Senaste Inlägg

lekstuga

Bra morgon, vi tog med barnen och stack från huset klockan 9. Yvonne bjöd på te och kaka på Munch och sedan drog vi vidare och skulle till parken. Men på vägen såg vi massa mammor med barnvagnar gå in i en byggnad så vi följde efter. och där var det säkert 40 mammor och deras barn i alla åldrar. Dom lekte med alla 1000 leksaker, drack te och fikade, åt frukt och umgicks. Vi träffade en trevlig mamma som vi prata lite med. Och jag träffade Ewa från engelskan, hon var där med sina barn som hon passar. Så det var roligt. det kostade bara 2 pund. Vi var där i 50 minuter och A + A tyckte det var superroligt. Sedan fick vi skynda hem till Lunchen. Och nu har dom ätit och leker glatt i underhållningssaken. Yvonne ska ut och gå med dom om 10 minter och jag ska ut och springa då. Skönt!


1 Kommentarer

Postat av: Bosse den 2010-03-26 @ 14:31:06

Härligt att du äntligen skrev något på bloggen. Trodde nästan att din dator gått sönder! Man vänjer sig att läsa om vad som händer i Oxted flera gånger om dagen.

Verkar vara ett perfekt "Öppet dagis" att gå till med småbarnen, det får du väl försöka göra fler gånger när ni kommit tillbaka från Spanien.

Kramar // Pappa


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback