Senaste Inlägg

fan

Dolores fick precis reda på att dom måste flytta om 7 veckor, senaste den 20 Maj. Fan vad jobbigt allt blev. allstå jag vill hellre åka hem då. Orkar inte flytta, och det kommer inte vara ett såhär stort hus. Och vi är 2 au pairer, hur ska jag kunna få min egen toa, tänk om jag inte ens får eget rum. Och så har jag betalt för det där jädra engelska provet redan. Det här är inte bra...

2 Kommentarer

Postat av: Patrik den 2010-03-26 @ 17:02:09

var ska dom flytta då?

Postat av: Barbro Mellgren den 2010-04-13 @ 00:00:44

Hej Stina!



Har inte läst din blogg eller sett alla dina tjusiga bilder på länge, men har läst igenom många inlägg idag och förstår att allt är inte bara roligt och spännande. Har familjen fler barn än tvillingarna? Har nattnannyn Yvonne slutat?

Vart kommer familjen att flytta i England eller till Oslo eller???

Hoppas att du hinner skriva ditt engelska prov innan det blir aktuellt. Vad jobbar mannen med? och Dolores jobbar hon eller är det tänkt att hon ska vara hemma med barnen? Jag får många frågor i huvudet som du ser!

Bra att du har så många trevliga kompisar nära dig och att ni gör London tillsammans, glöm inte av att se på lite kostmuseer också, Modern Tate tex. jättehäftigt!! eller National Gallery, du kommer inte att ångra dig!!

Kul att Maria och Bosse kommer till dig, men det blir nog tomt efter att de åkt.



Vi har haft en bra skidvecka i Norge innan påsk, men under påsken blev Jan jätte sjuk och låg på sjukhus för allvarlig lunginflammation. Nu är han hemma och bättre, men inte helt frisk, tyvärr.



Jag jobbar på som vanligt och är helt beroende av att datorn fungerar, vilket den inte gjorde tidigare i kväll. Då blir man lätt irriterad.



Må så gott Stina och sköt om de små, de är ju jätte söta.

Du är duktig som har åtagit dig detta jobb, bra merit i framtiden, jag lovar!!!



Kram

Barbro


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback