i mitt rum. Kan vara mysigt när man ska kolla på film och sånt.

Nu blir det däremot tråkigare saker jag ska syssla med. har engelskaläxa och det måste göras nu! Så har inte tid att skriva här nått mer.


Ikväll - Puben! Men ska hem tidigt är lite trött och så. hejsvejs så länge

söndag

Godmorgon världen. Idag åt jag äntligen lingongrova och leverpastej, gud vad gott det var. och brödet luktade super när jag öppnade paketet. Känner mig mycket mättare idag så det är skönt. Nu har jag precis lagt barnen för en tupplur vilket betyder lite vila för mig. Men jag måste plugga eftersom jag har läxa tills imorrn so jag inte gjort än. Idag jobbar jag till typ 12. Sen ska jag Josefin och Becky åka till IKEA och äta lunch. Sen ikväll ska vi nog gå på restaurang. 

Jag har funderat mer och mer på det här när jag vill hem. Och just idag så känner jag verkligen för att åka hem och stanna hemma i Juni. jag vill ha svensk sommar, och vara med alla hemma och åka till översjön och bada och gå i stan och ligga på baksidan och dricka smoothie och nej jag måste typ hem då.. usch det är jobbigt att bestämma sig.

Borta bra men hemma bäst 

movietime


Nu ska jag se på film, Hannah Montana! Har inte sett den, dom har bara barnfilmer här. Har alltså inte så mycket att välja på. men den här vill jag faktiskt se. Så nu checkar jag ut och säger Godnatt. Nu är det Lördagsmys ensam i sängen. Hur bra som helst. fast det hade gjort nått om nån av mina nära och kära var med. Byee

ont i huvet alltså

Nu sitter jag och sippar på ett glas färskpressad juice som Dolores gjorde. Mycket söt och god. Men jag skulle behöva en huvudverkstablett. Men jag orkar inte be om någon. Ska gå och köpa nån dag så jag har ett litet lager om det skulle behövas. Ska sova tidigt så det försvinner nog då! Så idag då. Vi åkte till Camden Town och där var det liv och rörelse, mycket folk och stånd. Typ marknad. Vi åt nudlar till lunch. Men det blev ingen superlång visit för vi skulle till Totally Swedish affären och jag var tvungen att vara hemma till halv 7. Efter en stunds letande hittade vi affären och jag köpte på mig några saker: Lingongrova, mannagrynsgröt, leverpastej, Noblesse, potatis&purjolöksoppa. det kostade mig 12 pund. Kanske inte jättebilligt men det är jag värd. Behöver ordentligt bröd på morgonen faktiskt. Och gröt skulle rädda mig kväll om jag är hungrig. Och på morgonen också. 




Jag längtar väldigt mycket hem idag, VÄLDIGT mycket. Jag ska nog gå upp och gråta lite. Känner för det faktiskt. Så mycket vill jag vara hemma just nu. Fast nu gråter jag redan här nere. usch. men jag vill va i min säng och med min familj och mina vänner och ha allt som jag inte fått träffa på 3 veckor. Jag vill hem nu. 
 

26

Idag har jag och Johan 26 månadersdag :) Vi brukar aldrig fira men vi brukar i alla fall vara med varann. Men inte idag... Jag vill det. jag orkar inte prata engelska idag. Skulle vilja prata mitt språk och vara hemma hos Johan och äta glass och kolla film = en perfekt månadsdag. men nej jag ska vara här: bebisarna skriker, jag måste prata engelska, jag måste be om att få lön för hon har nog glömt bort(igen).

Love you<3

last night

Nu ska jag snart in till London, och idag ska vi ta oss till Totally Swedish - börjar bli riktigt sugen på leverpastej alltså. mm. Och tunnbröd såg jag också att det fanns, Men vi får se vad det kostar och sådär vill ju inte lägga ner hur mycket som helst på bröd liksom. Igår kom vi hem innan 3 vilket var hur skönt som helst. Men vaknade typ 9 iaf men somnade om så kanske har sovit 5-6 timmar i alla fall. Är lite trött men ikväll ska jag inte göra något så det är lungt. bara jobba och sedan sova tänkte jag.

I alla fall, igår så åkte vi till Croydon och skulle till Tiger Tiger, men det var tydligen 21års gräns så de sket sig. Vi gick då till stället blevid som hette typ Lloyd eller något. Men det var inte så roligt där så vi gick och provade på Tiger igen och då kom vi in haha. Men det var väl sådär så vi åkte vid kvart över 2 typ. Mycket skönt.

grattis Elin

idag fyller Elin 17 år. Herre vad gammal hon blir. Seriöst. Hon var nyss typ 12. Men aja. Grattis grattis :D Presenten från mig och patrik var en rebus, ha så roligt med den ;) Fast du kanske redan har listat ut vad den betyder?!


Hoppas dagen blir superduper!:)

Johan kommer hit!

Wohoooo, Johan har bokat sin biljett hit nu!!!!!!!!!!!!!!!!! Klockan 8.55 landar han och Dan och Amanda på Gatwick. Sen stannar dom tills Söndag klockan 13.30. Detta kommer bli så superduper! Jag längtar massor. Saknar honom så mycket. Nu måste jag springa och göra min puré.



<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

fredag wohoo

Kóm iväg en halvtimma sent. Tycker det är respektlöst av henne men hon bad om ursäkt. Husomhelst, jag mötte Beccy utanför grindarna och sen gick vi och mötte Josefin utanför Morrisons. Där handlade vi lite dricka till kvällen bestående av sprite och grapfruktvodka. Ska bli intressant.

Jag tror att min adapter har gått sönder vilket gör livet 10 gånger svårare för mig. Då måste jag leta efter en ny. Blää. jag skulle precis platta håret så går den inte igång. tänkte först att det kanske var plattången som gått sönder men provade på en annan grej och den funkade inte heller så det måste vara adaptern. Jaja livet går vidare. Nu ska jag snart föra ännu mer Puré, herre gud det är ju mitt liv.


Ikväll ska vi först till Beccy som vanligt sen till Oxted Inn och sen till något ställe dom heter Tiger Tiger. KOmmer komma hem lika sent imorrn som förra veckan ujujuj. Sedan ska jag till London Josefin och Beccy ska med, iaf Josefin! Sen blire lite jobb iyp 2-3 timmar på kvällen och dagen efter också jobb från 8 på morgonen! verkligen en sova ut helg.. eller itne. Sen på eftermiddagen ska vi nog till IKEA och äta Köttbullar. mums!!!

irriterad

jag hatar att hon alltid lovar att jag ska få gå en viss tid och sedan blir det aldrig den tiden. Jag har liksom bestämt träff med folk och ända kanjag inte gå för hon plötsligt måste göra något annat som måste ske exakt den tiden som hon sagt att jag kan gå. Typ nu får jag vänta fast hon sa att jag kunde gå klockan 1. Sen ville hon ha mig tillbaka klockan kvart över 2. men hur ska jag hinna göra något då??? alltså jag blir bara så irriterad. Hursomhelt så ska jag Beccy och Josefin till Oxted! hoppas jag hinner.

godmorgon

Nu är Dolores och simmar, hon behövde börja träna ryggen lite smått för hon har problem efter sitt kejsarsnitt eller nått sånt. Det betyder att jag är ensam med dom små. Just nú sover dom vilket är skönt. Solen skiner idag också och det ser så varmt ut. Tror jag ska ut och gå med barnen sen det kommer bli skönt! Annars tror jag denna dag kommer bli som alla andra dagar. typ. Somnade innan 11 igår hursomhelst, asskönt så har sovit ungefär 9 timmar inatt. Det behövdes vill jag lova.

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, hra läst hela morgonen så känner att jag vill göra nått annat. Ska nog gå upp och klä på mig och borsta tänderna innan barnen vaknar så jag känner mig lite fräsch i alla fall. :)

katterna i mitt liv


Jag vill inte missa:(

lungn kväll med mkt tv för min del

Nu har jag haft ett långt samtal med min mor och far. Det var trevligt. Disskuterade min hunger men fick inget direkt svar på hur jag ska lösa det. Vill ta mig till totally Swedish och köpa mig lingongrova och leverpastej. Fy vad gott. Det känns som jag skulle vilja ha nu.

Jag längtar tills johan kommer hit, det är om typ 5 veckor. det kommer bli super,. Även om det är så himla dyrt. Men jag ska vara lite extra generös den helgen han är här. Det är ju trots allt mitt fel att han måste hit. eller måste och måste. Vem vill inte till London? :) hehe.

Idag har solen skinit som alla andra dagar vilket har varit underbart. Har dock knappt varit ute, bara en kortis när vi vägde dom små barnen. varmt och skönt, tänk när man kan gå i kortbyxor. Även om det nog dröjer en månad eller så. Men snabbare än hemma, stackars er!!!!!Snö och slask och elände, mot mitt torr mark strålande sol och blommor på marken.

Kvällens planer:
                       - Äta något så jag står mig hela kvällen
                       - Kolla på massa How I met you mother
                       - Somna innan 11? kommer jag kunna det
                       - Eller ska jag kolla på Hannah Montana?

.

barnen vägde ungefär 7.5 kg idag! huuu tungt. Konstigt att jag har ont som tusan i handleden.

5

5 bra saker med att vara här:
- Känner mig tryggare på att prata engelska
- Träffar nytt folk
- Får hänga i London på helgerna
- Slipper Donken och snö
- vårvädret

5 dåliga saker med att vara här:
- Saknar alla där hemma massor
- har inte så mycket egentid som jag skulle vilja ha
- barn som skriker hela tiden
- Vill inte sova ensam
- Saknar maten hemma (fast den är helt okej här)

matproblem

Kvällen är redan ledig och jag har ingenting att göra! Oj tror det är första gången sen jag kom hit som jag känner, jahapp vad ska jag göra nudå. kanske bara ska gu och bada och läsa lite, sen äta mitt kvällsmål som jag har gjort för vana att ta. Och sedan gå och lägga mig och kolla vänner. Det låter bra tycker jag!

Det här med maten här borta. Jag vet inte varför men jag är hungrig/sugen hela tiden. Vi äter bra mat och jag blir väl mätt. Men här får man bara en portion och sen är det liksom slut. Och jag äter ändå mer än dom andra så vill inte be om mer. Detta gör att jag blir snabbt hungrig igen efter någon timme eller två. Då tar jag något att äta. typ ett äpple, flingor eller typ choklad. Detta är inte bra. Jag småäter hela tiden och känner mig konstant hungrig. Igår kunde jag knappt sova för jag kände mig tom i magen liksom. jag älskar flingor med mjölk nu förtiden men hemma äter jag ju med yoghurt, så det mättar ju inte lika bra här. kanske därför jag är hungrig när jag ska sova fast jag ätit nått mellan middagen och natten. Hmm bara tankar!!! Behöver en ordentlig måltid med 2 portioner om man behöver.

.

uuh mår inte så bra:(

börjar bli sjuk

Har inte haft tid att skriva idag har haft fullt upp. Dagen började klockan halv 5 imorse då jag var tvungen att hjälpa Dolores. Det var helt okej för jag kände mig inte så trött då och jag behövdes bara i typ 15 minuter eller nått sånt. Det är här problemet börjar. Jag kan inte sova nu, jag är typ för vaken. Så jag kollar på ett halvt avsnitt Glee och somnar kanske halv 6 igen. Sedan ringde klockan halv 8 och då var det bara att gå upp.

Sedan hade jag och Dolores en disskussion om Spanien. Förut har hon sagt att vi ska till Madrid. Idag fick jag reda på att vi ska till en liten by som ligger 2 timmar från Madrid.?!?!? EEEh. det sa jag inte att jag ville följa med på. Sedan flög det ur henne att jag kanske skulle få dela rum med Nico 7 år och Ellie 10 år. SKOJAR HON? helt ärligt talat. Jag kan inte åka med som au pair till en liten by och dela rum men två skitungar. Så jag sa att jag helt ville ha ett eget rum för att jag annars inte skulle få någon egentid eller bara läsa på kvällen när jag ska sova och massa. Hon sa att hon förstod och skulle göra allt hon kunde för att jag skulle få sova i bäddsoffan i något litet vardagsrum i huset. Tack det duger. Men undrar vad hon tänkte från början seriöst. Kommer bli en jobbig vecka men för tänka att Johan kommer veckan efter:)

Sedan ringde jag pappa och klagade lite och fick sen halvspringa till skolan och ha engelska. Idag var det 2 nya au pairer där. En från ungern och en från frankrike. Men dom pratade ltie grötig engelska så får se hu mycket jag kommer umgås med dom. Sedan snabbt hem och äta lunch och mata bebisar med puré. Och nyss var jag på prommenad med dom små. Så himla skönt att gå i det här vårvädret faktiskt. jag glömde kameran men våren blommar på här borta. Påskliljor såg jag massor idag. Mycket fint.

Jag börjar bli sjuk också. Inte lika roligt. Barnen har ju hostat i några dagar och nu känner jag att det börjar ömma och värma i halsen och hostar lite grann. jag har ju mått så bra hela tiden här och jag hatar att vara sjuk. Blää! Om en halvtimme kommer det hit någon som ska se så att bebisarna och Dollan mår bra och då får jag ledigt en timme vilket är underbart. Ska bara lägga mig ner i sängen tror jag eller kolla på datan här nere. Dte beror på vart dom ska sitta. Sorry för långt inlägg men så blev det. 
 

.

har jobbat 13 timmar i sträck utan paus har gråtit en gång, nu ska jag fan gå upp vare sig hon behöver mig eller inte. Jag är ingen robot. Jag är helt slut.

solsken

Det är så himla skönt vårväder här, var på prommenad med bebisarna och Josefin i tygskor och solglasögon och det var så skönt. Vi tog en liten tefika och sedan gick vi lite till. Har till och med lite ont i huvet på grund av solen just nu känner jag. Men det är bara trevligt! Laia och jag har fixat blommor till Dolores nu. Kostade 3 pund, shhhh! Jag tror att jag får ledig tid snart ska passa på att duscha då tror jag. Skulle vara skönt, det är svettigt att ta hand om barn ska ni veta.

kolla under trädet där finns det blommor, men kan inte namnet tyvärr. Det är dom där lila som finns överallt när det är vår hemma i alla fall

Blommorna till Dollan

Josefin på Costa

tisdag

Dte blev inget babysim idag. Barnen hostar och sånt för mycket så just nu sover dom istället. Alla sover utom jag. Det är sol och varmt idag också, väldigt härligt. Antar att det inte är lika skönt hemma?? Idag händer inget speciellt faktiskt. Ska på promme med dom små för Dolores ska träffa nån för hon har ont i ryggen. Hon frågade också om jag kunde jobba lite annorlunda i helgen. Får se hur det blir. Ska nog gå med på det för då kan ju hon vara snäll när jag vill ändra lite på schemat. Det jobbiga är bara att jag förmodligen kommer behöva börja klockan 8 på Söndag, vilket är tidigt med tanke på att vi ska ut på fredag och kommer sova lika lite denna helg. Så söndag är egentligen min sova ikapp dag. Men får väl somna tidigt i guess. Men det verkade som att hon ville att jag skulle jobba på kvällen också? det känns lite knäppt då jobbar jag ju nästan hela söndagen och det vill jag inte. Måste få lite tid till annat känner jag. Men vi får se hur det blir, känns lite ensamt här idag och tomt. Mest för att jag tror inte jag kommer kunna träffa någon idag. Ska försöka hinna det. Livet här i huset var så mycket roligare när Laia inte gick i skolan. Men men. Nu GLEE!!


igår på puben

en bra måndag :)

Hej har varit på The Bell, i gamla Oxted. En mycket mysigare pub än Oxted in. Lite mer gammaldags om man säger så! Mysigt. Nu pratar jag med mamma för hon saknade mig. Idag fyllde twinsen 6 månader och imorgon fyller Dolores 45 år så ikväll firade vi med tårta. Det var mysigt och så. Och klockan halv 9 fick jag ledigt för då somnade dom små. Herre gud vad tidigt och gud vad skönt det var för då kunde jag åka med dom andra till Oxted.


jag kan ha tygskor pilutta dig det kan inte du

Palsternacka heter det!!! Kommer ihåg nu :) har iaf gjort det nu! Var med Beccy i Oxted en stund också. Josefin hann inte men vi får väl ses imorrn eller nått istället. Det är så härligt väder här idag, solen skiner och det är säkert 9-10 grader. Beccy gick till och med utan jacka. Man blir så glad när det är varmt och skönt. Nu blir det Glee för jag har 1½ ledigt kvar. YEEEY!



mums

nu - fika med josefin. ska ta en lemon cheescake yummiii!

puré

Nu har vi ätit lunch och Dolores ska snart åka på mammaklubb och det betyder = friiitiiid. Hon kommer inte hem föränn kvart i 6. Wohoo! Och det enda jag måste göra medans hon är borta är lite puré vilket skulle ta en halvtimme. men maskinen kör ju sig själv så jag kan ju kolla på Glee eller nått då. Ska se dom första avsnitten tror aldrig att jag såg dom?


Jag ska göra morotspuré och någon annan rotfruk som jag inte minns namnet på på svenska. Har aldrig ätit det så. En vit morot i alla fall. har namnet på tungan men kommer inte på. faktiskt.